19 hours ago19 hr 2 hours ago, kralj said:Znao sam da će dosta morati da oprosti, ali ovo je previše. Zar nije 15% dead cap. Na koliko su strečovali Lilardov ugovor pobogu?Edit: proveriću svojeručno, pitam se naglasBradati Litvanac mora da da 100% i da se nada da će da prihvate.
9 hours ago9 hr Nekako smo tihi oko Nwore, to je po meni x faktor za ovu ekipu, pravi skorer koji može sam da zapali protivnika. Mislim da su on i CMM u potpunosti komplementarni, a defanzivno mogu da pokriju tonu prostora. Da ne džinksujem, ali spreman sam da guram Nworu u over na kladži.
8 hours ago8 hr 26 minutes ago, Jesper23 said:Nekako smo tihi oko Nwore, to je po meni x faktor za ovu ekipu, pravi skorer koji može sam da zapali protivnika. Mislim da su on i CMM u potpunosti komplementarni, a defanzivno mogu da pokriju tonu prostora. Da ne džinksujem, ali spreman sam da guram Nworu u over na kladži.kada je potpisao za efes, ja sam bio u fayonu da ce da porobi grdnije nego kendrick nunn, posto je imao solidnu ulogu i performanse po nbavidecemo, trebalo bi da je game changer
8 hours ago8 hr Kod nas će da dobije slobodu jer nema nikakvu konkurenciju pa se nadam najboljem. U Efesu je imao problem jer treba da igra sa Larkinom i Brajantom.
8 hours ago8 hr ne verujem da je to razlog, niti se kosarka tako igra izvan nekih superstarova, sto nwora mos def nijeuostalom, umeo je da se uklopi u sistem i u bucksima i u pacersima
7 hours ago7 hr I ja se nadam dobroj sezoni Nvore, ali nisam stekao utisak da je tip koji moze da se zapali u smislu da uzme loptu i sam sebi kreira poene. Ball handling mu je vrlo upitan i ova ideja da uzima minute na 2 koju nagovestavaju legende iz kluba ne zvuci obecavajuce.Mogao bi da bude odlican egzekutor, ako ekipa bude radila za njega i Sfero pronadje nacin da ga iskoristi tj. uspostavi ofanzivni sistem koji mu odgovara. To, recimo, sa Kenanom nije uspeo da uradi, pa se prilicno ozbiljan igrac sveo na maltene neupotrebljivog midzeta...
5 hours ago5 hr 2 hours ago, FPLS said:Mogao bi da bude odlican egzekutor, ako ekipa bude radila za njega i Sfero pronadje nacin da ga iskoristi tj. uspostavi ofanzivni sistem koji mu odgovara. To, recimo, sa Kenanom nije uspeo da uradi, pa se prilicno ozbiljan igrac sveo na maltene neupotrebljivog midzeta...Naravno, opet Sfero kriv sto "prilicno ozbiljan igrac" kao Kenan postao neupotrebljiv midzet. Mora da je Sfero promasivao trojke... Kenan kaze da ce sledece sezone biti mnogo bolji, jer je svestan da je debelo podbacio...
5 hours ago5 hr 1 hour ago, uini said:koliko se sećam iz nba, gde sam ga u 95% slučajeva gledao, ballhandling mu je pristojan. nije sad da će da pravi neku magiju ali ume dovoljno da iskreira sebi šut.po gabaritima on jeste za svropu SF ali ne vidim nikakav problem da ima SG minute, pošto će tu često imati prednost u visini i wingspanu u direktnom duelu.hoću reći, igraće on sa kalinarijem i npr monekeom / ojeleyeom u petorci bez problema@Midžeta , vraticu ovaj tejk o nwori, iz diskusije sa @FPLS -om, posto je ispao kolateralna steta u prenosu butika na drugu lokaciju
4 hours ago4 hr Kompletan je napadač, za Evropu naročito, malo je slabiji atleta, ali ima fizikalije, pa ne bi trebalo da bude problem. Meni je njegova ovakva sezona u Efesu skroz bizarna, mada sam izneverovao i da dolazi. Imao je on solidnu NBA reputaciju, da se nešto povredio pa i da razumem.Thx Midž!
4 hours ago4 hr 1 hour ago, assignment said:Naravno, opet Sfero kriv sto "prilicno ozbiljan igrac" kao Kenan postao neupotrebljiv midzet. Mora da je Sfero promasivao trojke... Kenan kaze da ce sledece sezone biti mnogo bolji, jer je svestan da je debelo podbacio...Sigurno da Kenan može da bude bolji ako se bude ozbiljno spremio, ali ovo je tipična dinamika volume skorera, do jedne tačke karijere povećavaju mu se afirmativni periodi i onda opet nizbrdo. Imao je on i prošle godine dobrih par vezanih kola u nekoliko navrata, al ko od njega očekuje kontinuitet u pogrešnoj crkvi se moli. Ono što je šokiralo je defanzivni decision making. On je u NBA bio respektavilan defanzivac.
3 hours ago3 hr 33 minutes ago, kralj said:Sigurno da Kenan može da bude bolji ako se bude ozbiljno spremio, ali ovo je tipična dinamika volume skorera, do jedne tačke karijere povećavaju mu se afirmativni periodi i onda opet nizbrdo. bitno je razumeti, kako je canaan imao vrlo slicne procente u zvezdi, kao u kombinovanih dve sezone sa olimpijakosom.odnosno, kada se uzmu te tri sezone, dobijes neku prilicnu konstantu.druga tema je sto zvezdas ocekuje kvinsi miler sezonu, kadgod nekom strancu ljosnemo zelembace.
3 hours ago3 hr ..isto vazi i za CMMa ali njega smo detaljno obradili. isto je i sa rokasom gidrom i nekim domacim igracima.ljudi ocekuju mirakul ali to ne biva.
3 hours ago3 hr Ja od Nwore očekujem najviše. Trenutno je ozbiljno potcenjen na evropskoj košarkaškoj mapi.203cm lik sa onakvom kontrolom lopte, brzim izbačajem, izuzetnom brzinom i skokom... u principu samo su mu limitirani minuti usrali sezonu.