Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, MiddleClass said:

Dok vi pojacavate sportski sektor, nama je rupa i na kecu i na dvojci fantom

Cak i uini trazi cetvorku koja ne kamenjari za 3p, a to sto sa spoljnih pozicija niko ne trpa - who cares cry

evo vidim na vajberu da oly demantuje da je postignut dil oko petruševa. šta-nam-rade.

video sam da je ovaj tyson carter šutirao u endesi 35% a u evropi valjda 40%, to je sasvim u redu.

nwora je za cca 4x nba sezone imao oko 35%, isto i ove sezone u el

nije to stravara ali je za mene to dobro, pogotovo što su to likovi koji ne uzimaju samo spotup

• Replies 178
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

3 minutes ago, uini said:

evo vidim na vajberu da oly demantuje da je postignut dil oko petruševa. šta-nam-rade.

video sam da je ovaj tyson carter šutirao u endesi 35% a u evropi valjda 40%, to je sasvim u redu.

nije to stravara ali je za mene to dobro, pogotovo što su to likovi koji ne uzimaju samo spotup

I opet lopta kad se lomi ce ici Petrusevu, a ne ni Karteru niti Nvori.

Nemoj mi to raditi D

8 minutes ago, uini said:

Bitno je i kakve šuteve za 3 uzimaš.

Za igru koju smo imali prošle sezone, kad ne znaš šta češ ti pripali za 3, mi smo u EL imali timski odličnih 36% za 3.

20 minutes ago, Nikodije said:

Ali mi potpuno nelogično sklapamo tim, pogledaj samo naše bekove prošle sezone. Ja kao laik sam pretpostavljao da to ne može da funkcioniše, a neko čiji je to posao za tu postavu je iskrcao silne milione. Neko je pre godinu dana Jagu povećao platu tri puta i sada ga teraju. Pa jel to ozbiljan klub?

yago ni meni nije izgledao logicno, sve ostalo jeste. opet, i ja sam laik.

Nije samo po sebi problem da se dovode provereni igrači. Problem je kada si toliki diletant da i pored toga što je neki igrač proveren ili si ga čak imao u klubu ti i dalje donosiš pogrešne procene. Ne ponekad kao po pravilu. Jaga i Gidru su imali u klubu, nema proverenije od toga, produžili im ugovore prošlog leta i nepunih godinu dana kasnije ne znaju šta će sa njima i tim ugovorima. Dobrić je isto maksimalno proveren, dali mu 3 godine i posle prve godine ne znaju šta će sa njim. Davidovac isto, Nedović isto. Kenan maksimalno proveren igrač, opet se posle godinu dana predomisliš i ne znaš šta ćeš sa ugovorom.

OK je da se nekad i kod proverenog igrača zezneš, ali mi konstantno imamo 5-6 igrača sa dugoročnim ugovorima koji provereno nisu dorasli zadatku.

Nisam ispratio na času dovodimo i Ojeleyea i Monekea?

Nwora je na preko 50% za 3 u turskoj ligi, Ojeleye sezonama unazad ima preko 40%. Carter je streaky suter - jedna tekma 4/5, sledeca 0/5, ali ima sasvim korektnih 38% na nivou sezone. Najavljena zamena za Yaga je Maodo Lo koji je dosta pouzdan spolja. Nije to tako lose suterski, a trebalo bi da stigne jos jedan bek iz tzv. premium kategorije. Videcemo na koga ce se obrusiti kad ih Vasa odjavi, nadam se ne na pokojnog Majka Dzejmsa.

Na visokim pozicijama smo vec suterski tanki, Petrusev je kriminal s onim svojim trzanjem, a ni Moneke nije mnogo bolji...

3 minutes ago, Jesper23 said:

Nisam ispratio na času dovodimo i Ojeleyea i Monekea?

Normalno, idu u paketu. slagaće se van terena sigurno

Niko od ovih naših nije loš šuter, ali će sa nekih pomagati. Moneke je ove sezone privatizovao i uzimao neke sulude fade-away, step backove...

Meni se nešto javlja da će Kalina da se bolje spremi i da pokida.

Dobri su.

Saznali smo i da se zove Šemi, a ne Semi.

