21 hours ago21 hr 51 minutes ago, Heaviside said:ali ovako objektivno Nedović ima možda i bolju karijerujebem li ti sunceene tebi hevisajd Edited 21 hours ago21 hr by kud u maglu Simoviću
11 hours ago11 hr 10 hours ago, Heaviside said:Koji Filip Čović ti se pojavio u halucinacijama? Ja ga poredim sa Nedovićem koji je btw. igrao u većim klubovima od Miće koji ima ukupno 2 evrologaške sezone van Partizana.nece bitibaskonija, skavolini, zalgiris
11 hours ago11 hr 25 minutes ago, pbg12345 said:nece bitibaskonija, skavolini, zalgirisOk, 3. Ključna razlika.
11 hours ago11 hr pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonuupadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1
11 hours ago11 hr Beogradska arena biće domaćin VTB Superkupa ove godine. Najveća dvorana na Balkanu ugostiće najjače ekipe iz Rusije, ali ovoga puta i dva tima iz Evrolige.Crvena zvezda Meridianbet će učestvovati na Superkupu zajedno uz Dubai, CSKA i Zenit. Turnir se igra 24. i 25. septembra.https://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-dubai-vtb-superkup/
10 hours ago10 hr 18 minutes ago, pbg12345 said:pa jbga igrao je do 26te u partizanu, pa posle jos jednu sezonuupadas malo u Hele mod gde poredis igrace iz dve ere 1:1Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku. Edited 10 hours ago10 hr by Heaviside
10 hours ago10 hr okej mi je poredjenje berica & nedovica, po skillu, individualno karijeri, nekom uticaju u repki i slicno.nije nikakva jeres
9 hours ago9 hr 1 hour ago, Heaviside said:Ne poredim 1:1 nego tvrdim da Zvezda već više od decenije ima igrače tog nivoa u timu, a na to mi je odgovoreno takvim poređenjem i usput mi je ona seljačina (ne ti Simoviću) ispalila i psovku.
9 hours ago9 hr 10 hours ago, JPM said:Zar mora to uvek da se gleda ekstremno?Mora li samo zato sto neka prica smara, da se pravi ekipa od 12-15 crnaca koji su tu samo da odrade sezonu, ili moze da se malo investira i u neke mladje, koji jasno je nisu nba materijal ali nisu ni ćopavi?Nije Srbija naprasno presusila sa talentima nego ih niko na razvija.Nisu ni pre 20-30 godina svi bili Divci, Danilovici, Djordjevici i Bodiroge. Bilo je i igraca poput Nese Ilica, Mice Berica... Danas bi ih svi proglasili za jednosmerne igrace, i doveli bi nekog crnca da igra umesto njih.Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom....
8 hours ago8 hr 14 hours ago, Heaviside said:Zvezdi je roster konstantno pun Mića Berića i Nebojša Ilića. Ove sezone smo imali četvoricu ako nekoga nisam zaboravio - Dobrić, Davidovac, Mitrović, Nedović.Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji. Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.
8 hours ago8 hr 1 hour ago, sigurnost said:Neša Ilić je u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji bio nivo Kukoča, Rađe, Divac i Đorđevića. Sa 19 godina strpao 30 poena Draženovoj Ciboni, 1993. 30 poena po meču u finalu plejofa.Ovi gore nabrojani su pre uporediti sa Aleksandrim Trifunović, Radetom Milutinovićem, Milivojšom....Nije to bila poenta nego ajde. Da ne gnjavimo.
8 hours ago8 hr 30 minutes ago, Djolle said:Pa ne baš. Nije poenta u poređenju pojedinih igrača, već je koncept drugačiji. Berić je sa 23 godine bio kapiten mlade ekipe koja je bila sastavljena od domaćih igrača, igrala Evroligu i nije bila kanta za napucavanje, pobedila jednu Barsolonu, Kinder, igrala 3 utakmice sa Olimpijakosom u 1/8 finala koji je kasnije osvojio ako se dobro sećam. Ta ekipa je sledeće godine (bez Berića) otišla na F4. Jasno mi je da je takav rezultat gotovo nemoguć u sadašnjem formatu EL ali mi se kao koncept svakako više sviđa i pre bih to gledao nego 10 stranaca i domaće igrače kao pomoćno osoblje.Nije takav koncept nemoguć, vrlo je moguć, ali zahteva vreme, struku i rad. Sve što u današnje doba potražnje za instant rezultatom nije nikome na pameti da radi.Ali je najjače od svega što ni ovaj koncept ne radi. Bacamo pare na uveseljavanje mase, rezultata niđe, a repka sve manje ima odakle da vuče igrače.