Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nove prostorije KK CZ - dalji ko...
No image preview

Nove prostorije KK CZ - dalji korak u unapređenju Kluba i...

U sklopu poboljšanja svakodnevnog rada i života, KK Crvena zvezda Meridianbet dobiće tokom leta i novi prostor u okviru hale “Aleksandar Nikolić”, spreman za početak priprema za sezonu 2025-26. Jed...

- potpuno nove prostorije za timske i video sastanke;

- trenerske kancelarije za seniorski tim;

- teretana opremljena najsavremenijom opremom (koja je već nabavljena);

- medicinski i fizio blok, sa delom za oporavak igrača;

- prostorije za opuštanje, boravak i zajedničke obroke;

- kancelarije za stručni štab mlađih kategorija;

- kao i dodatne klupske kancelarije.

• Replies 525
  • Views 29k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

Nedović podelio Nolovo pumpanje na Instagramu. Po tome znamo da odlazi iz kluba, isto kao Lazić pre njega.

Nedara me skroz iznenadio kao lik. Ljudi mu pripisuju neke loše osobine, al njegovi svi košarkaški (a i ljudski dostupni nam) nekvaliteti se svode na manjak sportske inteligencije.

I žena mu je bomb(on)a. Baš štrči u moru Sofija.

7 minutes ago, kralj said:

Nedara me skroz iznenadio kao lik. Ljudi mu pripisuju neke loše osobine, al njegovi svi košarkaški (a i ljudski dostupni nam) nekvaliteti se svode na manjak sportske inteligencije.

Majku pomeni ako hoces. D

1 hour ago, Nikodije said:

Nedović podelio Nolovo pumpanje na Instagramu. Po tome znamo da odlazi iz kluba, isto kao Lazić pre njega.

Nevezano za to šta simboliše Novakovo pumpanje, mislim da sportisti posmatraju i njega i Jokića potpuno odvojeno od stavova koje zastupaju. Novak je božanstvo svima a košarkaši obožavaju Jokića i nikad nikad nikad ne postavljaju pitanje njegove podrške mafiji niti ga gledaju kroz tu prizmu.

Bogdanović (koji deluje da nije ćaci) takođe šeruje Novaka ali i svog Jokaru, jbg.

In other news, Jović više nije član Valensije.

35+, povređivan, naše dete.. No brainer.

Jović pitanje da li je u stanju da baci kosku

3 hours ago, kralj said:

+ pičkast karakter, makar na terenu.

nemoj tako da vredjamo nase igrace. ja verujem da je dao koliko je mogao.

odoh na cmm-ov instagram profil da vidim da li je podelio nolovo pumpanje.

2 hours ago, kralj said:

Jović pitanje da li je u stanju da baci kosku

To nije briga na koju se obaziremo.

Jedini potpuno opredeljeni bivši sportisti Štimac, Tomić, Berić i Dulo Vujošević.

Aktivni svi nešto: volim sve što vole mladi.

1 hour ago, sigurnost said:

Jedini potpuno opredeljeni bivši sportisti Štimac, Tomić, Berić i Dulo Vujošević.

Aktivni svi nešto: volim sve što vole mladi.

Dosta oštro. Ja bi računao svakog ko je bio na protestu.

4 minutes ago, *edited by mod said:

Dosta oštro. Ja bi računao svakog ko je bio na protestu.

Možda sam nekog izostavio. Nisu svi fizički u mogućnosti da dođu na protest.

Mislim na ove objave po mrežama.

a Bodiroga koji drži govor na protestu ništa. ko mu je kriv što nema insta.

lista je mnogo duža, neki su bili na protestima neki samo šeruju slike i nedvosmisleno antirežimske objave

a i koga briga realno kako aktivni sportisti vide političku situaciju, možda i najnebitniji esnaf što se toga tiče.

Edited by Heaviside

Uopšte mi se ne sviđa ova ideja da se svi skupimo sa degenericima 3.0 i zaskočimo ih kada stignu na fakultet zajedno sa tu prisutnim braniocima. Nadam se da nikom neće pasti tako nešto na pamet i da se nećemo okupiti u što većem broju. Taman posla.