Saturday at 17:072 days Nove prostorije KK CZ - dalji ko...Nove prostorije KK CZ - dalji korak u unapređenju Kluba i...U sklopu poboljšanja svakodnevnog rada i života, KK Crvena zvezda Meridianbet dobiće tokom leta i novi prostor u okviru hale “Aleksandar Nikolić”, spreman za početak priprema za sezonu 2025-26. Jed...- potpuno nove prostorije za timske i video sastanke;- trenerske kancelarije za seniorski tim;- teretana opremljena najsavremenijom opremom (koja je već nabavljena);- medicinski i fizio blok, sa delom za oporavak igrača;- prostorije za opuštanje, boravak i zajedničke obroke;- kancelarije za stručni štab mlađih kategorija;- kao i dodatne klupske kancelarije.
Sunday at 09:561 day Nedović podelio Nolovo pumpanje na Instagramu. Po tome znamo da odlazi iz kluba, isto kao Lazić pre njega.
Sunday at 10:001 day Nedara me skroz iznenadio kao lik. Ljudi mu pripisuju neke loše osobine, al njegovi svi košarkaški (a i ljudski dostupni nam) nekvaliteti se svode na manjak sportske inteligencije.I žena mu je bomb(on)a. Baš štrči u moru Sofija.
Sunday at 10:081 day 7 minutes ago, kralj said:Nedara me skroz iznenadio kao lik. Ljudi mu pripisuju neke loše osobine, al njegovi svi košarkaški (a i ljudski dostupni nam) nekvaliteti se svode na manjak sportske inteligencije.I žena mu je bomb(on)a. Baš štrči u moru Sofija.Majku pomeni ako hoces.
Sunday at 11:031 day 1 hour ago, Nikodije said:Nedović podelio Nolovo pumpanje na Instagramu. Po tome znamo da odlazi iz kluba, isto kao Lazić pre njega.Nevezano za to šta simboliše Novakovo pumpanje, mislim da sportisti posmatraju i njega i Jokića potpuno odvojeno od stavova koje zastupaju. Novak je božanstvo svima a košarkaši obožavaju Jokića i nikad nikad nikad ne postavljaju pitanje njegove podrške mafiji niti ga gledaju kroz tu prizmu.Bogdanović (koji deluje da nije ćaci) takođe šeruje Novaka ali i svog Jokaru, jbg.
Sunday at 11:081 day In other news, Jović više nije član Valensije.35+, povređivan, naše dete™.. No brainer.
Sunday at 13:101 day 3 hours ago, kralj said:Nedara me skroz iznenadio kao lik. Ljudi mu pripisuju neke loše osobine, al njegovi svi košarkaški (a i ljudski dostupni nam) nekvaliteti se svode na manjak sportske inteligencije.I žena mu je bomb(on)a. Baš štrči u moru Sofija.+ pičkast karakter, makar na terenu.
Sunday at 13:131 day nemoj tako da vredjamo nase igrace. ja verujem da je dao koliko je mogao.odoh na cmm-ov instagram profil da vidim da li je podelio nolovo pumpanje.
Sunday at 13:211 day 2 hours ago, kralj said:Jović pitanje da li je u stanju da baci koskuTo nije briga na koju se obaziremo.
Sunday at 14:211 day Jedini potpuno opredeljeni bivši sportisti Štimac, Tomić, Berić i Dulo Vujošević.Aktivni svi nešto: volim sve što vole mladi.
Sunday at 15:441 day 1 hour ago, sigurnost said:Jedini potpuno opredeljeni bivši sportisti Štimac, Tomić, Berić i Dulo Vujošević.Aktivni svi nešto: volim sve što vole mladi.Dosta oštro. Ja bi računao svakog ko je bio na protestu.
Sunday at 15:521 day 4 minutes ago, *edited by mod said:Dosta oštro. Ja bi računao svakog ko je bio na protestu.Možda sam nekog izostavio. Nisu svi fizički u mogućnosti da dođu na protest.Mislim na ove objave po mrežama.
Sunday at 16:011 day a Bodiroga koji drži govor na protestu ništa. ko mu je kriv što nema insta.lista je mnogo duža, neki su bili na protestima neki samo šeruju slike i nedvosmisleno antirežimske objavea i koga briga realno kako aktivni sportisti vide političku situaciju, možda i najnebitniji esnaf što se toga tiče. Edited Sunday at 16:021 day by Heaviside
Sunday at 16:061 day Uopšte mi se ne sviđa ova ideja da se svi skupimo sa degenericima 3.0 i zaskočimo ih kada stignu na fakultet zajedno sa tu prisutnim braniocima. Nadam se da nikom neće pasti tako nešto na pamet i da se nećemo okupiti u što većem broju. Taman posla.