May 13May 13 teško je reći zašto je šira američka javnost prvi put primetila da wnba postoji tek kad se pojavila kejtlin klark
May 13May 13 Author Angel Reese je i dalje prva "zvezda", strašno je koliko je tovare na sve strane Edited May 13May 13 by Mil@n
May 13May 13 jasno, mora da postoji i antiteza velikoj beloj nadi. nadam se da je za nju ta uloga negativca makar lukrativna
May 16May 16 Author Jovana Nogić oborila rekord sa 27 poena za nedraftovanog rukija.Fun fact njen ćale me je trenirao nekoliko godina, dosta zanimljiv i odličan trener, imao neke malo čudne metode, malo ga je zezao man management, ali dosta sam napredovao kod njega, tada smo kao junoši igrali beton ligu i trpao sam 30+ svakome U nekom momentu se preselio u Portugal i sada je valjda i dalje tamo.Caitlyn Clark sinoć 32 poena ipak poraz.
May 19May 19 On 16. 5. 2026. at 14:54, Mil@n said:Jovana Nogić oborila rekord sa 27 poena za nedraftovanog rukija.Fun fact njen ćale me je trenirao nekoliko godina, dosta zanimljiv i odličan trener, imao neke malo čudne metode, malo ga je zezao man management, ali dosta sam napredovao kod njega, tada smo kao junoši igrali beton ligu i trpao sam 30+ svakome U nekom momentu se preselio u Portugal i sada je valjda i dalje tamo.Caitlyn Clark sinoć 32 poena ipak poraz.
June 9Jun 9 Author Clutch trojka CC za pobjedu.Inače, imala je neku svađu sa trenerom na klupi, svakakve kruže priče pa i oko mogućeg trejda. Ne znam ko bi je normalan trejdovao, što zbog igre što zbog marketinga, tako da su verovatno gluposti.
June 25Jun 25 Author Nastavljaju da tabaju Klarkovu, za ovu pesnicu u grlo nije čak ništa ni dosuđeno iako su imbecili gledali snimak.