Tuesday at 17:442 days Prilično sam impresioniran praćkom, jest da su hajlajtski, ali skoro svaka je ušla bez koske. A la Peđa Stojaković.
Tuesday at 17:472 days Vasa rekao da nije mogao da odbije klub kada ga je zvao licno Janis SpoilerAdetokumbo
Wednesday at 10:272 days Ne znam kako da ga zgodim.Bolomboy i ako se vrati, vratiće se u januaru ili februaru, dakle na pola sezone. Van ritma. Praktično će biti ispomoć tek za neki plej of Evrolige ako ga ubodemo. Ali bez njega, sa centrima poput Izundua i Rivera to će biti teško, ne nemoguće ali teško.Ako Petrušev ipak odluči da ostane, kada se Bolomboy vrati, to je previše igrača na 5 koji zahtevaju minute.Rešenje onda leži u odluci Petruševa. Ukoliko ostane, nema potrebe potpisivati Rivera, već neku 4/5 varijantu, poput onog francuza što je bio u Realu, trenutno ne mogu se setim imena. Ukoliko ne ostane, onda nam treba i jedan na 5 i jedan 4/5. Opet mi je tu Rivero tanak igrač.Ne znam.Kakva su vam mišljenja?
Wednesday at 10:312 days 1 minute ago, JPM said:Ne znam kako da ga zgodim.Bolomboy i ako se vrati, vratiće se u januaru ili februaru, dakle na pola sezone. Van ritma. Praktično će biti ispomoć tek za neki plej of Evrolige ako ga ubodemo. Ali bez njega, sa centrima poput Izundua i Rivera to će biti teško, ne nemoguće ali teško.Ako Petrušev ipak odluči da ostane, kada se Bolomboy vrati, to je previše igrača na 5 koji zahtevaju minute.Rešenje onda leži u odluci Petruševa. Ukoliko ostane, nema potrebe potpisivati Rivera, već neku 4/5 varijantu, poput onog francuza što je bio u Realu, trenutno ne mogu se setim imena. Ukoliko ne ostane, onda nam treba i jedan na 5 i jedan 4/5. Opet mi je tu Rivero tanak igrač.Ne znam.Kakva su vam mišljenja?Odakle ovaj info?
Wednesday at 10:322 days Brt @JPM bukvalno smo na forumu, znači napisaćemo sami mišljenje ako osetimo potrebu
Wednesday at 10:342 days Pa dobro, ja pitam kakva su vam mišljenja, ne morate da odgovorite.@kurjak Sa Voxa insajderi su najviše pisali o odprilike tom periodu sezone za povratak, kraj januara. To nije garantovano tačan info, naravno, ali je najčešće spominjano.
Wednesday at 10:372 days 4 minutes ago, JPM said:Ne znam kako da ga zgodim.Bolomboy i ako se vrati, vratiće se u januaru ili februaru, dakle na pola sezone. Van ritma. Praktično će biti ispomoć tek za neki plej of Evrolige ako ga ubodemo. Ali bez njega, sa centrima poput Izundua i Rivera to će biti teško, ne nemoguće ali teško.Ako Petrušev ipak odluči da ostane, kada se Bolomboy vrati, to je previše igrača na 5 koji zahtevaju minute.Rešenje onda leži u odluci Petruševa. Ukoliko ostane, nema potrebe potpisivati Rivera, već neku 4/5 varijantu, poput onog francuza što je bio u Realu, trenutno ne mogu se setim imena. Ukoliko ne ostane, onda nam treba i jedan na 5 i jedan 4/5. Opet mi je tu Rivero tanak igrač.Ne znam.Kakva su vam mišljenja?Mišljenja sam da me boli kurac i da treba sprečiti odigravanje utakmica dok ne raspišu izbore. U normalnim okolnostima ne vidim nikakvu prednost potpisa 4/5 igrača umesto čiste petice kad smo na 4 jaki kao zemlja. Startovaće sezonu sa 3 petice i onda će jedan da se suši kad Džoel uđe u formu jer su tako u mogućnosti.
Wednesday at 10:422 days Jeste malo nezahvalno pričati o sportu kad nam se ovo dešava, to je tačno...
