Wednesday at 21:501 day Moneke podelio neke prve izjave i rekao kako je Kodi najzaslužniji što se odlučio da dođe u Zvezdu. I da super što će opet igrati sa njim...
23 hours ago23 hr On je mozda i jedini koji je imao neke ubode sa strancima u poslednje vreme, narocito sa Beronom pa i Fajeom. Svi ostali su manje vise dolazili kao veterani EL.
22 hours ago22 hr Bas sa malo entuzijazma pratim ovo sklapanje tima. Umorio sam se od toga da nam ovo bude najuzbudljiviji period sezone, uz tamo negde decembar kad napravimo seriju i hajp da osvajamo, pa nas ispreseca neka tragedija i kradja oko Bozica/Nove Godine.
22 hours ago22 hr Ojeleye kao najskuplji igrač Valensije nije se ni skidao protiv Reala u trećoj. Uzevši u obzir pre svega EC statse, deluje da je čitavu sezonu negodovao što ga letos nisu pustili. Moguće da će da pljusne akumuliranu energiju i eksplodira u narednoj nigerijskoj sezoni, ali baš ne volim takve sportske karaktere. Edited 22 hours ago22 hr by kralj
22 hours ago22 hr Nije se skidao ni u drugoj a u prvoj je delovao kao strano telo u timu. S obzirom koliko je Valensija sinoć iskamenarila imalo bi tamo još štošta da se probere za nas.Btw Dozet pre neki dan najavio iznenađujuće odlaske iz kluba... hehe takav cirkus su napravili od kluba da se najviše radujemo pojačanju u sportskom sektoru. Edited 22 hours ago22 hr by Nikodije
22 hours ago22 hr Tomić je dobra ideja, iskusan, radio sa Sferom i mislim da će odraditi odličan posao.
22 hours ago22 hr Možda Tomić može da potegne neke veze u cilju udomljavanja neželjenih igrača sa jakim ugovorima, npr. Cenim da imaju veliki problem sa bar 3 takva ugovora. Edited 22 hours ago22 hr by Nikodije
21 hours ago21 hr Tomic je za sada odradio odlican posao. Carter, Nwora, Ojeleye i Moneke su sve odlicni potpisi, vidim spominje se Donta Hall, koji bi mogao da bude sledeci potpis.
21 hours ago21 hr 38 minutes ago, Nikodije said:Možda Tomić može da potegne neke veze u cilju udomljavanja neželjenih igrača sa jakim ugovorima, npr. Cenim da imaju veliki problem sa bar 3 takva ugovora.canaan, yago i ko bi bio treci?tomic ima odnose, poznanstva i veze u olimpijakosu i verovatno grckoj. mislim, verovatno ima jos kojekude ali tu mu je karijera i sa parketa i pored.osim olimpijakosa, koji nije u fazonu udomljavanja a verovatno im je dovoljno da gledaju zvezdu i ovoliko, tu je jos panatinaikos, koji takodje nema poriv za takvim dilovima.ako izuzmemo izrael, gde kontam ne idu rado igraci u vojnike, ne verujem da ima previse opcija izuzev tog famoznog japana i par nekih destinacija za koje ne znamto se resava obicno tako sto platis vecinu ugovora, novi tim doda 300/400/500k u zavisnosti od imena i logike rostera i mogucnosti i to je to.za takvo izgledno resenje ti ni ne trebaju veze, samo stavis oglas,
21 hours ago21 hr Gidra je treći.Evo kkp se u roku od odmah rešio neželjenog velikig ugovora B.Dejvisa, čini mi se da će našima trebati mnogo više.