Monday at 19:214 days MarkosPreneo je šta je bilo na skupštini. Veruju da će Petrušev ostati, za Vasu su male šanse, stidljivo se pominjao Kampaco. Edited Monday at 19:234 days by Nikodije
Monday at 19:224 days 2 minutes ago, uini said:@Nikodije , markos ili neki folirant. I markos i mile.. Klub racuna da je Petrusev nas))) .
Monday at 19:254 days markos ima dobre infoe, sto naravno ne znaci da se uvek obistine. sto se ostalih tice, i'll leave it at that
Monday at 19:364 days 28 minutes ago, Nikodije said:Insajder sa tamoa kaže da će Izundu biti treći centar, Rivero drugi, prvi treba da stigne. Bolomboj neće pre januara- februara.Ne ostaju Nedović, Luka, Jago i Rokas.Braun? I koga ce zajebati za Jaga? Morace da ga isplate da bi otisao
Monday at 20:544 days 4 hours ago, MiddleClass said:mrtvi Rivero Aj što je mrtav, nego što je u top ten najglupljih igrača EL...
Monday at 21:064 days ovaj ti je sve kontra od Luke pa bi bilo za očekivati da ti se dopadagrozan je, baš mi neće prijati ako potpišeova panjina i onaj izundu majko milapetica je nova četvorka, a četvorka nova petica. izgleda da nam je u statutu zapisano da moramo imati jednu poziciju gde je grehota što neko mora da sedi i jednu na kojoj imamo samo ili budale ili mekušce Edited Monday at 21:074 days by Heaviside
Tuesday at 06:413 days Pominje li se Čitaković-Đurišič na toj skupštini?Vidim da Hawksi trpaju roster, neće ga pustiti ni u halu da gleda tekme.
Tuesday at 06:523 days 11 hours ago, Nikodije said:Insajder sa tamoa kaže da će Izundu biti treći centar, Rivero drugi, prvi treba da stigne. Bolomboj neće pre januara- februara.Ne ostaju Nedović, Luka, Jago i Rokas.Prvi centar + Petrusev ili je on taj startni C, pošto kažeš računaju da izvesno ostaje?
Tuesday at 07:013 days Ja ne znam baš Rivera i Iznoguda, ali valjda mogu da pokrpe 20 minuta ako Filip ostane. Ne treba niko više u frontcourtu.Pritom meni Nigerijac na snimcima deluje vrlo potentno na obe strane. Fino čita igru, strana pomoći, kad ga izvuku, agilan, wingspan, vrlo vrlo brz skok....Opet kažem, Vasilije nacrtan za ovaj setup. Može i Faku, ne bih se bunio.I još nešto, jel se spominjala na skupštini nekakva oproštajna tekma, broj 4 u svodove, zlatni sat, karton džoker brendija i boks Morave?
Tuesday at 07:223 days 20 minutes ago, kralj said:Ja ne znam baš Rivera i Iznoguda, ali valjda mogu da pokrpe 20 minuta ako Filip ostane. Ne treba niko više u frontcourtu.Pritom meni Nigerijac na snimcima deluje vrlo potentno na obe strane. Fino čita igru, strana pomoći, kad ga izvuku, agilan, wingspan, vrlo vrlo brz skok....Opet kažem, Vasilije nacrtan za ovaj setup. Može i Faku, ne bih se bunio.I još nešto, jel se spominjala na skupštini nekakva oproštajna tekma, broj 4 u svodove, zlatni sat, karton džoker brendija i boks Morave?Videcemo za Izundua. Po meni, on bi mogao da bude bolji od Kubanca, svakako uticajniji na igru. U FMP-u je bio sirov, ali kazu da je bas avanzovao od tad.
Tuesday at 07:413 days 47 minutes ago, ducca said:Prvi centar + Petrusev ili je on taj startni C, pošto kažeš računaju da izvesno ostaje?2 se insajdera bore tamo, jedan je rekao ovo za prvog centra, a drugi da u klubu racunaju da Petrusev ostaje
Tuesday at 07:533 days 8 minutes ago, kralj said:Bitno da se oko Rivera slažu.Petrušev bi im rekao da je bitno da se oni ništa ne pitaju.
Tuesday at 17:393 days Ako je neko očekivao Denisa Schrodera jer "sad imamo para", ništa od toga.Potpisao za Sakramento za 45 milki.