Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, MiddleClass said:

A ko dolazi na pozicija beka trpača?

Ne znam, pregovaraju nekog pleja al kriju ko zmija noge.

Kod Brauna im kao zasmetalo što voli klupicu kao MWill ... jedu im se g....

• Replies 177
  • Views 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

izgleda da ostoja ima dobre insajdere na malom kalemegdanu

True

1729684551-Zeljko-Drcelic-1536x1060.jpg

Vrati govedu glavu, Drčela, Drčelaaaa!

Da se izvinete Milošici pa provetravajte topić do mile volje.

51 minutes ago, MiddleClass said:

True

image.gif

1 hour ago, smooth.Op said:

Da se izvinete Milošici pa provetravajte topić do mile volje.

doktoru? jedini dr milosicin problem je sto ne postuje sagovornika, sve ostalo je okej ali ovo je deal breaker

4 hours ago, kurjak said:

Ne, i meni žao ... jbg.

Zašto, kako?

8 hours ago, uini said:

doktoru? jedini dr milosicin problem je sto ne postuje sagovornika, sve ostalo je okej ali ovo je deal breaker

Jel banovan za deljenje dijagnoze?

Nema ga na topiku.

ma nije to dijagnoza, niti treba da bude banovan, mozemo da se dogovorimo ovako usput

7 hours ago, Valk said:

Zašto, kako?

ujedno i @kurjak , jedino sto mogu da zamislim je da akvizicija monekea zahteva prangijato na backup PFu

po meni je to ujedno i tacno ali i kratkovido, posto je braun i defanzivno i ofanzivno glue guy bez pozicije ako gledamo samo visoke

mnogo je vazno imati takvog lika.

opet, svi visoki koje smo doveli i koje teorijski imamo su tanki sa tricom.

videcemo, treba negde biti i pomalo verziran u sklapanju rostera a ne samo fantazi efort.

Edited by uini

Idu li Dobric i Rokas? Tu smo krcati

11 hours ago, uini said:

komunikacija je mahom dvosmerna ulica

Just now, kud u maglu Simoviću said:

komunikacija je mahom dvosmerna ulica

da ne tupimo na mestu koje nije za ovakve diskusije, trigerovao se oko moje eksplikacije uloge i sustine telesporta, pa je resio da komentarise kakav je moj modus pitanja i da me pezorativno zove deckom [nadam se ne njegovim, nisam spreman na takav leap]

to nije komunikacija, vec nevaspitano bacanje nekakvih karakteristika, jer sam ocigledno po njemu uvredio jedno trecerazredno glasilo.

moze sve to da kaze kolturnije & meni licno, pa ce to onda zaista biti komunikacija.

uostalom, harper je bynovan, on nije, tako da je ocigledno sve okej. lepse je sa sepulturom.

edit mrzi me da opravljam typos, citljivo je ( :

Edited by uini

1 hour ago, MiddleClass said:

Idu li Dobric i Rokas? Tu smo krcati

Nece Kobra nidje..