June 23, 2025Jun 23 U svakom slučaju bolje nego višegodišnja saga: Šengelija nije prihvatio ponudu pa sezonu počinjemo sa Simonovićem/Daumom/Tejićem...
June 23, 2025Jun 23 4 minutes ago, pantelia said:Meni je Moneke (ako je zaista tacno) klasican Covicev transferu kom smislu?mislim, chovke voli sjajne objekte a moneke je sjajan igrac.
June 23, 2025Jun 23 4 minutes ago, MiddleClass said:Nadam se da Braun bratina ostajeNe, i meni žao ... jbg.
June 23, 2025Jun 23 Kad vec okupljamo repku Nigerije (Nwora, Ojeleye, Moneke, Izundu), valjalo bi i Oturua pitati za zdravlje
June 23, 2025Jun 23 4 minutes ago, kurjak said:Ne, i meni žao ... jbg.A ko dolazi na pozicija beka trpača?
June 23, 2025Jun 23 izgleda da ostoja ima dobre insajdere na malom kalemegdanugdin moneke je ozbiljan kapitalac na tržištu
June 23, 2025Jun 23 2 minutes ago, FPLS said:Kad vec okupljamo repku Nigerije (Nwora, Ojeleye, Moneke, Izundu), valjalo bi i Oturua pitati za zdravlje Gde je, šta radi Obina? Mogli bi da ga stavimo na poziciju Šoneta da maše rukama i prosipa loše fore zemljacima… Edited June 23, 2025Jun 23 by ducca