8 hours ago8 hr 16 minutes ago, uini said:bitno je razumeti, kako je canaan imao vrlo slicne procente u zvezdi, kao u kombinovanih dve sezone sa olimpijakosom.odnosno, kada se uzmu te tri sezone, dobijes neku prilicnu konstantu.druga tema je sto zvezdas ocekuje kvinsi miler sezonu, kadgod nekom strancu ljosnemo zelembace.Naravno, ja sam i pisao nakon prvih par utakmica koje je razvalio, da će biti klasičnih ciganskih amplituda u vrednovanju njegove igre. Ključno za današnji negativan status koji ima je i mršav kraj sezone. Sa druge strane, on sa ovakvom odbranom od prošle godine nije igrač na koga možeš da se osloniš, ja sam se nadao da će tu bar isporučivati. Doduše, ja ga pamtim iz Hjustona najviše, gde je uspevao da izađe na kraj sa zverima. I Stefa je jednom ugušio.
8 hours ago8 hr 2 minutes ago, kralj said:Doduše, ja ga pamtim iz Hjustona najviše, gde je uspevao da izađe na kraj sa zverima. I Stefa je jednom ugušio.Baš je i Paspalj pre neki dan pričao o njegovoj odbrani ranijih sezona, da je bila izuzetna.A napadački, slaže se sa vama dvojicom, i mnome. Edited 8 hours ago8 hr by Milošica
7 hours ago7 hr 42 minutes ago, JPM said:Ja od Nwore očekujem najviše. Trenutno je ozbiljno potcenjen na evropskoj košarkaškoj mapi..Najvise ocekujem od Micica, Petruseva i Edvardsa
7 hours ago7 hr 6 minutes ago, MiddleClass said:Najvise ocekujem od Micica, Petruseva i Edvardsa Imace oni dobre sezone u Hapoelu, Dubaiu i Bajernu.
7 hours ago7 hr Edwards se jednom spomenuo na nekom sajtu, i posle toga tisina oko njega. Verovatno nije prva opcija jer ovi stvarno pokusavaju da dovedu Vasu na keca...
6 hours ago6 hr 1 minute ago, Milošica said:Vasa - Edvards bi bilo novo Vasa - Larkin.Vasa-kepec sa sjebanom kicmom >>> Vasa-kepec sa losom frizurom.
6 hours ago6 hr Just now, JPM said:Vasa-kepec sa sjebanom kicmom >>> Vasa-kepec sa losom frizurom. Ipak Vasa - Furnije Edited 6 hours ago6 hr by Milošica
6 hours ago6 hr Hmm, steta... John je odradio najpostenije svoj deo i uvek davao svojih 100% Da je ostao jos godinu dana ne bih imao nista protiv...
2 hours ago2 hr 3 hours ago, assignment said:Edwards se jednom spomenuo na nekom sajtu, i posle toga tisina oko njega. Verovatno nije prva opcija jer ovi stvarno pokusavaju da dovedu Vasu na kecaNiko nas vise ne pominje u vezi Micica. Koja smo mi sirotinja...
2 hours ago2 hr 4 minutes ago, kralj said:Ne bih se iznenadio Robija da ga makne.Nema šanse, rekao je da mu je Madagaskar prioritet.A i realno ne može više da igra na EL nivou, vreme mu je da se hvata Azije dok još može.