Saturday at 15:513 days 1 minute ago, ZokiAsov said:Sta je gospodin 4 a moze i na 5? Il cista skracena 5?Nesto nizi Tyrique u sustini, ali jaci i skocniji.
Saturday at 15:553 days 4 minutes ago, pbg12345 said:u to ime ceka se da neko pokupi bol bol-a, ne samo sto bi bio extra kvalitet za evropu, nego sto bi igrac takvog imena i prezimena doneo neogranicene mogucnosti jezickih vratolomijaAko bi igrao loše, moglo bi se reći da je Bol u kurcu.
Saturday at 19:463 days 3 hours ago, Milošica said:Ako bi igrao loše, moglo bi se reći da je Bol u kurcu.Ili ako bi otišao na Brač na letovanje, moglo bi se reći da je Bol na Braču Čak i kad bi zapravo odseo u Supetru ili Sutivanu Edited Saturday at 20:003 days by ubibobi
Saturday at 20:043 days Kada bi ga iz nekog razloga izbacio iz ekipemoglo bi se reći kako je Željko uklonio Bol
Saturday at 20:113 days 4 hours ago, Lord Stef said:Sad bas videh ovo, ko je ovaj, kakav je, i kako mu se jbt cita prezime?Oskar Čibe!+Kao ja kada teram komšijinog psa da mi ne zaskače kerušu u teranju
Saturday at 20:373 days 25 minutes ago, Filozof manijak said:Oskar Čibe!+Kao ja kada teram komšijinog psa da mi ne zaskače kerušu u teranjuOskar Čibe Moneke
Saturday at 22:353 days 6 hours ago, pbg12345 said:klupska kosarka u srba definitivno ulazi u novu fazunekad su se najbolji/najbogatiji klubovi takmicili ko ce imati bolje jugoslovenske igracepotom su na red dosli srpski igracionda su na scenu stupili stranci i tu je bio cilj dovesti sto bolje amerea evo nas sad u vremenu kad je borba oko toga ko ce dovesti kvalitetnije afrikance u to ime ceka se da neko pokupi bol bol-a, ne samo sto bi bio extra kvalitet za evropu, nego sto bi igrac takvog imena i prezimena doneo neogranicene mogucnosti jezickih vratolomijaUjbte, kakvo prosvetljenje
Sunday at 08:192 days Btw ok je Ostojina ideja da blizanci tzv profesionalnu ligu Srbije igraju sa b timovima, a onda se u plej-ofu prebace neki iz a tima.To smo neki ovde odavno predlagali.