Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 hours ago, FPLS said:

Nwora je na preko 50% za 3 u turskoj ligi, Ojeleye sezonama unazad ima preko 40%. Carter je streaky suter - jedna tekma 4/5, sledeca 0/5, ali ima sasvim korektnih 38% na nivou sezone. Najavljena zamena za Yaga je Maodo Lo koji je dosta pouzdan spolja. Nije to tako lose suterski, a trebalo bi da stigne jos jedan bek iz tzv. premium kategorije. Videcemo na koga ce se obrusiti kad ih Vasa odjavi, nadam se ne na pokojnog Majka Dzejmsa.

Na visokim pozicijama smo vec suterski tanki, Petrusev je kriminal s onim svojim trzanjem, a ni Moneke nije mnogo bolji...

Meni se prkno stegne kad god Maodo Lo uzme loptu, covek je ozbiljan krtog kad ga krene, napumpo nas je gomilu puta

Di je Deshaun Tomas sad kad imamo novaca

• Replies 178
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

3 minutes ago, Nikodije said:

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

On ce u nastavku karijere igrati i za Partizan mmw, mislim da mozemo preventivno da pocnemo da ga mrzimo vec veceras

Opet ce biti kako smo ga mi tukli i terali ga da jede boraniju, a tradizione di famiglia ga prihvatila kao sina bozijeg

Edited by Ratamahatta

Just now, Ratamahatta said:

On ce u nastavku karijere igrati i za Partizan mmw, mislim da mozemo preventivno da pocnemo da ga mrzimo vec veceras

Čekaj prvo da ga oteramo dogodine zajedno sa Nvorom, Odželejom i Izunduom i ostalim pripadnicima nigerijskog sindikata.

Gde je šta radi Tundži Avodžobi

I sve to u sezoni u kojoj ćemo pola utakmica odigrati u Pioniru zbog vaterpolo i tenisa.

Kao Zauber/Minardi smo, teramo 2-3 godine star Ferarijev motor i smetamo svima na putu

Edited by Ratamahatta

35 minutes ago, Nikodije said:

Ta Baskonija je teška prevara. Svaki kurton tamo nabije statistiku i naravno mi se na to upecamo.

Sve je počelo sa Duškom, pa CMM, Moneke, sledeći je Markus.

Vidim ovde sve analize i projekcije uključuju Nworu, ali je l to uopšte završena stvar? Nigde potvrde, insajderi po twiterima utihnuli… unsure

1 hour ago, Nikodije said:

Gde je šta radi Tundži Avodžobi

i Obina Ekezie

3 hours ago, kurjak said:

Dok ne prodje sredina jula i ne odjave ga u nba. Ocekivano

Edited by MiddleClass

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

nece.

Čekaj prvo da ga oteramo dogodine zajedno sa Nvorom, Odželejom i Izunduom i ostalim pripadnicima nigerijskog sindikata.

?

12 hours ago, MiddleClass said:

Dok ne prodje sredina jula i ne odjave ga u nba. Ocekivano

Sumnjam da će Filip u NBA, previše je nepoznatih u njegovoj jednačini. Sa ovim frontcourt ansamblom, provociraće nam šut, ali nisu ovi naši toliko loši izuzev Radovana. Protok lopte i organizacija napada će za sve da se pitaju. Čuo sam od pouzdanog izvora da će Kenan da ide iako ga Janis gotivi. Mislim da ćemo 3 igrača dovesti na 1 i 2, ali me i istovremeno zabole za ove SNS mutante, koji su mutirali u najbogatije evropske klubove.