Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

gospode

Praštaj, vrlo loš dan imam.

• Replies 698
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

Poskupeo bi ko Maledon

1 minute ago, kralj said:

Poskupeo bi ko Maledon

Idealno za nas je da ode u Zalgiris. Prepolovili bi poraze jer redovno gubimo od njih.

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Sad u podcastu kod Mice je Sasa ispricao da je imao spreman ugovor sa Barsom, ali se povredio i sve je propalo. Izmislio je kosarku za npr Rakoca, ali ovaj ima bolju klupsku karijeru..

Rakočević je trostruki najbolji strelac Evrolige i granični NBA igrač. Najbolji igrač osvajača ACB lige.

Izgleda da je ne znam ko je taj Mića Berić koji ima veći talenat i karijeru neuporedivu sa Nedovićevom, ali znam ko je Rakočević pa rek’o da podelim sa tobom to saznanje za svaki slučaj.

1 hour ago, kralj said:

Daj bre, kakvi su ovo tejkovi D

Realno, Rakoc oridjinale empty stats guy sa impresivnim fizikalijama, Westbrook pre Westbrooka. hihi

58 minutes ago, MiddleClass said:

Napravite nam odje mjesta za Vasilija i Filipa fantom

Biće njih dvojica sjajan tandem u crveno belom dresu.

Samo što nema to puno veze sa ovim topicom...

Brajant Danston je bez kluba :samokazem:

2 hours ago, *edited by mod said:

Biće njih dvojica sjajan tandem u crveno belom dresu.

Samo što nema to puno veze sa ovim topicom...

Ne baš, mislim možda nekim slučajem Filip stvarno dobije poziv iz NBA, sa Oli je sve završeno, rekao Sfero.

Za Vasu ćemo videti 😉

3 hours ago, Greek Freak said:

Realno, Rakoc oridjinale empty stats guy sa impresivnim fizikalijama, Westbrook pre Westbrooka. hihi

U nastavku sage je i Dragan Lukovski izmislio basketbol za Vestbruka.