Monday at 16:554 days I to za 1,1 milion. Ocigledno se Tomicu zurilo da ga potpise i pretplati, jer nema neke bolje opcije a da je sa EL iskustvom.
Monday at 16:574 days 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:I to za 1,1 milion. Ocigledno se Tomicu zurilo da ga potpise i pretplati, jer nema neke bolje opcije a da je sa EL iskustvom.100k vise od bonge.svakako je preplacen, sranje igrac. Edited Monday at 17:004 days by uini
Monday at 17:024 days Za sad Luka prvi, Rivero drugi, a Izundu treci centarTomicu odlazi! Edited Monday at 17:054 days by MiddleClass
Monday at 17:104 days 1 minute ago, Heaviside said:možda je i cela priča patka. nada umire poslednja.Oni su i za Loa pisali da je blizu dogovora, oće centrala (sponzor) da pogreši jednom ...
Monday at 17:274 days 29 minutes ago, uini said:100k vise od bonge.svakako je preplacen, sranje igrac.Jel podatak za bongu sa telesporta?
Monday at 17:594 days Bukvalno sam pomislio kad je bila prica za Rivera i komsije "jao nemoj sad da im ga otmemo" i evo.Nije Zoc lud da potpisuje ovakve.
Monday at 18:164 days 12 minutes ago, JPM said:Bukvalno sam pomislio kad je bila prica za Rivera i komsije "jao nemoj sad da im ga otmemo" i evo.Nije Zoc lud da potpisuje ovakve.O ne, samo da nam ne otmete Rivera! To bi nas dotuklo
Monday at 18:404 days 20 minutes ago, *edited by mod said:O ne, samo da nam ne otmete Rivera! To bi nas dotuklo Dok se mi neckamo, ima ko je brzi..Salu na stranu, izmedju Halla i Rivera izbor je pao na Jasiela, jer bar se ne bi placalo veliko obestecenje. Ako za Petruseva ima smisla, za Dontu nema, a nije ni jeftiniji. Za Zvezdu je mnogo znacajnije da se konacno resi saga Petrusev. Na Bolomboja se ocigledno ne racuna ozbiljno..
Monday at 18:464 days Tebra, nema tu još ničeg očiglednog. Uopšte se ne zna da li je ovaj panj uopšte potpisao, još manje pod kakvim uslovima bi se to desilo da bi mogli da poredimo sa Holom, pa još manje šta će krejzi Filip da odluči i najmanje šta se desilo sa Bolombojem. Pri tome imamo i Plavšića pod ugovorom 😂 dok je nije centar Mitroviću valjda istekao Edited Monday at 18:474 days by Heaviside
Monday at 19:074 days Insajder sa tamoa kaže da će Izundu biti treći centar, Rivero drugi, prvi treba da stigne. Bolomboj neće pre januara- februara.Ne ostaju Nedović, Luka, Jago i Rokas.