21 hours ago21 hr 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Tomic je za sada odradio odlican posao. Carter, Nwora, Ojeleye i Moneke su sve odlicni potpisi, vidim spominje se Donta Hall, koji bi mogao da bude sledeci potpis.meni se svidjaju, pogotovo nwora (cartera nisam nikada gledao) ali bice tu vazno videti, tj da li su dobro procenili psiholoski aspekt, posto je nwora bio onako, ne bas all in, ojele vidimo da se svadja okolo a i moneke je vec prijavio da mu treba ljubav i podrska i kada ide lose, sto je ono, nije ni sci/fi, vec epska fantastika sa zvezdinim navijacima, jer se otprilike nikada nije desilo.
21 hours ago21 hr 3 minutes ago, Nikodije said:Gidra je treći.Evo kkp se u roku od odmah rešio neželjenog velikig ugovora B.Dejvisa, čini mi se da će našima trebati mnogo više.skapirao sam da japan ima love i trebaju im igraci, to verujem da nije neka situacija gde tomic poteze veze.za ove regularnije, evropske destinacije mislim da jednostavno platis dve trecine ugovora i cepaj
21 hours ago21 hr 7 minutes ago, Nikodije said:Gidra je treći.Evo kkp se u roku od odmah rešio neželjenog velikig ugovora B.Dejvisa, čini mi se da će našima trebati mnogo više.Pa nije se resio tako sto je Savic potegao svoje veze u Japanu, nego sto je Brandon dobio ponudu koja se ne odbija. Bilo je reci da je Venecija zainteresovana za Jaga, pa ispalo patka. Ali da, potrebno je da neki klub posalje ponudu, a ne tako sto cete vi zvati i nuditi..
21 hours ago21 hr Dejvis je imao 1+1, nismo mi tu morali ništa da rešavamo, doduše zbog toga je plaćen ovu sezonu verovatno nešto više nego što je inicijalno vredeo.
21 hours ago21 hr 8 minutes ago, Milosh76 said:A Nedovic, Lazic, Mitrovic, Davidovac, Plavsic? Sta cemo sa njima?Sacuvati da ima ko da igra KLS dogodine.
21 hours ago21 hr 21 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa nije se resio tako sto je Savic potegao svoje veze u Japanu, nego sto je Brandon dobio ponudu koja se ne odbija.Bilo je reci da je Venecija zainteresovana za Jaga, pa ispalo patka. Ali da, potrebno je da neki klub posalje ponudu, a ne tako sto cete vi zvati i nuditi..Verujem da posao sd nije samo da sedi skrštenih ruku i čeka ponudu za nepoželjnog igrača, onda taj posao i Dozet može da radi. Njegovo je i da rešava ovakve stvari sa igračima, menadžerima... potpisali su gomilu igrača ali ne mogu da ih objave dok prvo ne raščiste roster.
20 hours ago20 hr Pa nije ni posao koji bi Delboj obavljao, tako sto ce da uvaljuje skart robu naivnim kupcima. Svi znaju koji su igraci nepozeljni tj. dostupni na trzistu, ali kupac mora da se javi sam.
20 hours ago20 hr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa nije ni posao koji bi Delboj obavljao, tako sto ce da uvaljuje skart robu naivnim kupcima. Svi znaju koji su igraci nepozeljni tj. dostupni na trzistu, ali kupac mora da se javi sam.jeste igrači stoje i čekaju da ih neko pokupi sa police:misko raznatovic cuti i gkeda u pod:
20 hours ago20 hr Miško uvaljuje puno krša ali i efikasno rešava situacije kada klubovi nisu zadovoljni.
20 hours ago20 hr Pa Misko je menadzer, njemu je posao da zavalja svakog svog igraca. I ovi igraci koji su precrtani u Zvezdi imaju svoje menadzere..
20 hours ago20 hr U Evropi se naročito nutkaju igrači. Menadžeri tu obave pola posla, jer ma koliko plaćen bio igrač, nije mu u interesu da tavori u klubu koji ga ne želi. Tu ove menadžerske secikese nastupaju i zavale ga gde treba uz očinske savete.Meni deluje da se skauting i svodi na telefonske pozive na 3-4 menadžerska broja, ovi surduknu katalog na mejl i onda se gledaju snimci i zovu bivši saigrači. Kapiram i da je menadžerima prioritet da zavale igrača sa problemom koji je pod ugovorom, npr Jaga, nego nekog slobodnog poput Nedovića.
20 hours ago20 hr 1 hour ago, uini said:moneke je vec prijavio da mu treba ljubav i podrska i kada ide lose, sto je ono, nije ni sci/fi, vec epska fantastika sa zvezdinim navijacima, jer se otprilike nikada nije desilo.Čitala intervju, umrla sam Čima bog, ili je blesav načisto ili radi reverse psychology da isprovocira željenu reakciju.Bitno da je obznanio da nastavlja s podkastima, emisijama, pravljenjem strava YouTube klipića za svoje mreže... Sve između hard working treninga.Leskovački Bugari dobili konkurenciju u Must Watch segmentu.
20 hours ago20 hr Neće odustati ni ako ga budu napušavali posle poraza. To je karakter. Za Zvezdinog igrača najgora moguća stvar je da bude sveprisutan na mrežama. Doduše, Čimu ljudi vole. Bio sam protiv Baskonije, navala na njega za slikanje bila je veća nego na naše igrače. Možda deo odluke da dođe leži u tome što je procenio da će ovde da mu procveta ta yt/podkasterska karijera.
20 hours ago20 hr 1 hour ago, Nikodije said:Gidra je treći.Evo kkp se u roku od odmah rešio neželjenog velikig ugovora B.Dejvisa, čini mi se da će našima trebati mnogo više.Zasto mislis da je Gidra treci? Ili se nesto "proculo"?