March 12Mar 12 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Polako rešićemo. Samo da ne uleti Moca klizećim kad budemo presecali pupčanuJa izguglao odavno. Nije nepoznat, ali ni po cemu se nije isticao, da je bar imao kretensku frizuru ili nesto, al dzaba, nema nista
March 12Mar 12 Mislio sam da ce biti dovoljno nacionalnost i klubovi. Odustao sam do sad od jedno stotinak zabarskih preletaca iz Pjancence u Modenu jer ne bih znao da hintujemU CV-u mu takodje stoji 2 odigrana minuta na SP. Nije pozvan na jabulani prvenstvo, bio je vec propo tad. On je bio dobar kad repstacija nije bila ni za kurac Edited March 12Mar 12 by Ratamahatta
March 12Mar 12 3 minutes ago, sasha said:Našao ga, znam za njega ali se ne bi nikad setio.Evo slika ako neko prepoznaisti dede jebes ga Edited March 12Mar 12 by 189-
March 12Mar 12 Ne mogu verovati da je ovaj lik odigrao 60 puta za Dortmund. Mora da je ulazio sa klupe u 93ćem
March 12Mar 12 Dortmund je tih godina u rosteru imao i 1 Diega Klimovica i 1 Antonia Rukavinu kao standardne prvotimce. Jednom im je Bajern zajmio pare da ne ispadnu