Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Као и у сваком јавном предузећу, на једног који ради долазе петорица који паразитирају.

Добро је што је сада бар дошао тај један.

И да не пропустим - задовољство је било пратити кошарку у ери Милоша Теодосића.

Edited by Palmira

• Replies 278
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

13 minutes ago, MiddleClass said:

Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?

Pa ne znam kakva će im biti sistematizacija radnih mesta, pretpostavljam da će Tomić da se pita a Bagzi i Dozet da smrde i primaju platu. Ne verujem da će biti obrnuto jer mi Tomić ne deluje kao lik koji bi služio kao pokrivalica ovima.

...doduše Tomiću je rezervni plej u trenerskom mandatu bio mali ćelavi kurton, stoga ne treba ga idealizovati

Ali tako je rekao sinergy

9 hours ago, Behemoth said:

On je mozda i jedini koji je imao neke ubode sa strancima u poslednje vreme, narocito sa Beronom pa i Fajeom. Svi ostali su manje vise dolazili kao veterani EL.

Najveći Milanov ubod je Lorenco Braun.

1 hour ago, MiddleClass said:

Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?

Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.

Borisa je najbolji basket igro kod njega

Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojka

3 minutes ago, Heaviside said:

Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.

Ode Bagzi? Top

DeDa nije zavrsio karijeru i vratio se trenizima. Nadam se da se tako ppp zajebao i za Dzoela

Pa ne znam da li odlazi ili će samo da ga prebace u tipa marketing ali on je do sada bio general manager KKCZ

Tomic je ozbiljan covek, pravi drkos, takav treba svugde. Ne ova 2 giliptera

Da li jos nekoga Milutin Aleksic i onaj drugi asociraju na Crocketta i Tubbsa iz Miami Vice?

„Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:

„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.

mad-max.gif

52 minutes ago, Ratamahatta said:

Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojka

Odjavio ga Drčela, navodno je Teo veliki hazard usled pretnje litvanskog mafijaša da će se ispadi funkcionera sankcionisati oduzimanjem pobede hitler

Rašnirani gleda neverue.

7 minutes ago, uini said:

„Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:

„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.

mad-max.gif

Nema slobodnih petica na trzistu. Ali za ove pare mozemo da pojurimo i Matijasa fantom

Milion i dvesta, toliko vredi Vlahovicev palac