20 hours ago20 hr 10 minutes ago, Nikodije said:Bio je startna petorka bronzanih na oi, zatim skroz skrajnut u Zvezdi, pa će biti startna petorka prvaka Evrope u Rigi, da bi se vratio u Zvezdu da bude 12.igrač. Uzima pare i čeka reprezentaciju da nešto odigra. Ok, ako njemu tako odgovara.1 minute ago, Nikodije said:Na 3/4 Nvora, Kalinić, Gidra, Odželej, Moneke...bekovi CMM, Nedović, Miljenović :) bila bi to standardna kkcz pretrpana na dve pozicije, a rupe na ostalim pozicijama. Nadam se da bekovska postava neće biti takva inače džaba sve.Moraju da dovedu još jednog pleja ako računamo da je Jago bivši plus još jedan umesto Gidre i to je već dosta bolje. Trojica upotrebljivih umesto Jaga, Nedovića i Tea je maksimum koji je realno očekivati. Ja ne očekujem ni to nego upravo standardni KKCZ, znači recimo taj Karter i još jedan zvučniji bek plus CMM i Kenan. Prosto signala da je došlo do promena u klubu nema, a i objektivno je teško iščupati se iz višegodišnjeg neizbalansiranog selektiranja. Gidra, Jago, Kenan, Dobrić, Deda svi imaju ugovore.
20 hours ago20 hr 50 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Price o karakteru na stranu, kad se kaze Teo ima kontakte u kosarkaskom svetu, koje on to kontakte ima zbog kojih ima prednost u odnosu na bilo kog drugog bivseg igraca?nije to stvar kontakta iz telefona, već njegove reputacije i značaja.kao kada ti sale đorđević priča šta je ideja da igramo i neki no name lik.veće su šanse da ćeš da veruješ u tu ideju kada ti je sale nudi.dajem relativno blizak primer na prvu loptu, jasno je da to nije ista stvaru svakom slučaju, mislim da ni za zvezdu niti za teodosića nije to nešto naročito presudno a ako ne može da se radi kako valja, možda je i bolje da se ne radi
20 hours ago20 hr Pa možda kad bi taj zvučniji bek bio Vasa, pa da nekako poveže svu tu papazjaniju koju opet spremaju@Heaviside
20 hours ago20 hr Just now, Nikodije said:Pa možda kad bi taj zvučniji bek bio Vasa, pa da nekako poveže svu tu papazjaniju koju opet spremaju@HeavisideNe verujem ni to da će uspeti. Vasa nema ni košarkaških ni finasijskih razloga da se vrati u Beograd, on bira između toga da bude prvi selu i toga da bude prvi u gradu, recimo Feneru. Jedino ako mu se igra kući, nije ni to nemoguće.
20 hours ago20 hr 1 hour ago, goofs said:Ovo deluje kao da su mu namenili neku ulogu Marka Simonovića Neše Ilića, tim menadžer ili to nešto što se muva oko prvog tima, ali nejasno šta tačno radi.Branko Lazić kad nije uspeo da patosira Nešu i pošalje ga u krindž dom za nezbrinute funkcionere kluba, neće ni Teo.
20 hours ago20 hr 5 minutes ago, uini said:nije to stvar kontakta iz telefona, već njegove reputacije i značaja.kao kada ti sale đorđević priča šta je ideja da igramo i neki no name lik.veće su šanse da ćeš da veruješ u tu ideju kada ti je sale nudi.dajem relativno blizak primer na prvu loptu, jasno je da to nije ista stvaru svakom slučaju, mislim da ni za zvezdu niti za teodosića nije to nešto naročito presudno a ako ne može da se radi kako valja, možda je i bolje da se ne radiMi ni ne znamo sta Teo zaista hoce da radi ubuduce. Ne secam se da je dao konkretan odgovor kod Edina u emisiji. Da li vidi sebe kao operativca u sistemu ili u trenerskoj ulozi. Ja bih pre rekao ovo drugo, ali i zato mora da postoji zelja kod njega..
20 hours ago20 hr Meni živo zanima šta taj čovek radi. Zadržali su ga u štabu svi treneri Zvezde u poslednjih 20 i kusur godina i svi selektori u poslednjih ko zna koliko, a među njima je i vrlo ozbiljnih likova. I to uvek promene sve ili skoro sve a njega ostave.
20 hours ago20 hr 3 minutes ago, Heaviside said:Meni živo zanima šta taj čovek radi. Zadržali su ga u štabu svi treneri Zvezde u poslednjih 20 i kusur godina i svi selektori u poslednjih ko zna koliko, a među njima je i vrlo ozbiljnih likova. I to uvek promene sve ili skoro sve a njega ostave.stepen
20 hours ago20 hr 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Mi ni ne znamo sta Teo zaista hoce da radi ubuduce. Ne secam se da je dao konkretan odgovor kod Edina u emisiji. Da li vidi sebe kao operativca u sistemu ili u trenerskoj ulozi. Ja bih pre rekao ovo drugo, ali i zato mora da postoji zelja kod njega..to je sad neki treći par cipela. samo kažem da ima smisla da takvo ime sa takvim znanjem košarke bude na takvoj poziciji.naravno da je prvi preduslov želja a drugi da se nakon izvesnog vremena učenja zanata, pokaže i kao sposoban da radi taj posao, sa svim svojim posebnostima, vrlinama i manama. u tonisam ni ulazio, jer je sve teška hipoteza, samo dajem uvid zašto je dobro kada je neki menadžer, sportski direktor, head of bball operations, lik sa takvim CVjem. dobro kao prilika za plafon ne kao sad neka sigurica.
