Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1/4 finala

Dalje ide, dalje ide 31 members have voted

1. 1. Dalje ide, dalje ide

• Džile legenda
      16%
      16
    • Nepo-babies
      16%
      16
    • Brat Markanen i društvo
      11%
      11
    • Brt Ponjitka i ekipa sa lošim tetovazama
      6%
      6
    • Bonga balls
      13%
      13
    • Gidra "ljubitelj Gasproma"
      4%
      4
    • Debeli Slovenac
      12%
      12
    • Šengun i družina
      21%
      21

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa dzvonjkao je sudijama posle obicng faula. Tako sam ja razumela.

Finci su bas disciplinovan tim.

Edited by Moonwalker

• Replies 277
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kako su ga vređali? Najjače da je to, ne želi ni sa detetom da se slika, samo je govnar. Al' zato kad sponzor kaže, onda se druži sa svime, pogledati samo onaj njegov tour u Kini kada je sa svima b

• Zalizaka, zalistak je na srcu, jezik pregrizao

• Turska, Janis, Nemačka i Gruzija Navijam za Sloveniju i nadam se da će Luka da se usere Nemcima u štrudle, ali ovi nema šanse da se dva x za redom muče sa trojkama. Gruzija i Finska će biti zabavna

Posted Images

bravo finci, izbacuju sve nabedjene ekipe

eto ni dovodjenje Dzikića ne garantuje da bi prosli Finsku, meh

Bas su simpaticni i navijaci su im takvi. Odlican su tim. Pobeda protiv nas nije bila slucajna i za nauk je da se ne uzimaju «nekosarkaske» zemlje neozbiljno.

Gruzijci su bili emotivni tj nervozni, sto prolazi kad ide, ali odmaze kad ne ide.

Edited by Moonwalker

Čovek udari Šengeliju šakom u stomak, i umesto da bude izbačen, samo običan faul. Sudije ćaci pogledale snimak iz jednog ugla. Uveo bih 1 superčelendž za trenere, gde će oni birati uglove kamere, a sudijama čačkalice međ očne kapke kao u Clockwork Orange.

Posle se videlo da su šanse da Toko iskulira ovo bez revanšizma ravne nuli, ali ostaje utisak da je mogao i jače da mlatne nekog od provokatora. Prava muška reprezentacija, ovaj čovek je rizikovao život da bi igrao ove utakmice.

I sta bi time dobio, da je mlatnuo nekog?

Gruzini su stisli odbranu, Džile uveo dvojicu mesara i delovalo ja da masom melju protivnika. Fincima nije odgovarao takav kriterijum i dal svesno ili iz panike podebljali svoje faulove i prisilili sudije da stave pištaljku u usta. Prava momačka utakmica.

Gruzijce sut nije hteo.

Edited by Moonwalker

5 minutes ago, Moonwalker said:

I sta bi time dobio, da je mlatnuo nekog?

Nema tu racionalnog sagledavanja stvari kad je dominantna emocija želja za osvetom. Na kraju možda i bolje što je ovako ispalo, jer Toko ima snagu da žešće povredi nekog ako mu uspe da se osveti kako je naumio. Verovatno su ga sudije zato i sklonile sa terena onom tehničkom.

Pa onda su mu ucinile uslugu sustinski. Sta mu treba suspenzija u zivotu?

Mislim znala sam da je napustio CSK zbog rata u Ukrajini i kapa dole za integritet. Citam sad da je on imao incident sa nekim nasim pre desetak godina u spanskoj ligi gde su pale ozbiljne kazne. Nije da mu je strano da se pokaci na terenu.

Iza te mirnoce i racia kod Finaca takodje stoji rezilijantnost i cvrstine koju kod nas ljudi cesto ne kapiraju, jer su im ovi kratkofitiljaski mentaliteti razumljiviji i bliskiji. Finci su zajebani na drugi nacin i cvrsti. Uopste nisu devojcice, jbt sta ja kao zensko pisem.

Edited by Moonwalker

U pauzi, Vlade se nudi Bugarima i Mađarima.

Ali više Bugarima.

Ma ok smirenost i zajebanost depresivnih Finaca, sve ok. Samo i protiv nas su imali udarce ispod pojasa, a i danas lagano šaka u pleksus. Provukli su se jer je Toko imao zen dan fantom

Emotivan je Toko, a nije poznat kao prljav igrač. Svakom se desi da reaguje u takvom momentu. Naravno ne opravdavam ga nimalo, ali živi su ljudi. Druga stvar je da se to desi nekome ko je poznat kao prljav igrač

Tenzije rastu, bliži se početak sledeće utakmice, da li će Dončić sa grupom građana proći Wagnere i Schrödera? Znam, da su ovi moji smučarji prevazišli očekivanja, ali ne mogu da gledam, slab sam danas sa živcima, pa ću radije bolju polovinu malo da izvedem u život