December 14, 2025Dec 14 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said:to live and die in L.A. ima jednu od najupečatljivih scena smrti, neću da spojlerišemTo je instant smrt, nije da je zahtevala neku glumu..
December 14, 2025Dec 14 Od domaćih filmova, ova scena mi je bila najpotresnijaDa se ne ljubimo...https://www.youtube.com/watch?v=-GqCuD0hSk8 Edited December 14, 2025Dec 14 by Filozof manijak
December 14, 2025Dec 14 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said:To je instant smrt, nije da je zahtevala neku glumu..rekao sam od najupečatljivih. upravo zbog toga koliko je iznenadna, brza i nekako banalna. ako se ne varam topic je otišao u oba pravca - najbolje odglumljene smrti i najupečatljivije scene smrti. ako sam promašio temu my badako nisam, od ovih drugih valja spomenuti i hereditary. ari aster u svom debiju oglašava grande cojones i obrće ceo film naopačke u jednom malo je reći upečatljivom trenutku
December 14, 2025Dec 14 Author Vidim da se tema otela od onog sto sam zamislio a to je da eventualno prozborimo koju o glumcima koji su fahmani za umiranje + ovde vidim neki kace scene, koje nisu usko vezane za samu glumu, nego upecatljiv momenat u vezi umiranja..
December 14, 2025Dec 14 5 minutes ago, Lancia said:Vidim da se tema otela od onog sto sam zamislio a to je da eventualno prozborimo koju o glumcima koji su fahmani za umiranje + ovde vidim neki kace scene, koje nisu usko vezane za samu glumu, nego upecatljiv momenat u vezi umiranja..
December 14, 2025Dec 14 14 minutes ago, Lancia said:Vidim da se tema otela od onog sto sam zamislio a to je da eventualno prozborimo koju o glumcima koji su fahmani za umiranje + ovde vidim neki kace scene, koje nisu usko vezane za samu glumu, nego upecatljiv momenat u vezi umiranja.
December 14, 2025Dec 14 30 minutes ago, Pokojni Ruxin said:rekao sam od najupečatljivih. upravo zbog toga koliko je iznenadna, brza i nekako banalna. Ovo savrseno odgovara opisu Seagalove smrti u Executive Decision..
December 14, 2025Dec 14 Author Ima dosta preglumljivanja kad je umiranje na sceni u pitanju, zavisi dosta i od zanra filma, ali uglavnom su to teatralna padanja glave u stranu. Meni je jedna od jacih scena umiranje Joaquin Phoenixa u Gladijatoru, bukvalno je sjedinio sve emocije u ocima, strah, iznenadjenje i bol bez izgovorene reci.
December 14, 2025Dec 14 Marlon Brando i bivo u Apokalipsi danas. Nije ono sto je tema ali kao dete sam plakao kada je poginuo Goose.
December 15, 2025Dec 15 11 hours ago, Lancia said:Vidim da se tema otela od onog sto sam zamislio a to je da eventualno prozborimo koju o glumcima koji su fahmani za umiranje + ovde vidim neki kace scene, koje nisu usko vezane za samu glumu, nego upecatljiv momenat u vezi umiranja..