Jump to content

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Savić zapratio Oskara. Sad ima nešto zajedničko sa Ostojom. I on prati Oskara Jova

• Replies 140
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 hours ago, Nikodije said:

Btw ok je Ostojina ideja da blizanci tzv profesionalnu ligu Srbije igraju sa b timovima, a onda se u plej-ofu prebace neki iz a tima.To smo neki ovde odavno predlagali.

ok je, ali da se ogranici broj tih koji se samo pojave u plejofu na 2-3 igraca, a najbolje ni to.

mislim, ok je u kontesktu u kome je odluceno da se igraju tri lige paralelno sto je onako, poprilicno inovativna ideja

klasicno balkansko mesetarenje u kome ne postoje ni zajednicki ciljevi, a kamoli strategija i u kome sadrzaj nikoga ne zanima ukljucujuci i onoga koji nesto predlaze i jedino sto je bitno je ciji udbaski kurac ce bizi interpretiran kao duzi u slucaju ovog ili onog ishoda

ali zato postoji gomila paradrzavnog kesa oko koga ratuju udbasi i koji se sipa u kratkorocne projekte koji ni kratkorocni rezultat ne donose, a ono sto pretekne se sune u odrzavanje u zivotu neregularnog trecerazrednog medjunarodnog takmicenja koje je jedino mesto gde takav pristup rezultira nekim satro uspehom i dodaje milimetre na udbaske kurceve

Ali ono, raduje da su se ljudi u komentarima na vesti opametili i da su u sync-u sa covekom koji zastupa maltene sve igrace i trenere u ligi kojoj igra i njegov klub. to je vrlo bitan i dobar znak lol

Edited by Heaviside

27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ipak je on leva ruka želimiru

Oženio Cecinu sestru Jova

31 minutes ago, Heaviside said:

ok je, ali da se ogranici broj tih koji se samo pojave u plejofu na 2-3 igraca, a najbolje ni to.

mislim, ok je u kontesktu u kome je odluceno da se igraju tri lige paralelno sto je onako, poprilicno inovativna ideja

klasicno balkansko mesetarenje u kome ne postoje ni zajednicki ciljevi, a kamoli strategija i u kome sadrzaj nikoga ne zanima ukljucujuci i onoga koji nesto predlaze i jedino sto je bitno je ciji udbaski kurac ce bizi interpretiran kao duzi u slucaju ovog ili onog ishoda

ali zato postoji gomila paradrzavnog kesa oko koga ratuju udbasi i koji se sipa u kratkorocne projekte koji ni kratkorocni rezultat ne donose, a ono sto pretekne se sune u odrzavanje u zivotu neregularnog trecerazrednog medjunarodnog takmicenja koje je jedino mesto gde takav pristup rezultira nekim satro uspehom i dodaje milimetre na udbaske kurceve

Ali ono, raduje da su se ljudi u komentarima na vesti opametili i da su u sync-u sa covekom koji zastupa maltene sve igrace i trenere u ligi kojoj igra i njegov klub. to je vrlo bitan i dobar znak lol

Mislim da Ostoyah racionalno rezonuje što se tiče aba lige iako ne znamo sve njegove motive, a Miškove naravno znamo. Uvek je bolje igrati jaču ligu nego slabiju i zatvarati se u domaće okvire. Domaća liga treba da bude razvojna i u tom smislu je ok da je igraju mladi igrači blizanaca. Ne znam šta kkcz planira sa Radošićem i Miljenovićem, al ako bi imali tu profesionalnu ligu, svakako bi tu mogli da igraju.

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

nego jel ima neki i fo o ovom ocokoljiću?

Dovoljno je iskusan tako da nema problema da na vreme izvuce flomaster iz dzepa. Tako da je upgrade u odnosu na Bogdana..

pokusavam sad da procitam nesto o ovom vasem novom pomocnom treneru, kad ono na nekim portalim zamenili njega i sasu ocokoljica aktuelnog trenera borca

tako da ako negde naletite da je mriko dugo igrao u borcu, a potom u okk , rumuniji, turskoj, nije on u pitanju

21 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

nego jel ima neki i fo o ovom ocokoljiću?

prezime je zloslutno, pošto upućuje na klanje oca

tako da ne znam šta je ovo Žocu trebalo, jer u toj postavci on je otac

Neki Edip Lapotić bi više pristajao

nešto neutralno je bolje

Jug Grobarević

sreća te smo jednu minu na toj poziciji izbegli

fantom

35 minutes ago, Ted said:

prezime je zloslutno, pošto upućuje na klanje oca

tako da ne znam šta je ovo Žocu trebalo, jer u toj postavci on je otac

Žocokoljić?

ocokoljic je relativno cesto prezime u cacku, vecinom su poreklom iz okoline sjenice i ivanjice

zanimljivo, nebrojeno puita sam cuo to prezime, posto mi se ortak tako preziva, a aposlutno nikad nisam razmisljao o etimoloskom korenu niti da se radi o "oco koljacu"

u to ime:

Spoiler

https://happytv.rs/ostalo/zanimljivosti/karadzic-otkrio-ko-je-najveci-srpski-neprijatelj-mi-smo-jedini-narod-na-svetu-koji-ima-prezime-ocokoljic-video/617002/

10 minutes ago, pbg12345 said:

ocokoljic je relativno cesto prezime u cacku, vecinom su poreklom iz okoline sjenice i ivanjice

zanimljivo, nebrojeno puita sam cuo to prezime, posto mi se ortak tako preziva, a aposlutno nikad nisam razmisljao o etimoloskom korenu niti da se radi o "oco koljacu"

u to ime:

Spoiler

https://happytv.rs/ostalo/zanimljivosti/karadzic-otkrio-ko-je-najveci-srpski-neprijatelj-mi-smo-jedini-narod-na-svetu-koji-ima-prezime-ocokoljic-video/617002/

images?q=tbn:ANd9GcTRROS70QClBwxZ0CPiPPe

Da ne prenosim ceo Grbin intervju za Radu, ko hoce neka cita razne bljuvotine na SK, nagovestio je da cemo najverovatnije biti domacini u Becu tokom zauzetosti dvorane zbog vaterpola. Kao i da ce nam EL izaci u susret i staviti da uglavnom gostujemo tada.

jel se pohvalio da je zavsio fakultet u 64oj godini, na nekom meni cudnom mestu za fax?

grba koji samo zeli da uchi.