Wednesday at 10:592 days Just now, kralj said:Miša u Marendi redovan od sabajle, kad smo kod santimetara.to mu je baza blizu gajbe, redovan je tamo bio i pre nego što je došao u zvezdu, kada svrati u bgd
Wednesday at 11:012 days Totalni sam kurton od fanboja. Niti znam gde živi, a propustio sam da surduknem espreso i odvojim uvo - sto do bio prazan.
Wednesday at 11:012 days 3 minutes ago, uini said:druga je stvar to da li se tebi ili meni sviđa taj igrač. postoji bar nekoliko scenarija vezanih za bolomboya i petruševa u kojima ti treba igrač na toj poziciji.editrivero svakako nije po meni PF već klasičan small ball centarJa i ne mislim da je PF, naravno da je centar i samo to može da igra. Zato i kažem da nam ne treba. Uvek je bolje da odigrač small ball varijantu sa nekim Monekeom ili Braunom na 5 nego li da ti neki skup lik sedi iza koša pola sezone.
Wednesday at 11:082 days Dogovorili smo saraddnju sa KK Radnički BG, koji će biti razvojni tim za mlade igrače ... detalj sa skupštine.
Wednesday at 11:202 days 15 minutes ago, JPM said:Ja i ne mislim da je PF, naravno da je centar i samo to može da igra. Zato i kažem da nam ne treba. Uvek je bolje da odigrač small ball varijantu sa nekim Monekeom ili Braunom na 5 nego li da ti neki skup lik sedi iza koša pola sezone.pa sad, coach JPM i coach uini se tu ne slažu do krajadonosi rivero neke stvari koje moneke a pogotovo braun ne mogui pitanje je da li će sedeti iza koša pola sezone. taman da ovi koje očekujemo potpišu i bolomboy se oporavi, nije kao da se nikada niko do kraja više neće povrediti, niti je rivero igrač koji ne može da odigra 10ak mins i kada su svi zdravinisam ga previše gledao izvan tekmi protiv zvezde, pa nemam baš sliku o njegovim defanzivnim mogućnostima ali svakako ima odlične lateralne kretnje, što je preduslov da igraš dobru odbranu kod sferopulosavidećemo, ima tu puno aspekata a nisam zapravo siguran ni da je lik potpisao?
Wednesday at 11:322 days Pa moraju da prihvate Plavšića, da bi nam Miško kao kontrauslugu dao Rivera...Ovaj, šalu na stranu, ne razumem ja ovo, ako neko razume nek objasni. Ovo je kao onaj crtani sa Patkom dačom, junakom 23 i po veka, kako doći do planete X@uini ja jedino što mogu je da skontam da ti bolje razumeš naš klub nego li ja. I to je ok. A i logično. Jer ja ič ne razumem.
Wednesday at 11:432 days Plavšić ima ugovor, biće na pripremama ... mada, cenim da će mu ponovo tražiti klub.Imamo dve petice na leru, Petrušev i Bolomboj ... zahebano skroz.
Wednesday at 12:002 days 5 minutes ago, nenad said:mene ne bi uopste cudilo da se ispostavi i da je fc3 jos uvek pod ugovorom.on je prestolonaslednik, doduše, loza je trenutno u izgnanstvu. ali ne treba njemu ugovor do onoga koji ima već sa bogom
Wednesday at 12:072 days Niko nije otišao, pojačanja stižu svakog dana, vraćaju se ljudi sa pozajmica. Na prvom treningu biće kao 15.3. kod Slavije.