19 hours ago19 hr 4 minutes ago, assignment said:Zasto mislis da je Gidra treci? Ili se nesto "proculo"?Pa zato što su potpisali Nvoru, tu su Kalina i Dobrić. 4 igrača na jednoj poziciji bi bilo previše i za kkcz
19 hours ago19 hr 1 minute ago, Nikodije said:Pa zato što su potpisali Nvoru, tu su Kalina i Dobrić. 4 igrača na jednoj poziciji bi bilo previše i za kkczBolje bi bilo da Dobric ide u Futuru, Dubai ili sto se mene tice u FMP, pa neka ga placa onaj sto ga je bezpotrebno vratio na trogodisnji ugovor .Just my opinion...
18 hours ago18 hr Trogodišnji ugovor i jeste kvaka. Gidri moraju da se znađu za jednu a Dobriću za dve godine ugovora. Gidraitis je dobar igrač, ali dobar je i Dobrić kada ima odgovarajuću ulogu, obojica su dobri i profesionalni momci, ali Gidra je mnogo bolji igrač od Dobrića kada su na dnu timske hijerarhije i ulaze u igru na svakoj trećoj utakmici.
18 hours ago18 hr 1 hour ago, Nikodije said:Možda deo odluke da dođe leži u tome što je procenio da će ovde da mu procveta ta yt/podkasterska karijera.Ma bukvalno je to i rekao u intervjuu, pročitaj ne bilo ti teško, priča čovek sve i svašta.Hit je kad kaže da dobija hejt poruke od grobara, kaže "ne znam što se oni ljute na mene, Partizan me nije hteo, potpisali su Parkera i nek im je sasrećom".U suštini, kaže da su presudili Kodi i veoma jaka želja Zvezde da ga dovede već drugu godinu za redom a on voli da igra tamo gde ga žele. Atmosfera iz Beograda (derbi pre svega) mu je opasna vijagra i hoće da bude deo i da kreira viralni kontent iz toga.Paradoksalno, možda Čima iznedri nešto pozitivno i za nas i za komšije tim svojim aktivnostima.
18 hours ago18 hr S1 minute ago, Valk said:Atmosfera iz Beograda (derbi pre svega) mu je opasna vijagra i hoće da bude deo i da kreira viralni kontent iz toga.Stavio u Ugovor da derbije igra max 15 min, ostatak meča snima atmosferu i intervjuiše
18 hours ago18 hr 40 minutes ago, Heaviside said:Trogodišnji ugovor i jeste kvaka. Gidri moraju da se znađu za jednu a Dobriću za dve godine ugovora.Gidraitis je dobar igrač, ali dobar je i Dobrić kada ima odgovarajuću ulogu, obojica su dobri i profesionalni momci, ali Gidra je mnogo bolji igrač od Dobrića kada su na dnu timske hijerarhije i ulaze u igru na svakoj trećoj utakmici.jeste giedraitis dobar igrac, zapravo defanzivno i vise od toga ali celokupni utisak mi je nekako slabašan.nije čak problem ni u tricama, 35% je korektno, mada fakat ima smisla da bude bolje kada je to jedina stvar koju u napadu radiš. u suštini, razočarao me je nedostatkom nekih bazičnih košarkaških veština, makar ulaz u jednu stranu da može da izgura, neko backdoor katovanje i tako. minijature ali ćorak na temu.naravno da je bolji od dobrića, koji nije dobar defanzivac a šut mu je streaky ali eto, moram da priznam da neću previše žaliti ako ode, iako je dobar kli i pošteno igra svaki minut. ali sam valjda očekivao više, neupućen.
17 hours ago17 hr Popular Post Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru.„Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih – opet isto!Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice… Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu… Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa“, saopštio je Teodosić
17 hours ago17 hr tomic nije SD nego GM, sa "velikim obavezama i ovlascenjima". pa ok, posle x godina kukanja da treba neko malo strucniji da vodi sportsku politiku to je shvaceno i u klubu. ziveli.
