Monday at 16:481 day U svakom slučaju bolje nego višegodišnja saga: Šengelija nije prihvatio ponudu pa sezonu počinjemo sa Simonovićem/Daumom/Tejićem...
Monday at 17:141 day 4 minutes ago, pantelia said:Meni je Moneke (ako je zaista tacno) klasican Covicev transferu kom smislu?mislim, chovke voli sjajne objekte a moneke je sjajan igrac.
Monday at 17:231 day 4 minutes ago, MiddleClass said:Nadam se da Braun bratina ostajeNe, i meni žao ... jbg.
Monday at 17:271 day Kad vec okupljamo repku Nigerije (Nwora, Ojeleye, Moneke, Izundu), valjalo bi i Oturua pitati za zdravlje
Monday at 17:271 day 4 minutes ago, kurjak said:Ne, i meni žao ... jbg.A ko dolazi na pozicija beka trpača?
Monday at 17:281 day izgleda da ostoja ima dobre insajdere na malom kalemegdanugdin moneke je ozbiljan kapitalac na tržištu
Monday at 17:291 day 2 minutes ago, FPLS said:Kad vec okupljamo repku Nigerije (Nwora, Ojeleye, Moneke, Izundu), valjalo bi i Oturua pitati za zdravlje Gde je, šta radi Obina? Mogli bi da ga stavimo na poziciju Šoneta da maše rukama i prosipa loše fore zemljacima… Edited Monday at 17:301 day by ducca