Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

jbg.

• Replies 276
  • Views 13.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

Ne mora nista da znaci, ali ako ipak znaci onda daj da ne bude barem Pana...

2 minutes ago, assignment said:

Ne mora nista da znaci, ali ako ipak znaci onda daj da ne bude barem Pana...

Vasilije Micic will participate in the Aegeanball Festival, an event organised by Georgios Printezis

Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba, pa onda slikanje uz sal. To je fudbalska praksa, dok kosarkase docekujes sa salom na aerodromu na pocetku priprema..

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba, pa onda slikanje uz sal. To je fudbalska praksa, dok kosarkase docekujes sa salom na aerodromu na pocetku priprema..

Ima i toga kad su jača imena u pitanju, kako kad.

4 hours ago, kralj said:

me zabole za ove SNS mutante, koji su mutirali u najbogatije evropske klubove.

+1

31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba..

FB_IMG_1750853325267.jpg

6 minutes ago, Valk said:

FB_IMG_1750853325267.jpg

Iako ima izuzetaka, ovo opet nije to, posto je logicno da ce potpisati produzenje ugovora u svom klubu. Nece mejlom da salje sigurno..

fora je u Rašniranom dry

On 24.6.2025. at 11:04, Palmira said:

Моцарт пише да, како сада стоје ствари, Тео неће добити функцију у Звезди јер је дошло до размимоилажења у мишљењу.

Мош мислити размимоилажење: Миша vs Дрчела и Дозет.

Ne treba da se plašite, meni je Uini još u subotu objasnio da to nije istina

Teo.JPG

@April , pojasnio sam ti na sta tacno mislim. to sto teokratija nece biti u zvezdi, ne znaci da drcho moze da ga odjavi, vec da teu ne odgovara iz ovih ili onih razloga to sto su oni zamislili.

drchela je obican sns vojnik, moze da odjavljuje samo po direktivi sa vise instance ali i onda je samo donosilac vesti

Teo odjavio Drcelu..

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-cima-moneke-pravimo-zabavan-borben-nigerijski-tim-sa-zvezdom-hocu-evrotitulu/516094

Znam za momke koji su potpisani pre mene, ali je moj potpis prvi objavljen što šalje jasnu poruku. Uzbuđen sam i jedva čekam da dođem, da sve krene i da uradimo zajedno nešto posebno

bagzi, bog marketinga, nece prvo da objavi da je produzen nedovic da se ciganija ne uznemiri nego baca bombe na pocetku.

neda, nigerijski princ.

jos chuma okeke (bolek od loleka chime monekea), pa da igramo nigerija-kamerun.

Dobar je Moneke za rezervnu cetvorku. Jos Piters i pali se masina fantom