Wednesday at 12:202 days 12 minutes ago, Nikodije said:Niko nije otišao, pojačanja stižu svakog dana, vraćaju se ljudi sa pozajmica. Na prvom treningu biće kao 15.3. kod Slavije.Biće nas kao Vilotića, između 12 i 160.
Wednesday at 12:352 days 1 hour ago, JPM said:Pa moraju da prihvate Plavšića, da bi nam Miško kao kontrauslugu dao Rivera...Ovaj, šalu na stranu, ne razumem ja ovo, ako neko razume nek objasni. Ovo je kao onaj crtani sa Patkom dačom, junakom 23 i po veka, kako doći do planete X@uini ja jedino što mogu je da skontam da ti bolje razumeš naš klub nego li ja. I to je ok. A i logično. Jer ja ič ne razumem.Imate iskusne vodice na tom putu.
Wednesday at 12:462 days 1 hour ago, uini said:to mu je baza blizu gajbe, redovan je tamo bio i pre nego što je došao u zvezdu, kada svrati u bgdUh super, malo da promenim rutu lutanja od stana do stana poznatih (ex) sportista za koje znam gde žive.Plus lep kraj.
Wednesday at 13:112 days dobra je klopa metodom zakuske u marendi. ako si umereno bogat. mene su vodili neki takvi pa mi bas bilo lepo
Wednesday at 13:142 days 1 minute ago, uini said:a da je lep kraj, jeste ako volis budvu sa velikim hramomVolim. Ja sam čovek seljak.
Wednesday at 18:101 day 7 hours ago, uini said:editrivero svakako nije po meni PF već klasičan small ball centarOnda je bolje Brauna zadrzati kao trecu peticu za small ball
Wednesday at 18:251 day 13 minutes ago, MiddleClass said:Onda je bolje Brauna zadrzati kao trecu peticu za small ballbraun da ostane i da mu daju nacionalnu penziju malog kalemegdana
Wednesday at 18:331 day Popular Post Hvala Luki, davao je koliko može, ponašao se pristojno i na ugled kluba. Sretno u daljoj karijeri.
Wednesday at 19:351 day Zo Brown u Armaniju, smanjuje se polako baza potencijalnih plejeva s kojima smo dovodjeni u vezu.Što se Plavšića tiče, nek Grk nabavi Alimpijev broj telefona pa neka ga pita kako da iskoristi Urketa, pošto on ne ume.
Wednesday at 20:551 day 12 minutes ago, FPLS said:Nije kao da se nesto proslavio u Besiktasu...Drvenjak, da je valjao pokušali bi da ga zadrže.
Wednesday at 21:271 day lol pokušalidobiće lagano i dosta slabiji klubovi od finaliste turskog prvenstva