Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Naravno da nije sve crno, nakon kupa je otišlo sve dođavola. Iz kog razloga, jedino u klubu možda znaju.

• Replies 491
  • Views 25.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

42 minutes ago, JPM said:

Ne znam celu sliku pa ne mogu da sudim.

zicer

BuXLJpYIAAAeiLV.jpg

Od svih EL ekipa samo Fener i Pariz mogu reći da su imali uspešne sezone, i to je OK.

Tapkaće se lopta i dogodine.

7 minutes ago, kurjak said:

Od svih EL ekipa samo Fener i Pariz mogu reći da su imali uspešne sezone, i to je OK.

Tapkaće se lopta i dogodine.

Ja bih rekao i Bajern.

2 hours ago, Milošica said:

Ja bih rekao i Bajern.

sta znam, bajern nije nista siromasniji od zvezde i partizana; ako je prolaz iz plejina uspeh a poraz za zvezdu ili partizan neuspeh, onda okej.

ja mislim da su oni zavrsili taman gde bi trebalo po ulaganju, kao i ova dva sns lika.

1 minute ago, uini said:

sta znam, bajern nije nista siromasniji od zvezde i partizana; ako je prolaz iz plejina uspeh a poraz za zvezdu ili partizan neuspeh, onda okej.

ja mislim da su oni zavrsili taman gde bi trebalo po ulaganju, kao i ova dva sns lika.

Mogli bi trošiti mnogo kad bi hteli, ali oni izdvajaju dosta manje od večitih.

5 minutes ago, Milošica said:

Mogli bi trošiti mnogo kad bi hteli, ali oni izdvajaju dosta manje od večitih.

njima je shaban napier backup plej, zvezdi yago, partizan ga ni nema

3 minutes ago, uini said:

njima je shaban napier backup plej, zvezdi yago, partizan ga ni nema

Šaban je često igrao sa Edvardsom, no nebitno, svakako manje troše od Partizana i Zvezda.

3 minutes ago, Milošica said:

Šaban je često igrao sa Edvardsom, no nebitno, svakako manje troše od Partizana i Zvezda.

ne previse. lucic kosta vise od bonge npr a veteran je

Posle budzetometrije... Ko nam je prvi pik za pleja? Micic i Edvards nisu realji. Necemo valjda Loa i tako neke fiba LŠ plejeve

sad kad smo uzeli izundua i rivera vamos a la playa, samo vasa srbina spasava

zato ga je kari zvao spasa

Stiže nova objava.

Uini, jebo si mu kevu, 5 postova od mogućih 10 na strani. Bolji procenat nego Plavšara sa penaltika.

Just now, Nikodije said:

Uini, jebo si mu kevu, 5 postova od mogućih 10 na strani. Bolji procenat nego Plavšara sa penaltika.

najveca fora je sto mi je prosao prajm, sad sam melo u blazersima; znas li ti kako ssm przio nazad u danima

1 hour ago, uini said:

bajern ima manji budžet za igrače od partizana i zvezde, to svi živi znaju, zašto je ovo brdo na kom si odlučio da umreš, ne znam.