November 10, 2025Nov 10 Popular Post N1 Info RSPreminuo Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik PC...Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a, preminuo je u Beogradu nakon kraće i teške bolesti, navodi se u saopštenju redakcije PC PressJedan od ljudi koji su ulepsali moje detinjstvo, pre svega tekstovima u Galaksiji i Racunarima, ali opopularizacijom BBC B-a i Elite.Slava mu.
November 10, 2025Nov 10 Slava mu, ovo je tužna vest za sve nas rođene u nekom davno prošlom vremenu...Baš tužna...
November 10, 2025Nov 10 Uh jebote..Slava mu i laka crna zemlja.Sezam BBC i caletovo prisluskivanje, koga zoves 20 puta dnevno na 011 broj...
November 11, 2025Nov 11 Jedan od najznačajnijih za mene i mnogo sličnih:PC Press | Biz and ICT newsPreminuo Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik PC...S tugom i bolom u srcu obaveštavamo javnost da je u Beogradu 10.11. 2025. godine nakon kraće i teške bolesti preminuo naš prijatelj, mentor, kolega, glavni odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a, Deja
November 11, 2025Nov 11 Just now, zmanic said:Jedan od najznačajnijih za mene i mnogo sličnih:PC Press | Biz and ICT newsPreminuo Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik PC...S tugom i bolom u srcu obaveštavamo javnost da je u Beogradu 10.11. 2025. godine nakon kraće i teške bolesti preminuo naš prijatelj, mentor, kolega, glavni odgovorni urednik i vlasnik PC Press-a, DejaHVALA MU !
November 11, 2025Nov 11 Slava mu jedan od inovatora u IT industriji kod nas. Imao sam cast da ga upoznam.RIP
November 11, 2025Nov 11 Nek počiva u miru, Dejan (dejanr) legenda. Hvala mu na svemu, posebno na Sezamu. Verujem da tamo gore sa Zoranom Životićem (zzivotic) već radi na nekom novom projektu 🖤
November 11, 2025Nov 11 Svaka rec je suvisna. Ko je doziveo to vreme, razumece. Pocivaj u miru. Hvala ti za sve.
November 11, 2025Nov 11 Jedan od retkih koji je stvarno zaslužio mesto u Aleji velikanaJedan od retkih koji je stvarno zaslužio da kažeš Ode legenda Zadužio je generacije koje i danas žive od svoje računarske pismenosti.Putuj care
November 11, 2025Nov 11 Počivaj u miru...Da je samo stvorio Sezam (konfe, SorPro itd...) zaslužio je besmrtnost...
November 12, 2025Nov 12 On 10. 11. 2025. at 21:39, lord_s said:Uh jebote..Slava mu i laka crna zemlja.Sezam BBC i caletovo prisluskivanje, koga zoves 20 puta dnevno na 011 broj...Prisluskivanje i ajde, ali caletove psovke kad stigne racun za telefon.....