Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

51 minutes ago, Heaviside said:

ali ovako objektivno Nedović ima možda i bolju karijeru

jebem li ti sunce

e

ne tebi hevisajd

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 698
  • Views 36.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milosh76
    Milosh76

Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• Nikodije
    Nikodije

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

Posted Images

10 hours ago, Heaviside said:

Koji Filip Čović ti se pojavio u halucinacijama? Ja ga poredim sa Nedovićem koji je btw. igrao u većim klubovima od Miće koji ima ukupno 2 evrologaške sezone van Partizana.

nece biti

baskonija, skavolini, zalgiris

A uzeo je i Kuuup sa Taukeramikom.

image.png

25 minutes ago, pbg12345 said:

nece biti

baskonija, skavolini, zalgiris

Ok, 3. Ključna razlika.

pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonu

upadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1

Beogradska arena biće domaćin VTB Superkupa ove godine. Najveća dvorana na Balkanu ugostiće najjače ekipe iz Rusije, ali ovoga puta i dva tima iz Evrolige.

Crvena zvezda Meridianbet će učestvovati na Superkupu zajedno uz Dubai, CSKA i Zenit. Turnir se igra 24. i 25. septembra.

https://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-dubai-vtb-superkup/

18 minutes ago, pbg12345 said:

pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonu

upadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1

Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku.

Edited by Heaviside

okej mi je poredjenje berica & nedovica, po skillu, individualno karijeri, nekom uticaju u repki i slicno.

nije nikakva jeres

1 hour ago, Heaviside said:

Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku.

gospode

10 hours ago, JPM said:

Zar mora to uvek da se gleda ekstremno?

Mora li samo zato sto neka prica smara, da se pravi ekipa od 12-15 crnaca koji su tu samo da odrade sezonu, ili moze da se malo investira i u neke mladje, koji jasno je nisu nba materijal ali nisu ni ćopavi?

Nije Srbija naprasno presusila sa talentima nego ih niko na razvija.

Nisu ni pre 20-30 godina svi bili Divci, Danilovici, Djordjevici i Bodiroge. Bilo je i igraca poput Nese Ilica, Mice Berica... Danas bi ih svi proglasili za jednosmerne igrace, i doveli bi nekog crnca da igra umesto njih.

Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.

Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom...

.

opasan je bio shone, economy oscar schmidt.

14 hours ago, Heaviside said:

Zvezdi je roster konstantno pun Mića Berića i Nebojša Ilića. Ove sezone smo imali četvoricu ako nekoga nisam zaboravio - Dobrić, Davidovac, Mitrović, Nedović.

Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji.

Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.

Sone Ilic da se sada skine u dres imao bi stosta da pokaze samozvanim "Zvezdama"

fantom

1 hour ago, sigurnost said:

Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.

Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom...

.

Nije to bila poenta nego ajde. Da ne gnjavimo.

30 minutes ago, Djolle said:

Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji.

Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.

Nije takav koncept nemoguć, vrlo je moguć, ali zahteva vreme, struku i rad. Sve što u današnje doba potražnje za instant rezultatom nije nikome na pameti da radi.

Ali je najjače od svega što ni ovaj koncept ne radi. Bacamo pare na uveseljavanje mase, rezultata niđe, a repka sve manje ima odakle da vuče igrače.