11 hours ago11 hr 51 minutes ago, Heaviside said:ali ovako objektivno Nedović ima možda i bolju karijerujebem li ti sunceene tebi hevisajd Edited 11 hours ago11 hr by kud u maglu Simoviću
2 hours ago2 hr 10 hours ago, Heaviside said:Koji Filip Čović ti se pojavio u halucinacijama? Ja ga poredim sa Nedovićem koji je btw. igrao u većim klubovima od Miće koji ima ukupno 2 evrologaške sezone van Partizana.nece bitibaskonija, skavolini, zalgiris
1 hour ago1 hr 25 minutes ago, pbg12345 said:nece bitibaskonija, skavolini, zalgirisOk, 3. Ključna razlika.
1 hour ago1 hr pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonuupadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1
1 hour ago1 hr Beogradska arena biće domaćin VTB Superkupa ove godine. Najveća dvorana na Balkanu ugostiće najjače ekipe iz Rusije, ali ovoga puta i dva tima iz Evrolige.Crvena zvezda Meridianbet će učestvovati na Superkupu zajedno uz Dubai, CSKA i Zenit. Turnir se igra 24. i 25. septembra.https://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-dubai-vtb-superkup/
55 minutes ago55 min 18 minutes ago, pbg12345 said:pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonuupadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku. Edited 55 minutes ago55 min by Heaviside
34 minutes ago34 min okej mi je poredjenje berica & nedovica, po skillu, individualno karijeri, nekom uticaju u repki i slicno.nije nikakva jeres