17 hours ago17 hr 17 minutes ago, Milosh76 said:Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru.„Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih – opet isto!Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice… Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu… Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa“, saopštio je TeodosićHvala ti veliki Milose Hvala i tebi Milose P. S. Razni TIJM-ovi mogu samo da ti ga poduvaju
17 hours ago17 hr 52 minutes ago, Valk said:Ma bukvalno je to i rekao u intervjuu, pročitaj ne bilo ti teško, priča čovek sve i svašta.Hit je kad kaže da dobija hejt poruke od grobara, kaže "ne znam što se oni ljute na mene, Partizan me nije hteo, potpisali su Parkera i nek im je sasrećom".U suštini, kaže da su presudili Kodi i veoma jaka želja Zvezde da ga dovede već drugu godinu za redom a on voli da igra tamo gde ga žele. Atmosfera iz Beograda (derbi pre svega) mu je opasna vijagra i hoće da bude deo i da kreira viralni kontent iz toga.Paradoksalno, možda Čima iznedri nešto pozitivno i za nas i za komšije tim svojim aktivnostima.To se otprilike poklapa sa onim što sam i ja čuo. Partizan ga je jurio prošle sezone, dogovorili se skoro sve ali nisu hteli da daju odštetu jer je Baskonija tražila milion.Ove godine je prvo uletela Zvezda sa 1.5, ali je očekivao da može da dobije više od drugih klubova. Odbio je i 1.7 na prvu dok nije procurelo da je Partizan uzeo Dzabarija, malo ispitao da li će neko da mi da više i na kraju ipak javio da prihvata 1.7
17 hours ago17 hr Krv ti jebem, mi i grobari jedina konkurencija oko ovih aždaja. Igrao bi sezonu za milion da nije nas.
16 hours ago16 hr 11 minutes ago, kralj said:Krv ti jebem, mi i grobari jedina konkurencija oko ovih aždaja. Igrao bi sezonu za milion da nije nas.on stvarno deluje kao dobar lik i dobar igrac, ali nisam siguran da li svoju igru moze da prenese negde gde ce imati manje slobode. on je u baskoniji mogao da uzme loptu na 7 metara od kosa i da krene da dzordanise, ovde ce morati da bude malo svedeniji ™ pa cemo videti kako ce se snaci. Edited 16 hours ago16 hr by Nikodije
16 hours ago16 hr mislim da nije toliko stvar slobode, vec kakvim tempom igramo, posto monekeu, kao uostalom i cmm-u i npr nwori, odgovara brzi basket sa,puno trcanja u otvorenom prostoruako budemo cepali dobar difens, to bi i moglo da se desi, da igramo brze nego inace
16 hours ago16 hr 1 hour ago, Milosh76 said:Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru.„Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke,Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja, radosti i tuge. Došao je trenutak da se oprostim od jedne faze svoje ljubavi prema magičnoj igri pod obručima.Iza mene, iza nas, je mnogo želje, borbe, odricanja. Osvojenih trofeja, ali i izgubljenih finala. Sve je to košarka i sve je to život. I ja ne bih ništa od toga menjao, baš sve bih – opet isto!Hvala mojim Valjevcima, mojoj Srbiji. I svim trenerima uz koje sam imao prilike da učim košarku.Nisam je (još) naučio do kraja. Razmenjivaćemo znanje i iskustvo još dugo ona i ja. Do kraja života.Ne bih posebno isticao pojedince, odlučujuće minute, najvažnije utakmice… Jer, svaki od tih „detalja“ (treneri, saigrači) bili su važni za moju karijeru.Najveća zahvalnost ide mojoj porodici. I najveći ponos je kod njih. U poslednje vreme, shvatio sam da je najveće bogatstvo moje igračke karijere – imaću šta da pokazujem deci! Samo da još malo porastu… Pred njima ću biti i jesam – najispunjeniji.Ne bih da pravim ličnu grešku na kraju, pa ide jedna grupna poruka: „Neizmerno HVALA svakom, ali doslovce, svakom saigraču. Svi ste vi od mene pravili boljeg košarkaša. Pamtim to“.Svi mi igramo za navijače i zbog njih. Zato, hvala i njima, iskreno i od srca. Prijali su aplauzi i podrška. Kritike motivisale, zvižduci jačali. Bez obzira na klupsku pripadnost, navijač uvek zahteva poštovanje nas zbog kojih su došli u dvoranu. Tokom karijere nisam mnogo čitao komentare niti obraćao pažnju na društvene mreže, ali sam jako dobro osećao svaki uzdah u hali. I svaki muk. Odatle dolazi inspiracija, zbog toga teraš sebe da budeš bolji. I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto.O ljubavi prema Srbiji, igranju za njen grb i pod voljenom trobojkom, rekao sam sve na parketu. Rečima je nemoguće opisati taj jedinstveni, divni osećaj koji još tinja u meni. Moja otadžbina će za mene zauvek ostati najvažnija i najvoljenija.Još jednom hvala košarko, vidimo se i nadalje, samo bez patika, dresa i šortsa“, saopštio je TeodosićBarabe jedne, ovakvog su čoveka našle da odjavljuju! Edited 16 hours ago16 hr by Valk
15 hours ago15 hr 2 hours ago, Nikodije said:tomic nije SD nego GM, sa "velikim obavezama i ovlascenjima". pa ok, posle x godina kukanja da treba neko malo strucniji da vodi sportsku politiku to je shvaceno i u klubu. ziveli.Znaci izmislili poziciju da bi i Bagzi i Dozet ostali?