Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

51 minutes ago, Heaviside said:

ali ovako objektivno Nedović ima možda i bolju karijeru

jebem li ti sunce

e

ne tebi hevisajd

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

10 hours ago, Heaviside said:

Koji Filip Čović ti se pojavio u halucinacijama? Ja ga poredim sa Nedovićem koji je btw. igrao u većim klubovima od Miće koji ima ukupno 2 evrologaške sezone van Partizana.

nece biti

baskonija, skavolini, zalgiris

A uzeo je i Kuuup sa Taukeramikom.

image.png

25 minutes ago, pbg12345 said:

nece biti

baskonija, skavolini, zalgiris

Ok, 3. Ključna razlika.

pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonu

upadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1

Beogradska arena biće domaćin VTB Superkupa ove godine. Najveća dvorana na Balkanu ugostiće najjače ekipe iz Rusije, ali ovoga puta i dva tima iz Evrolige.

Crvena zvezda Meridianbet će učestvovati na Superkupu zajedno uz Dubai, CSKA i Zenit. Turnir se igra 24. i 25. septembra.

https://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-dubai-vtb-superkup/

18 minutes ago, pbg12345 said:

pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonu

upadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1

Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku.

Edited by Heaviside

okej mi je poredjenje berica & nedovica, po skillu, individualno karijeri, nekom uticaju u repki i slicno.

nije nikakva jeres

1 hour ago, Heaviside said:

Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku.

gospode

10 hours ago, JPM said:

Zar mora to uvek da se gleda ekstremno?

Mora li samo zato sto neka prica smara, da se pravi ekipa od 12-15 crnaca koji su tu samo da odrade sezonu, ili moze da se malo investira i u neke mladje, koji jasno je nisu nba materijal ali nisu ni ćopavi?

Nije Srbija naprasno presusila sa talentima nego ih niko na razvija.

Nisu ni pre 20-30 godina svi bili Divci, Danilovici, Djordjevici i Bodiroge. Bilo je i igraca poput Nese Ilica, Mice Berica... Danas bi ih svi proglasili za jednosmerne igrace, i doveli bi nekog crnca da igra umesto njih.

Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.

Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom...

.

opasan je bio shone, economy oscar schmidt.

14 hours ago, Heaviside said:

Zvezdi je roster konstantno pun Mića Berića i Nebojša Ilića. Ove sezone smo imali četvoricu ako nekoga nisam zaboravio - Dobrić, Davidovac, Mitrović, Nedović.

Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji.

Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.

Sone Ilic da se sada skine u dres imao bi stosta da pokaze samozvanim "Zvezdama"

fantom

1 hour ago, sigurnost said:

Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.

Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom...

.

Nije to bila poenta nego ajde. Da ne gnjavimo.

30 minutes ago, Djolle said:

Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji.

Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.

Nije takav koncept nemoguć, vrlo je moguć, ali zahteva vreme, struku i rad. Sve što u današnje doba potražnje za instant rezultatom nije nikome na pameti da radi.

Ali je najjače od svega što ni ovaj koncept ne radi. Bacamo pare na uveseljavanje mase, rezultata niđe, a repka sve manje ima odakle da vuče igrače.