Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Micic je najgori reprezentativni igrac u istoriji nase kosarke. Ovaj nas tim ne zna da brani sut za tri poena, svaki sut protivnika je otvoren. Prva utakmica koji se igra pod pritiskom i Nikola Jovic ne moze da ubaci zicerrolleyes

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Just now, goofs said:

Lošu odbranu igramo, Aleksa u onom svom štetočina modu, kao trudim se, al zapravo pravim sranja.

Neverovatno kako ispada, kako se gubi u rotacijama...

Hvala mu za dve trojke svakako.

Jokić omaši onaj zicer desnom o tablu (što sam video tipa 5 puta za njegovih 100 utakmica koje sam gledao) - odmah trojka. Jović promaši zicer odmah dvojka. Šteta za tih par nesrećnih momenata, sve u svemu dobro je sve, da ih nisu srale trojke bilo bi ovo već 10+.

Jokić može da daje 30 svaku utakmicu sa 75% zalaganja, nestvarna dominacija. Bog.

Vasa je stvarno neverovatno pogubljen i decision making je užasan. Možda je malo i do trenera, moraš da ga opustiš, da mu daš direktive, da nađeš načina da izvučeš više iz njega jer ovo što igra danas i juče realno je 5 puta manje od onoga što može.

Gudura prosto igra u grču i on može mnogo više od ovoga što igra. Mislim da je sada u top formi u karijeri i psihički i fizički videlo se na prvom prodoru kada je sa jednim laganim driblingom izašao sam i umesto o tablu bacio neki glupi floater. Prosto, kod njega je taj neki grč uvek vidljiv, a nepotreban je skroz.

2 hours ago, Valk said:

Stvarno ne znam kako se sportisti nose sa tim povredama tj kako se koja gradira.

Spoiler

Ja sam pre neki dan sjebala koleno na moru, distorzija i istegnuće medijalnih ligamenata. Mogu da hodam (otežano) pravolinijski ali svaki rotirajući pokret ili lateralne kretnje izazivaju da mi se cela leva noga zatrese, gubim oslonac i padam ko sveća. Pišem ovo zato što sam po prvi put nešto povredila ovog tipa i što sam sad tek shvatila šta zapravo povrede kolena ili zglobova znače za sportiste kojima verovatno ceo život sevne pred očima kad im se tako nešto desi. Ja mogu da ležim i gledam TV i odmaram. Oni ne mogu. Mnogo mi je žao Bogdana.

Eh... :(

Koliko budeš imala živaca tako ćeš se oporaviti.

OT kako smo prosuli poslednjih par napada.

Vasu stvarno treba staviti u publiku, čist bezobrazluk.

Btw, pošto se sada čita samo ova tema, Slovenci koji su protiv Poljske izgledali kao grupa građana vode protiv Francuske na poluvremenu 54-47.

Luka 24 - 4 - 6

4 minutes ago, goofs said:

Lošu odbranu igramo, Aleksa u onom svom štetočina modu, kao trudim se, al zapravo pravim sranja. Debeli često kasni, ali jbg, to moraš da trpiš, još par igrača je minus na terenu ako ne ubacuju poene (Tristan prvi). Puno otvorenih trojki su imali.

Za Aleksu ne brinem, on je karakter koji će odigrati najbolje kada je najvažnije.

Generalno, nema potrebe za histerisanjem, ovo je samo priprema za ono što sledi kada krenu eliminacije. 2002. smo uzeli zlato sa očajnom igrom u grupi i dva poraza.

Edited by Nikodije

1 minute ago, Mil@n said:

Šteta za tih par nesrećnih momenata, sve u svemu dobro je sve, da ih nisu srale trojke bilo bi ovo već 10+.

Ne seru ih trojke skoro uvek su sami na šutu. Sreča naša da ih nisu pogodili nekoliko puta kad su bili sami na šutu inače bi oni vodili.

4 minutes ago, Mil@n said:

Jokić omaši onaj zicer desnom o tablu (što sam video tipa 5 puta za njegovih 100 utakmica koje sam gledao) - odmah trojka. Jović promaši zicer odmah dvojka. Šteta za tih par nesrećnih momenata, sve u svemu dobro je sve, da ih nisu srale trojke bilo bi ovo već 10+.

Jokić može da daje 30 svaku utakmicu sa 75% zalaganja, nestvarna dominacija. Bog.

Vasa je stvarno neverovatno pogubljen i decision making je užasan. Možda je malo i do trenera, moraš da ga opustiš, da mu daš direktive, da nađeš načina da izvučeš više iz njega jer ovo što igra danas i juče realno je 5 puta manje od onoga što može.

Gudura prosto igra u grču i on može mnogo više od ovoga što igra. Mislim da je sada u top formi u karijeri i psihički i fizički videlo se na prvom prodoru kada je sa jednim laganim driblingom izašao sam i umesto o tablu bacio neki glupi floater. Prosto, kod njega je taj neki grč uvek vidljiv, a nepotreban je skroz.

Vasa želi da uđe u utakmicu nekim prodorom, završnicom na obruču ili asistencijom što ima smisla jer ne veruje u svoj šut očigledno ali ima mali problem a to je što je Porzingis na obruču. A to ni prime Vasa ne može da izvuče

Just now, Nikodije said:

Generalno, nema potrebe za histerisanjem

Sve što se pisalo posle Portugala je toliko nepotrebno, amaterski i glupavo da nemam reči. Kao da ljudi prate košarki godinu dana a neke čitam ovde 15 godina.

Pa jebote, jedna utakmica jebena koju smo dobili lagano i gde pobeda nije bila pod znakom pitanja ni u jednoj sekundi, koji vam je qrac... Prvo Petrušev, onda i izuzetno čvrsta odbrana Portugala sa mnogo kontakata od kojih su barem trećina faulovi u nekim uslovima nekad treba malo prilagođavanja, a verujem da su se i malo opustili od priča da smo sigurni prvaci.

Dajte malo strpljenja majku mu ne tako davno smo kidali Amere u najjačem sastavu i Nemce za Olimpijsku bronzu, 2023. drugi na svetu, sad imamo jači tim nego ikad i neki ovde otpisuju sve posle jedne tekme koju smo LAGANO dobili. Nadrealno...

Bilo bi super kada bi se Jović poenterski pojavio...

Aleksa koji se zaleće na ulaz kroz Porzingisa mi je hajlajt dosadašnjeg toka meča.

Srećom pa se ne da pokolebati lolol

Edited by Valk

Daj vadi Jovića

Koliko gine Jokić, alal vera.

Ova 3/4 se otegla kao gladna godina

Meni je i dalje najjaci utisak koliko se za jedno leto nagojio Jokic i kolika je strvina. Ali svejedno dominira.

Edited by 1n54jd3r

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.