February 15Feb 15 Meni se čini da je ovako zanimljivije, na prste jedne ruke mogu da se nabroje reprezentacije koje mogu da skupe 4 dobra skakača, još manje njih koje imaju 4 skakača u bar solidnoj formi.
February 15Feb 15 Koji moj ne naprave pauzu? Vetar pravi probleme, poslednjih pet šest devojaka nisu imale šanse da izvedu normalan skok ☹️Edit: 4 norvežanke na vrhu nakon prve serije, Prevc peta Edited February 15Feb 15 by KennyDalglish
February 15Feb 15 Prevc tek treća, prevelika je razlika napravljena u prvoj seriji, Stroem još jedno zlato
February 16Feb 16 Lanišek u drugom skoku kao Kazahstanac, samo 116 poena. Sad Prevc treba da se čupa al kakva greota, trebao je samo prosečan skok da Prevc sa dobrim možda ode i na prvo mesto
February 16Feb 16 Sjebase Poljake. Sneg veje i zavejao zaletiste, a kompenzacija djoka.I evo sad opet suspended.Ipak kraj. Otkazana finalna runda. Postenije tako Edited February 16Feb 16 by MeanM@
February 16Feb 16 Slovenci sa drkanjem kapije od par minuta oterali sve u mećavu, da nisu tu srali uspeli bi svi da skoče pre nevremena. Svakako Austrijanci bi uzeli zlato, tu nema šta, ali borba za ostale 2 medalje bi bila odlična. Šteta jbg. Edited February 16Feb 16 by ducca
February 16Feb 16 Bukvalno mi deluje da su znajući prognozu hteli da ukradu vreme i otežaju poslednjim skakačima ne bi li se nekako uguzili medju medalje.Naravno nemam dokaze za ovu bezočnu tvrdnju, ali… Edited February 16Feb 16 by ducca
February 16Feb 16 Šteta, bila bi dobra borba za srebro i bronzu, Nemac je odlično skočio i po mećavi.