September 10, 2025Sep 10 Pa dzvonjkao je sudijama posle obicng faula. Tako sam ja razumela.Finci su bas disciplinovan tim. Edited September 10, 2025Sep 10 by Moonwalker
September 10, 2025Sep 10 Bas su simpaticni i navijaci su im takvi. Odlican su tim. Pobeda protiv nas nije bila slucajna i za nauk je da se ne uzimaju «nekosarkaske» zemlje neozbiljno.Gruzijci su bili emotivni tj nervozni, sto prolazi kad ide, ali odmaze kad ne ide. Edited September 10, 2025Sep 10 by Moonwalker
September 10, 2025Sep 10 Čovek udari Šengeliju šakom u stomak, i umesto da bude izbačen, samo običan faul. Sudije ćaci pogledale snimak iz jednog ugla. Uveo bih 1 superčelendž za trenere, gde će oni birati uglove kamere, a sudijama čačkalice međ očne kapke kao u Clockwork Orange.
September 10, 2025Sep 10 Posle se videlo da su šanse da Toko iskulira ovo bez revanšizma ravne nuli, ali ostaje utisak da je mogao i jače da mlatne nekog od provokatora. Prava muška reprezentacija, ovaj čovek je rizikovao život da bi igrao ove utakmice.
September 10, 2025Sep 10 Gruzini su stisli odbranu, Džile uveo dvojicu mesara i delovalo ja da masom melju protivnika. Fincima nije odgovarao takav kriterijum i dal svesno ili iz panike podebljali svoje faulove i prisilili sudije da stave pištaljku u usta. Prava momačka utakmica.
September 10, 2025Sep 10 5 minutes ago, Moonwalker said:I sta bi time dobio, da je mlatnuo nekog?Nema tu racionalnog sagledavanja stvari kad je dominantna emocija želja za osvetom. Na kraju možda i bolje što je ovako ispalo, jer Toko ima snagu da žešće povredi nekog ako mu uspe da se osveti kako je naumio. Verovatno su ga sudije zato i sklonile sa terena onom tehničkom.
September 10, 2025Sep 10 Pa onda su mu ucinile uslugu sustinski. Sta mu treba suspenzija u zivotu?Mislim znala sam da je napustio CSK zbog rata u Ukrajini i kapa dole za integritet. Citam sad da je on imao incident sa nekim nasim pre desetak godina u spanskoj ligi gde su pale ozbiljne kazne. Nije da mu je strano da se pokaci na terenu.Iza te mirnoce i racia kod Finaca takodje stoji rezilijantnost i cvrstine koju kod nas ljudi cesto ne kapiraju, jer su im ovi kratkofitiljaski mentaliteti razumljiviji i bliskiji. Finci su zajebani na drugi nacin i cvrsti. Uopste nisu devojcice, jbt sta ja kao zensko pisem. Edited September 10, 2025Sep 10 by Moonwalker
September 10, 2025Sep 10 Ma ok smirenost i zajebanost depresivnih Finaca, sve ok. Samo i protiv nas su imali udarce ispod pojasa, a i danas lagano šaka u pleksus. Provukli su se jer je Toko imao zen dan
September 10, 2025Sep 10 Emotivan je Toko, a nije poznat kao prljav igrač. Svakom se desi da reaguje u takvom momentu. Naravno ne opravdavam ga nimalo, ali živi su ljudi. Druga stvar je da se to desi nekome ko je poznat kao prljav igrač
September 10, 2025Sep 10 Tenzije rastu, bliži se početak sledeće utakmice, da li će Dončić sa grupom građana proći Wagnere i Schrödera? Znam, da su ovi moji smučarji prevazišli očekivanja, ali ne mogu da gledam, slab sam danas sa živcima, pa ću radije bolju polovinu malo da izvedem u život