Sunday at 10:522 days 2 hours ago, Nikodije said:Btw ok je Ostojina ideja da blizanci tzv profesionalnu ligu Srbije igraju sa b timovima, a onda se u plej-ofu prebace neki iz a tima.To smo neki ovde odavno predlagali.ok je, ali da se ogranici broj tih koji se samo pojave u plejofu na 2-3 igraca, a najbolje ni to.mislim, ok je u kontesktu u kome je odluceno da se igraju tri lige paralelno sto je onako, poprilicno inovativna idejaklasicno balkansko mesetarenje u kome ne postoje ni zajednicki ciljevi, a kamoli strategija i u kome sadrzaj nikoga ne zanima ukljucujuci i onoga koji nesto predlaze i jedino sto je bitno je ciji udbaski kurac ce bizi interpretiran kao duzi u slucaju ovog ili onog ishodaali zato postoji gomila paradrzavnog kesa oko koga ratuju udbasi i koji se sipa u kratkorocne projekte koji ni kratkorocni rezultat ne donose, a ono sto pretekne se sune u odrzavanje u zivotu neregularnog trecerazrednog medjunarodnog takmicenja koje je jedino mesto gde takav pristup rezultira nekim satro uspehom i dodaje milimetre na udbaske kurceveAli ono, raduje da su se ljudi u komentarima na vesti opametili i da su u sync-u sa covekom koji zastupa maltene sve igrace i trenere u ligi kojoj igra i njegov klub. to je vrlo bitan i dobar znak Edited Sunday at 10:562 days by Heaviside
Sunday at 11:182 days 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ipak je on leva ruka želimiruOženio Cecinu sestru
Sunday at 11:282 days 31 minutes ago, Heaviside said:ok je, ali da se ogranici broj tih koji se samo pojave u plejofu na 2-3 igraca, a najbolje ni to.mislim, ok je u kontesktu u kome je odluceno da se igraju tri lige paralelno sto je onako, poprilicno inovativna idejaklasicno balkansko mesetarenje u kome ne postoje ni zajednicki ciljevi, a kamoli strategija i u kome sadrzaj nikoga ne zanima ukljucujuci i onoga koji nesto predlaze i jedino sto je bitno je ciji udbaski kurac ce bizi interpretiran kao duzi u slucaju ovog ili onog ishodaali zato postoji gomila paradrzavnog kesa oko koga ratuju udbasi i koji se sipa u kratkorocne projekte koji ni kratkorocni rezultat ne donose, a ono sto pretekne se sune u odrzavanje u zivotu neregularnog trecerazrednog medjunarodnog takmicenja koje je jedino mesto gde takav pristup rezultira nekim satro uspehom i dodaje milimetre na udbaske kurceveAli ono, raduje da su se ljudi u komentarima na vesti opametili i da su u sync-u sa covekom koji zastupa maltene sve igrace i trenere u ligi kojoj igra i njegov klub. to je vrlo bitan i dobar znak Mislim da Ostoyah racionalno rezonuje što se tiče aba lige iako ne znamo sve njegove motive, a Miškove naravno znamo. Uvek je bolje igrati jaču ligu nego slabiju i zatvarati se u domaće okvire. Domaća liga treba da bude razvojna i u tom smislu je ok da je igraju mladi igrači blizanaca. Ne znam šta kkcz planira sa Radošićem i Miljenovićem, al ako bi imali tu profesionalnu ligu, svakako bi tu mogli da igraju.
Sunday at 12:002 days 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:nego jel ima neki i fo o ovom ocokoljiću?ipak je on leva ruka želimiruDovoljno je iskusan tako da nema problema da na vreme izvuce flomaster iz dzepa. Tako da je upgrade u odnosu na Bogdana..
Sunday at 14:312 days pokusavam sad da procitam nesto o ovom vasem novom pomocnom treneru, kad ono na nekim portalim zamenili njega i sasu ocokoljica aktuelnog trenera borcatako da ako negde naletite da je mriko dugo igrao u borcu, a potom u okk , rumuniji, turskoj, nije on u pitanju
Monday at 08:172 days 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said:nego jel ima neki i fo o ovom ocokoljiću?ipak je on leva ruka želimiruprezime je zloslutno, pošto upućuje na klanje ocatako da ne znam šta je ovo Žocu trebalo, jer u toj postavci on je otac
Monday at 08:542 days 35 minutes ago, Ted said:prezime je zloslutno, pošto upućuje na klanje ocatako da ne znam šta je ovo Žocu trebalo, jer u toj postavci on je otacŽocokoljić?
Yesterday at 07:041 day ocokoljic je relativno cesto prezime u cacku, vecinom su poreklom iz okoline sjenice i ivanjicezanimljivo, nebrojeno puita sam cuo to prezime, posto mi se ortak tako preziva, a aposlutno nikad nisam razmisljao o etimoloskom korenu niti da se radi o "oco koljacu"u to ime:Spoiler https://happytv.rs/ostalo/zanimljivosti/karadzic-otkrio-ko-je-najveci-srpski-neprijatelj-mi-smo-jedini-narod-na-svetu-koji-ima-prezime-ocokoljic-video/617002/
Yesterday at 07:141 day 10 minutes ago, pbg12345 said:ocokoljic je relativno cesto prezime u cacku, vecinom su poreklom iz okoline sjenice i ivanjicezanimljivo, nebrojeno puita sam cuo to prezime, posto mi se ortak tako preziva, a aposlutno nikad nisam razmisljao o etimoloskom korenu niti da se radi o "oco koljacu"u to ime:Spoilerhttps://happytv.rs/ostalo/zanimljivosti/karadzic-otkrio-ko-je-najveci-srpski-neprijatelj-mi-smo-jedini-narod-na-svetu-koji-ima-prezime-ocokoljic-video/617002/
18 hours ago18 hr Da ne prenosim ceo Grbin intervju za Radu, ko hoce neka cita razne bljuvotine na SK, nagovestio je da cemo najverovatnije biti domacini u Becu tokom zauzetosti dvorane zbog vaterpola. Kao i da ce nam EL izaci u susret i staviti da uglavnom gostujemo tada.
16 hours ago16 hr jel se pohvalio da je zavsio fakultet u 64oj godini, na nekom meni cudnom mestu za fax?grba koji samo zeli da uchi.