15 hours ago15 hr Као и у сваком јавном предузећу, на једног који ради долазе петорица који паразитирају.Добро је што је сада бар дошао тај један.И да не пропустим - задовољство је било пратити кошарку у ери Милоша Теодосића. Edited 15 hours ago15 hr by Palmira
15 hours ago15 hr 13 minutes ago, MiddleClass said:Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?Pa ne znam kakva će im biti sistematizacija™ radnih mesta, pretpostavljam da će Tomić da se pita a Bagzi i Dozet da smrde i primaju platu. Ne verujem da će biti obrnuto jer mi Tomić ne deluje kao lik koji bi služio kao pokrivalica ovima.
14 hours ago14 hr ...doduše Tomiću je rezervni plej u trenerskom mandatu bio mali ćelavi kurton, stoga ne treba ga idealizovati
14 hours ago14 hr 9 hours ago, Behemoth said:On je mozda i jedini koji je imao neke ubode sa strancima u poslednje vreme, narocito sa Beronom pa i Fajeom. Svi ostali su manje vise dolazili kao veterani EL.Najveći Milanov ubod je Lorenco Braun.
13 hours ago13 hr 1 hour ago, MiddleClass said:Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.
13 hours ago13 hr Borisa je najbolji basket igro kod njega Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojka
13 hours ago13 hr 3 minutes ago, Heaviside said:Nisu izmislili poziciju, Bagzi je trenutno GM a Dozet SD.Ode Bagzi? Top
13 hours ago13 hr DeDa nije zavrsio karijeru i vratio se trenizima. Nadam se da se tako ppp zajebao i za Dzoela
13 hours ago13 hr Pa ne znam da li odlazi ili će samo da ga prebace u tipa marketing ali on je do sada bio general manager KKCZ
13 hours ago13 hr Tomic je ozbiljan covek, pravi drkos, takav treba svugde. Ne ova 2 gilipteraDa li jos nekoga Milutin Aleksic i onaj drugi asociraju na Crocketta i Tubbsa iz Miami Vice?
13 hours ago13 hr „Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.
12 hours ago12 hr 52 minutes ago, Ratamahatta said:Kakva je prica s Teoom? Valjevski caci ili prevarant i legenda, zbunjen sam, svasta citam zadnjih dana a ne poznajem cojkaOdjavio™ ga Drčela, navodno je Teo veliki hazard usled pretnje litvanskog mafijaša da će se ispadi funkcionera sankcionisati oduzimanjem pobede Rašnirani gleda neverue.
12 hours ago12 hr 7 minutes ago, uini said:„Olimpijakos je odredio cenu otkupa za Filipa Petruševa – 1.200.000 evra do sredine jula – i sada čeka poteze zainteresovanih klubova“, navodi „Sport24“ i dodaje:„Već prošle sezone došlo je do ‘pucanja’ između grčkog velikana i srpskog centra, pa u Pireju više nemaju nameru da ga zadrže u rosteru za sezonu 2025/26. Prema informacijama koje je izneo novinar Spiros Kavalieratos u emisiji ‘LIVE Transfers’ na SPORT24, Petrušev je zvanično na transfer listi, a Crvena zvezda je ‘spremna da uplati traženu cifru’. Međutim, sam igrač još uvek nije načisto da li želi da nastavi karijeru u Beogradu“.Nema slobodnih petica na trzistu. Ali za ove pare mozemo da pojurimo i Matijasa