Wednesday at 10:422 days 1 minute ago, JPM said:Pa dobro, ja pitam kakva su vam mišljenja, ne morate da odgovorite.@kurjak Sa Voxa insajderi su najviše pisali o odprilike tom periodu sezone za povratak, kraj januara. To nije garantovano tačan info, naravno, ali je najčešće spominjano.Mile lupeta ko Maksim po diviziji, od kraja karijere došlo se do januara - februara ...
Wednesday at 10:452 days 1 minute ago, JPM said:@kurjak Sa Voxa insajderi su najviše pisali o odprilike tom periodu sezone za povratak, kraj januara. To nije garantovano tačan info, naravno, ali je najčešće spominjano.za bolomboya se pominjalo svašta od potencijalne ugroženosti nastavka karijere do sve je okej.ja otprilike ne bih te infoe uzimao kao argument, prosto jer baš puno variraju a dešavaju se u klubu u kojem je svaka pauza za povredu opisana kao 4 do 7 nedelja & još je na sve to 2. jul, što znači da smo od ozbiljnog početka sezone udaljeni cca 3 meseca aka četvrt-godine.ja nisam od onih koji vide problem u većem broju igrača po poziciji, pogotovo kada imaš jednačinu sa par nepoznatih. pri čemu ni rivero a pogotovo izundu, nisu likovi koji mogu u zvezdi 2025e da "zahtevaju" minute, inače bi otišli u neki od mnogih klubova gde zapravo to mogu da rade. rivero svakako kao afirmisan euroleague igrač.i baš bih sa oprezom koristio to insajder. kao što rekoh, jedino markos ima u kontinuitetu kvalitetne infoe, povremeno i poneko ko definitivno nema pretenziju da se tako naziva pa čak ni ne živi ovde, kao prinston ili onaj lik iz švedske koji odavno ne piše. ovi ostali su baš željni pažnje i hajpa, često dolaze sa informacijom minut nakon što neki portal objavi neku glasinu i tako.
Wednesday at 10:492 days Slažem se da to ne treba uzimati kao proverene informacije, ali de facto treba sastaviti ekipu u skladu sa situacijom oko Bolomboya.Nešto sam mišljenja da će Rivero sačekati epilog priče oko Petruševa, ako Petrušev ostane ne bi me čudilo da Rivero i ne dođe.3 minutes ago, uini said:ja nisam od onih koji vide problem u većem broju igrača po pozicijiMa jeste ali baš da imaš 4 centra od kojih niko ne može da igra na 4 (Filip kao može ali je tu dosta tanji), nije zgodno, a ni racionalno. Edited Wednesday at 10:522 days by JPM
Wednesday at 10:532 days Just now, JPM said:Ma jeste ali baš da imaš 4 centara od kojih niko ne može da igra na 4 (Filip kao može ali je tu dosta tanji), nije zgodno, a ni racionalno.ojeleye je PF koji može na SF, kalinari je SF koji može na PF. davidovac na poziciji dekija. videćemo da li brown III ostaje ili se dovodi nekou svako slučaju, rekao bih da je PF pozicija već sada popunjena i da joj eventualno nedostaje koji centimetar visine, što udanašnjoj logici PF-pozicije nije naročito presudno, tj važniji su neki drugi aspekti
Wednesday at 10:552 days 1 minute ago, uini said:ojeleye je PF koji može na SF, kalinari je SF koji može na PF. davidovac na poziciji dekija. videćemo da li brown III ostaje ili se dovodi nekou svako slučaju, rekao bih da je PF pozicija već sada popunjena i da joj eventualno nedostaje koji centimetar visine, što udanašnjoj logici PF-pozicije nije naročito presudno, tj važniji su neki drugi aspektiU prevodu kako god ga zgodiš, nama Rivero ne treba. Bačene pare.
Wednesday at 10:572 days 1 minute ago, JPM said:U prevodu kako god ga zgodiš, nama Rivero ne treba. Bačene pare.druga je stvar to da li se tebi ili meni sviđa taj igrač. postoji bar nekoliko scenarija vezanih za bolomboya i petruševa u kojima ti treba igrač na toj poziciji.editrivero svakako nije po meni PF već klasičan small ball centar Edited Wednesday at 10:582 days by uini