Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, Heaviside said:

Pa ne znam da li odlazi ili će samo da ga prebace u tipa marketing ali on je do sada bio general manager KKCZ

Bagzi je direktor kluba, ostaje on na toj poziciji kao i Dozet ... ima posla za sve.

• Replies 278
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

ma nije problem ni dva miliona, tozla doba, nego bi on da porazmisli, goni ga u tri lepe

citao sam skrinshot od nekog legit lika, nikom u timu se ne svidja way of petrusev, decko sve ovo vidi kao novu priliku za nba da bude 14i igrac, samo nek cepa

Jasno je bilo da će Teo da batali, ali sve mi neka teskoba, kao da mi je planina sela na prsa.

Realno sranje sto je igrao ovu sezonu.

Trebao je one and done da odigra.

Ali veeeliki majstor kosarke.

5 minutes ago, kralj said:

Jasno je bilo da će Teo da batali, ali sve mi neka teskoba, kao da mi je planina sela na prsa.

opusteno tebratore, sve je ovo kako treba.

Just now, JPM said:

Realno sranje sto je igrao ovu sezonu.

Trebao je one and done da odigra.

Ali veeeliki majstor kosarke.

to su neki hajlajc mod, sve uvek mora da bude savrseno i onda idemo da spavamo, pa sutra ponovo.

Edited by uini

22 minutes ago, uini said:

to su neki hajlajc mod, sve uvek mora da bude savrseno i onda idemo da spavamo, pa sutra ponovo.

Nisam te razumeo?

47 minutes ago, kurjak said:

Bagzi je direktor kluba, ostaje on na toj poziciji kao i Dozet ... ima posla za sve.

Direktor je srpski izraz za GM

Bukvalno mu na LinkedIn profilu piše General Manager KKCZ ili generalni direktor na srpskom

Edited by Heaviside

15 minutes ago, JPM said:

Nisam te razumeo?

nebitno, zaista. samo mislim da trazimo zlatni presek kao da smo uzeli 17 el titula

23 minutes ago, Heaviside said:

Direktor je srpski izraz za GM

Bukvalno mu na LinkedIn profilu piše General Manager KKCZ ili generalni direktor na srpskom

U Armaniju je GM Stavropulos a imaju i direktora Rosinija, sve može ... kad čeljad nisu besna, kuća nije tesna. )

2 hours ago, nahbar said:

Ali tako je rekao sinergy

Za Filipa se već mnogo pisalo, a na kraju sezone je pokazao i kvalitet i karakter i odlike vođe.

"On je imao veliki pritisak. Da, predsednikov sin. Ali, ja kada sam njega video na Synergyju, rekao sam da je to izvanredan plejmejker, koji zna da čita iz pik en rola, može da menja ritam igre…Postavio sam pitanje: ko je bolji igrač u Srbiji od Filipa? Dovedite mi boljeg!"

1 hour ago, uini said:

ma nije problem ni dva miliona, tozla doba, nego bi on da porazmisli, goni ga u tri lepe

citao sam skrinshot od nekog legit lika, nikom u timu se ne svidja way of petrusev, decko sve ovo vidi kao novu priliku za nba da bude 14i igrac, samo nek cepa

Takav je bio u prvom mandatu, mislio sam da ga je izlet u NBA malo izlečio ali izgleda da ništa od toga.

Zna za da je Filipu prva opcija nba, a druga mi. Ne razumijem to cudjenje...

ja se cudim zasto se akamo sa njim onda

19 minutes ago, MiddleClass said:

Zna za da je Filipu prva opcija nba, a druga mi. Ne razumijem to cudjenje...

Ne bi me čudilo da mu je sad i G liga ispred EL. Sreća pa je suviše mator za koledž.