58 minutes ago, kralj said:

Meni se nešto javlja da će Kalina da se bolje spremi i da pokida.

Za Kalinu prvo treba videti da li uopste ostaje. Kod Luke i Kuzme je bio vrlo suzdrzan na tu temu, a govor tela u finisu sezone odavao je utisak coveka kome se sve smucilo (igranje kosarke, toksicina atmosfera u Zvezdi, stanje u zemlji). Da sutra objavi kraj karijere, ne bih se narocito iznenadio.

I ovo gomilanje krila je simptomaticno - Nwora, Ojeleye i Moneke bi trebalo da pokupe barem 65/80 minuta na 3 i 4, a tu je i Dobric. Pa i Lazic je pod ugovorom, a ne deluje kao tip koji ce se odreci svojih 300-400k i otici ranije u penziju.

+ Giedraitis, ali sa njim ce verovatno pronaci nacin da se razidju tj. klub koji ce preuzeti ugovor

3 hours ago, Palmira said:

Моцарт пише да, како сада стоје ствари, Тео неће добити функцију у Звезди јер је дошло до размимоилажења у мишљењу.

Мош мислити размимоилажење: Миша vs Дрчела и Дозет.

Došlo je do promene planova kada je EL uvela pravilo da mogu da se oduzimaju pobede zbog ponašanja zvaničnika kluba pa su ga iskoristili da završi Monekea i gotovo.

Šalu na stranu, ako ima ozbiljnu ponudu da bude funkcioner CSKA gde bi zapravo radio a ne glumio pomoćnika jednom Bagziju i Drceli bio +1 na SNSijadama, onda je izbor dosta jasan.

11 minutes ago, FPLS said:

Za Kalinu prvo treba videti da li uopste ostaje. Kod Luke i Kuzme je bio vrlo suzdrzan na tu temu, a govor tela u finisu sezone odavao je utisak coveka kome se sve smucilo (igranje kosarke, toksicina atmosfera u Zvezdi, stanje u zemlji). Da sutra objavi kraj karijere, ne bih se narocito iznenadio.

I ovo gomilanje krila je simptomaticno - Nwora, Ojeleye i Moneke bi trebalo da pokupe barem 65/80 minuta na 3 i 4, a tu je i Dobric. Pa i Lazic je pod ugovorom, a ne deluje kao tip koji ce se odreci svojih 300-400k i otici ranije u penziju.

+ Giedraitis, ali sa njim ce verovatno pronaci nacin da se razidju tj. klub koji ce preuzeti ugovor

Bez i jedne info i na osnovu licnih zapazanja si izveo teoremu gde ne znas ni jednu nepoznatu al je zakljucak malte ne zavrsena stvar :D

Kalina ima ugovor na jos dve godine i nema apsolutno ni jedan razlog da ode. Nesto losija forma i povecana nervoza u drugom delu sezone su zbog odredjenih privatnih problema, ali ako negde nema dileme, to je da ce kalina dogodine biti u zvezdi. Moguce i kao kapiten.

Ja mislim da Teodosić ostaje da živi u Beogradu

10 minutes ago, Mogli said:

Bez i jedne info i na osnovu licnih zapazanja si izveo teoremu gde ne znas ni jednu nepoznatu al je zakljucak malte ne zavrsena stvar :D

Kalina ima ugovor na jos dve godine i nema apsolutno ni jedan razlog da ode. Nesto losija forma i povecana nervoza u drugom delu sezone su zbog odredjenih privatnih problema, ali ako negde nema dileme, to je da ce kalina dogodine biti u zvezdi. Moguce i kao kapiten.

Nadam se da si u pravu, ja samo ne uspevam da pronadjem logiku dovodjenja i Nwore i Ojeleyea ako je Rokas jedino krilo koje nas napusta.

Tj. logika mi je bila da neko od krila, npr. Ojeleyea, vide kao cetvorku, ali ta teorija pada u vodu potpisom Monekea, jer onda na 4 ostaju mrvice.

Kako planiraju da podele 80 minuta na Kalinu, Nworu, Ojeleyea, Monekea, Dobrica i Davidovca ziv nisam da vidim.

Pritom i Barnu planiraju u rosteru, a i on je valjda nekakav 3/2 igracic.