20 hours ago20 hr Zvezda svakako mora da pojača sportski sektor i generalno upravu nekim jakim imenom i ljudima od struke. Da daš Bagziju i Dozetu 20 milki budžet da oni vrte kataloge i preplaćuju igrače na vrhuncu cene svako može da radi i neozbiljno je.
20 hours ago20 hr 1 minute ago, Nikodije said:Zvezda svakako mora da pojača sportski sektor i generalno upravu nekim jakim imenom i ljudima od struke. Da daš Bagziju i Dozetu 20 milki budžet da oni vrte kataloge i preplaćuju igrače na vrhuncu cene svako može da radi i neozbiljno je.jasno je da bagyi i dozet nisu čak ni okej rešenja a kamo nešto više, međutim, nema previše evroligaških ekipa koje se bave iskopavanjima neproverenih igrača a poslednjih sezona sa povećanim budžetima i to malo iskopina se smanjuje.ne tvrdim da je to dobro ili loše, već da klubovi žele da smanje taj famozni margin of error, koliko je to moguće.od kada je sveta i veka, bogatiji klubovi kupuju u značajnom procentu opcije koje su se dokazale, tek ponekog kao divlju kartu.zvezda je imala čini mi se prilično uspeha sa tim neproverenim u evropi igračima ali eto, kad je frka a imaš love, bolje ti je da platiš nekoga za koga su svi mislili da će biti dobar.verovatno najveći promašaj u istoriji zvezde je shaban napier ali nećeš čuti nekoga da tereti klub za taj promašaj, jer smo svi mislili da će biti epsko pojačanje.druga je tema što je zapravo važniji deo posla kluba da zna kakav je psihološki profil lika kojeg pazariš, đto kaže željko, svi znaju da prepoznaju kada neko igra dobar basket.
20 hours ago20 hr Dok vi pojacavate sportski sektor, nama je rupa i na kecu i na dvojci Cak i uini trazi cetvorku koja ne kamenjari za 3p, a to sto sa spoljnih pozicija niko ne trpa - who cares Edited 20 hours ago20 hr by MiddleClass
20 hours ago20 hr Za Dedu se pisalo da je mozda kraj karijere u pitanju zbog te povrede ledja valjda...Babu ne bi drzao vise u timu pa makar kao trecu opciju, doveo bi nesto dosta mladje , centra koji moze jos da uci u bude bolji, tu je voz prosao sto se tice Mitra....Rokasa bi zadrzao jer lik naspram drugih nije zabusavao nikada na parketu, profi 110%Dobric je dokazano igrac koji u EL nije na nivou koji je potreban... Strasno me nervira to sto neki strucnjaci ili forumasi to sto je kao reprezentativac osvojio medalju, stalno to uzimaju kao primer, da eto mora u Zvezdi da ima veliku ulogu. To nije uporedivo, niti je Dobric u repki bio neki game changer, ili imao ulogu koju nisu mogil da odrade XYZ igraca....
20 hours ago20 hr 5 minutes ago, uini said:jasno je da bagyi i dozet nisu čak ni okej rešenja a kamo nešto više, međutim, nema previše evroligaških ekipa koje se bave iskopavanjima neproverenih igrača a poslednjih sezona sa povećanim budžetima i to malo iskopina se smanjuje.ne tvrdim da je to dobro ili loše, već da klubovi žele da smanje taj famozni margin of error, koliko je to moguće.od kada je sveta i veka, bogatiji klubovi kupuju u značajnom procentu opcije koje su se dokazale, tek ponekog kao divlju kartu.zvezda je imala čini mi se prilično uspeha sa tim neproverenim u evropi igračima ali eto, kad je frka a imaš love, bolje ti je da platiš nekoga za koga su svi mislili da će biti dobar.verovatno najveći promašaj u istoriji zvezde je shaban napier ali nećeš čuti nekoga da tereti klub za taj promašaj, jer smo svi mislili da će biti epsko pojačanje.druga je tema što je zapravo važniji deo posla kluba da zna kakav je psihološki profil lika kojeg pazariš, đto kaže željko, svi znaju da prepoznaju kada neko igra dobar basket.Ali mi potpuno nelogično sklapamo tim, pogledaj samo naše bekove prošle sezone. Ja kao laik sam pretpostavljao da to ne može da funkcioniše, a neko čiji je to posao za tu postavu je iskrcao silne milione. Neko je pre godinu dana Jagu povećao platu tri puta i sada ga teraju. Pa jel to ozbiljan klub?
20 hours ago20 hr 7 minutes ago, MiddleClass said:Dok vi pojacavate sportski sektor, nama je rupa i na kecu i na dvojci Cak i uini trazi cetvorku koja ne kamenjari za 3p, a to sto sa spoljnih pozicija niko ne trpa - who cares Ta 4 je Ojeleye..