October 14, 2025Oct 14 Kad se uzme u obzir sudjenje i kako nas sluzi sut spolja, rezultat je fantazija u stilu ruskih bajki
October 14, 2025Oct 14 2 minutes ago, harper lee said:Da li sam to doziveo da svojim ocima gledam kako prebijamo Zalgiris na misice? Ceo zivot gledam kako oni nas prebijaju, u ovoj drugoj cetvrtini smo im bas dali malo njihove medicine.Napravi tri faula, mogu da sviraju samo jedan medicina.Loša energija na početku, posle super. Samo da se izdrži, rotiramo svega 9 igrača, to je malo za ovaj intenzitet.
October 14, 2025Oct 14 Zato i kukamo da pusti Miljenovica par minuta ,dečko može da pokuša malo odbrane i napravi faul .
October 14, 2025Oct 14 samo smo resili da im vratimo tucom, biju od prvog sekunda a flopuju kao nezdravi
October 14, 2025Oct 14 Moneke i Nwora pod hitno da nadju neki lepak za sake. Sjajni su obojica bili celo poluvreme ali, brate, ne mogu da verujem da im ovoliko ispada lopta na ziceru. Tesko sam prezalio onaj momenat kad je Nwori ispala lopta na ziceru nakon sto je driblingom seo onog Litvanca na dupe.
October 14, 2025Oct 14 Just now, elementary said:Zato i kukamo da pusti Miljenovica par minuta ,dečko može da pokuša malo odbrane i napravi faul .ma ovde mozes samo da mu ugasis sezonu. jedino da udje i polomi nekog, pa da kazes ima smisla
October 14, 2025Oct 14 Just now, uini said:samo smo resili da im vratimo tucom, biju od prvog sekunda a flopuju kao nezdraviUpravo tako. Bar sedam-sam puta sam gledao ranije kako im je to prolazilo ali ovog puta smo im vratili tvrdo. Jos kad bi ovi govnari od sudija imali isti kriterijum na obe strane parketa bilo bi sjajno, Francisko ih je izvacario za faul bar dva-tri puta. Jos su majstori trazili challenge za onaj bedni pokusaj flopa na pola terena.
October 14, 2025Oct 14 1 minute ago, uini said:0% za 3pts, 68% sa slobodnjakaTri najbolja šutera su povređena a i sa njima trojicom nismo neka šuterska ekipa