Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Moneke podelio neke prve izjave i rekao kako je Kodi najzaslužniji što se odlučio da dođe u Zvezdu. I da super što će opet igrati sa njim...

• Replies 278
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

Milan Tomić se vraća u klub, kao sportski direktor.

On je mozda i jedini koji je imao neke ubode sa strancima u poslednje vreme, narocito sa Beronom pa i Fajeom. Svi ostali su manje vise dolazili kao veterani EL.

I Stratooooos!

Bas sa malo entuzijazma pratim ovo sklapanje tima. Umorio sam se od toga da nam ovo bude najuzbudljiviji period sezone, uz tamo negde decembar kad napravimo seriju i hajp da osvajamo, pa nas ispreseca neka tragedija i kradja oko Bozica/Nove Godine.

groundhog day wtf GIF

Ojeleye kao najskuplji igrač Valensije nije se ni skidao protiv Reala u trećoj. Uzevši u obzir pre svega EC statse, deluje da je čitavu sezonu negodovao što ga letos nisu pustili. Moguće da će da pljusne akumuliranu energiju i eksplodira u narednoj nigerijskoj sezoni, ali baš ne volim takve sportske karaktere.

Edited by kralj

Nije se skidao ni u drugoj a u prvoj je delovao kao strano telo u timu. S obzirom koliko je Valensija sinoć iskamenarila imalo bi tamo još štošta da se probere za nas.

Btw Dozet pre neki dan najavio iznenađujuće odlaske iz kluba... hehe takav cirkus su napravili od kluba da se najviše radujemo pojačanju u sportskom sektoru.

Edited by Nikodije

To mora da je Šone.

Tomić je dobra ideja, iskusan, radio sa Sferom i mislim da će odraditi odličan posao.

Mislim da je posao za ovo leto već odrađen manje-više

Ali što kaže April, bar će da utihnu nebulozne glasine o smeni Sferketa.

Možda Tomić može da potegne neke veze u cilju udomljavanja neželjenih igrača sa jakim ugovorima, npr. Cenim da imaju veliki problem sa bar 3 takva ugovora.

Edited by Nikodije

Tomic je za sada odradio odlican posao. Carter, Nwora, Ojeleye i Moneke su sve odlicni potpisi, vidim spominje se Donta Hall, koji bi mogao da bude sledeci potpis.

38 minutes ago, Nikodije said:

Možda Tomić može da potegne neke veze u cilju udomljavanja neželjenih igrača sa jakim ugovorima, npr. Cenim da imaju veliki problem sa bar 3 takva ugovora.

canaan, yago i ko bi bio treci?

tomic ima odnose, poznanstva i veze u olimpijakosu i verovatno grckoj. mislim, verovatno ima jos kojekude ali tu mu je karijera i sa parketa i pored.

osim olimpijakosa, koji nije u fazonu udomljavanja a verovatno im je dovoljno da gledaju zvezdu i ovoliko, tu je jos panatinaikos, koji takodje nema poriv za takvim dilovima.

ako izuzmemo izrael, gde kontam ne idu rado igraci u vojnike, ne verujem da ima previse opcija izuzev tog famoznog japana i par nekih destinacija za koje ne znam

to se resava obicno tako sto platis vecinu ugovora, novi tim doda 300/400/500k u zavisnosti od imena i logike rostera i mogucnosti i to je to.

za takvo izgledno resenje ti ni ne trebaju veze, samo stavis oglas,

Gidra je treći.

Evo kkp se u roku od odmah rešio neželjenog velikig ugovora B.Dejvisa, čini mi se da će našima trebati mnogo više.