4 hours ago4 hr 1 minute ago, kralj said:Poskupeo bi ko MaledonIdealno za nas je da ode u Zalgiris. Prepolovili bi poraze jer redovno gubimo od njih.
3 hours ago3 hr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Sad u podcastu kod Mice je Sasa ispricao da je imao spreman ugovor sa Barsom, ali se povredio i sve je propalo. Izmislio je kosarku za npr Rakoca, ali ovaj ima bolju klupsku karijeru..Rakočević je trostruki najbolji strelac Evrolige i granični NBA igrač. Najbolji igrač osvajača ACB lige. Izgleda da je ne znam ko je taj Mića Berić koji ima veći talenat i karijeru neuporedivu sa Nedovićevom, ali znam ko je Rakočević pa rek’o da podelim sa tobom to saznanje za svaki slučaj.
3 hours ago3 hr 1 hour ago, kralj said:Daj bre, kakvi su ovo tejkovi Realno, Rakoc oridjinale empty stats guy sa impresivnim fizikalijama, Westbrook pre Westbrooka.
3 hours ago3 hr 58 minutes ago, MiddleClass said:Napravite nam odje mjesta za Vasilija i Filipa Biće njih dvojica sjajan tandem u crveno belom dresu.Samo što nema to puno veze sa ovim topicom...
1 hour ago1 hr 2 hours ago, *edited by mod said:Biće njih dvojica sjajan tandem u crveno belom dresu.Samo što nema to puno veze sa ovim topicom...Ne baš, mislim možda nekim slučajem Filip stvarno dobije poziv iz NBA, sa Oli je sve završeno, rekao Sfero.Za Vasu ćemo videti 😉
48 minutes ago48 min 3 hours ago, Greek Freak said:Realno, Rakoc oridjinale empty stats guy sa impresivnim fizikalijama, Westbrook pre Westbrooka. U nastavku sage je i Dragan Lukovski izmislio basketbol za Vestbruka.