Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, Mil@n said:

Zamorno je za gledanje jako, moramo se iz tog grča nekako iščupati, ne pojedinačno već kao tim.

Previse gledali Novaka...

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

2 minutes ago, harper lee said:

Milutinov kao da u zivotu loptu nije video, svaka se odbija od njega kao od stoletnog hrasta.

Onaj zicer je nešto najbizarnije što sam video u košarci. Verujem da bi u toj situaciji neko toliko visok a da u životu nije čuo za košarku instinktivno proturio loptu kroz obruč.

1 minute ago, *edited by mod said:

U nekom paralelnom univerzumu on, Vasa i Petrušev su ovogodišnja milionska pojačanja nekog od večitih...

Doduše Vaša je živ danas, i naložen da komanduje.

Vasa je tri godine imao minimalnu minutažu pa 5 meseci pauze od košarke pa povredu pred samo prvenstvo i pokazuje i napredak i želju na svakoj utakmici. Ako dođemo do SF biće već odličan, mmw. Milutinov, Gudurić, delimično Petrušev imaju neki mentalni problem, ne znam koji im je kurac. Generalno mi deluje kao da nije sve sasvim u redu unutar ekipe što ne mora ništa da znači, ali nije ni dobar znak.

Edited by Heaviside

Ja čekam da se Gudura pojavi...

Tristan izgleda oporavljen tek toliko da sedi na klupi.

Just now, *edited by mod said:

Onaj zicer je nešto najbizarnije što sam video u košarci. Verujem da bi u toj situaciji neko toliko visok a da u životu nije čuo za košarku instinktivno proturio loptu kroz obruč.

Jedino što mi pada na pamet je da je izgubio balans pri skoku, nekada koleno ume da klecne, desilo mi se to milion puta u toku igranja basketa, prosto, kao da noga propadne umesto da se odrazi kako treba. Videlo se na snimku šuta od gore da mu telo nekako ide u stranu, ne uopšte na gore.

Svakako je morbidno.

4 minutes ago, Ted said:

a treba se setiti vaterpolista na OI, dobar deo turnira je izgledalo da će da se podave u bazenu i da jedva plivaju.......pa je posle bilo ono

Španci na SP 2019. koji jedva dobijaju Iran i Tunis.

Nemačka 2023. i Bertansov promašen šut za pobedu.

Petrusev ovde ne pizdi i ne beci se na sudije jer se boji da ce ga tuci ili debeli, ili debelova braca

Slabo odbranu igramo od početka prvenstva, tu moramo na viši nivo ako hoćemo medalju. I generalno mi se ne sviđa kako igramo napad, Jokić se muči za svaki koš, ali to brzo može da legne na svoje ako počnemo da ubacujemo šuteve.

E i Markanen je bombona od igrača.

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Gudurinih nevidljivih 10 minuta..

Ko bi to očekivao

Just now, goofs said:

Slabo odbranu igramo od početka prvenstva, tu moramo na viši nivo ako hoćemo medalju. I generalno mi se ne sviđa kako igramo napad, Jokić se muči za svaki koš, ali to brzo može da legne na svoje ako počnemo da ubacujemo šuteve.

E i Markanen je bombona od igrača.

pušta se tuča na celom prvenstvu, a mi ne tučemo nego se žalimo što nas tuku. neće na dobro da izađe ako se to ne promeni. još smo obično veći i znažniji a prebijaju nas.

Just now, Heaviside said:

pušta se tuča na celom prvenstvu, a mi ne tučemo nego se žalimo što nas tuku

Kakvi smo mi djilasi jebote

ali najviše me nervira kad nam naprave gomilu ofanzivnih skokova.......zapravo me ništa u košarci ne nervira toliko koliko to da ne možeš da uhvatiš loptu pod svojim košem. Finci do sada imaju 10 ofanzivnih

Edited by Ted

Ataman-fan!

Just now, Frank Pembleton said:

Ja čekam da se Gudura pojavi...

Dvojica tako cekali Godoa.

Fale nam Bogdanova muda dok je utakmica ziva. Ako povedemo vecom razlikom proigrace svi gudurici i dobrici, cisto da nas navuku da su ozbiljan asset. Guduric samo treba da pogleda datum svog rodjenja u pasosu i shvati da vise nije klinac u redu za loptu vec nas prvi bek suter. Ako to ne shvati na ovom prvenstvu onda nece nikad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.