Wednesday at 22:411 day Nije “valjao” ali je imao relativno značajne minute i učinke u plejofu u kom su stigli do finala, izbacivši Efes na tom putu. Pogledao sam par tekmi i nije bio neupotrebljiv u meri u kojoj je to bio kod Sfera, štaviše…
Yesterday at 07:111 day 8 hours ago, ducca said:Nije “valjao” ali je imao relativno značajne minute i učinke u plejofu u kom su stigli do finala, izbacivši Efes na tom putu. Pogledao sam par tekmi i nije bio neupotrebljiv u meri u kojoj je to bio kod Sfera, štaviše…Nažalost, u upravo završenoj sezoni kod nas teško da je bilo ko bio bolji od očekivanog. Neki su taman za prelaznu ocenu, većina težak podbačaj.Inače se slažem da je definicija dobrog trenera da zna da upotrebi ono što ima. Naravno, to ne donese uvek trofej, ne možeš praviti pitu od govana, ali jeste indikativno da je trener fejlovao ako se velika većina igrača izbruka tokom sezone, što je u našem klubu bio slučaj.
Yesterday at 07:351 day Radije bi gledao neki undersajzd basket sa Monekeom na pet nego da krpimo sa preksupim Riverom. Mislim da je opcija startna petica plus Izundu dovoljno do januara, ako treba neko osiguranje za ABA neka ostane Baba. Rivero mi je totalno nejasan izbor!
Yesterday at 10:041 day 2 hours ago, JPM said:Nažalost, u upravo završenoj sezoni kod nas teško da je bilo ko bio bolji od očekivanog. Neki su taman za prelaznu ocenu, većina težak podbačaj.Inače se slažem da je definicija dobrog trenera da zna da upotrebi ono što ima. Naravno, to ne donese uvek trofej, ne možeš praviti pitu od govana, ali jeste indikativno da je trener fejlovao ako se velika većina igrača izbruka tokom sezone, što je u našem klubu bio slučaj.Cekaj, ti igraci koji su debelo podbacili su svi +30 godina, prekaljeni profi igraci, dobro placeni, ako se oni u glavi odjave, sta je tu tacno problem trenera? Covek prica, covek se dere na njih. Jedino sto je mogao da uradi, je da suspenduje jedno 4-5 igraca, sto opet ne moze sam, nego treba i klub da se slozi i sprovede...
Yesterday at 11:121 day 1 hour ago, assignment said:Cekaj, ti igraci koji su debelo podbacili su svi +30 godina, prekaljeni profi igraci, dobro placeni, ako se oni u glavi odjave, sta je tu tacno problem trenera? Covek prica, covek se dere na njih. Jedino sto je mogao da uradi, je da suspenduje jedno 4-5 igraca, sto opet ne moze sam, nego treba i klub da se slozi i sprovede...Pa posao nije lak, svakako, i čak i ako sve uradiš kako treba ne mora sve da ispadne dobro. I naravno da je odgovornost i na igračima. Jednostavno, desila se neuspešna sezona. Klub ima celu sliku, mi možemo da nagađamo šta su faktori. Ako su u klubu odlučili da veruju treneru, onda ja kao neko ko nema sve informacije mogu samo da kažem "ok, pružam podršku".
Yesterday at 11:171 day 4 hours ago, JPM said:Nažalost, u upravo završenoj sezoni kod nas teško da je bilo ko bio bolji od očekivanog. Neki su taman za prelaznu ocenu, većina težak podbačaj.Filip je bio mnogo bolji od ocekivanog
Yesterday at 11:201 day 2 minutes ago, MiddleClass said:Filip je bio mnogo bolji od ocekivanogPoštujem mišljenje, ali se ne slažem.
Yesterday at 12:031 day 45 minutes ago, MiddleClass said:Filip je bio mnogo bolji od ocekivanogZato sto nista nisi ocekivao od Filipa?
Yesterday at 12:271 day 9 minutes ago, MiddleClass said:Ocekivao sam da bude solidan, a imao je odlicnu evroligasku sezonuOk, to vazi za EL, ali mi smo pricali o kraju sezone, znaci ABA plej of i KLS
Yesterday at 12:281 day 1 hour ago, JPM said:Pa posao nije lak, svakako, i čak i ako sve uradiš kako treba ne mora sve da ispadne dobro. I naravno da je odgovornost i na igračima. Jednostavno, desila se neuspešna sezona. Klub ima celu sliku, mi možemo da nagađamo šta su faktori. Ako su u klubu odlučili da veruju treneru, onda ja kao neko ko nema sve informacije mogu samo da kažem "ok, pružam podršku".posao front officea je da kazni igrača, trenera, koga već od zaposlenih po slovu ugovora i pravila ponašanja.trener može da izloži problem, da sugeriše ovakva ili onakva rešenja, možda čak i kratkoročno izotkiva igrača ali ne može on da ga suspenduje.to je kontam neki starinski način koji više ne funkcioniše baš tako, osim u slučaju nekog neposrednog ekcesa na treningu ili tekmi, pa te trener izbaci za tu priliku
Yesterday at 12:341 day 3 minutes ago, assignment said:Ok, to vazi za EL, ali mi smo pricali o kraju sezone, znaci ABA plej of i KLSMene su svi razočarali odnosom prema profesionalnim obavezama, i trener i igrači, na utakmicama sa Spartakom. Učinili su da Spartak kojeg je nedelju dana kasnije rutinirala trećina rostera KKP plus dva tri klinca, deluje kao Golden state. Tako da sam ja inicijalno za kompletno čišćenje bio. I trenera i bukvalno svih igrača sem Bolomboya iz prostog razloga što je bio povređen i Kalinića jer znam kakav je pobednik u sebi.4 minutes ago, uini said:posao front officea je da kazni igrača, trenera, koga već od zaposlenih po slovu ugovora i pravila ponašanja.trener može da izloži problem, da sugeriše ovakva ili onakva rešenja, možda čak i kratkoročno izotkiva igrača ali ne može on da ga suspenduje.to je kontam neki starinski način koji više ne funkcioniše baš tako, osim u slučaju nekog neposrednog ekcesa na treningu ili tekmi, pa te trener izbaci za tu prilikuSlažem se. Ne znam celu sliku pa ne mogu da sudim. Očito je u klubu mišljenje da je treber uradio dovoljno dobar posao da nastavi i ja to mogu samo da pozdravim.
Yesterday at 12:381 day 13 hours ago, ducca said:Nije “valjao” ali je imao relativno značajne minute i učinke u plejofu u kom su stigli do finala, izbacivši Efes na tom putu. Pogledao sam par tekmi i nije bio neupotrebljiv u meri u kojoj je to bio kod Sfera, štaviše…Kod Grka su uglavnom svi bili neupotrebljivi u većoj ili manjoj meri. Sem bolomboja, ni iz jednog igrača nije uspeo da izvuče maksimum.
Yesterday at 12:531 day 5 hours ago, Jesper23 said:Radije bi gledao neki undersajzd basket sa Monekeom na pet nego da krpimo sa preksupim Riverom. Mislim da je opcija startna petica plus Izundu dovoljno do januara, ako treba neko osiguranje za ABA neka ostane Baba. Rivero mi je totalno nejasan izbor!Šta znači "preskupi Rivero"?
Yesterday at 12:591 day 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Kod Grka su uglavnom svi bili neupotrebljivi u većoj ili manjoj meri. Sem bolomboja, ni iz jednog igrača nije uspeo da izvuče maksimum.I tako, sa rosterom gde iz nijednog igraca nije izvukao maksimum, su se redjale pobede u EL protiv Barce, Monaka, Fenera, Olija