Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, uini said:

ja se cudim zasto se akamo sa njim onda

zato što vam je najbolji igrač prošle sezone(aba+el)

• Replies 278
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• Miloš Teodosić je završio izuzetno bogatu klupsku i reprezentativnu karijeru. „Dragi prijatelji, poštovani ljubitelji i poznavaoci košarke, Pre svega hvala vam na 30 godina zajedničke borbe, uživanja

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zato što vam je najbolji igrač prošle sezone(aba+el)

nije bio toliko dobar. da ne duzimo sad zasto nije bio najbolji

Meni Petrusev emituje jak Dejan Tomasevic vibe.

Bice ministar sporta sledecem diktatoru koji dodje posle AV.

dobar tejk. nisam to vid-o da dolazi.

1 hour ago, kyrre said:

Meni Petrusev emituje jak Dejan Tomasevic vibe.

Bice ministar sporta sledecem diktatoru koji dodje posle AV.

Screenshot_20250626-232025.png

jeste Petrušev vrhunski napadač ako nema menstruaciju tih dana ali imao je sramotnih trenutaka i najsramotniji mogući finiš sezone. al ajde i to da zanemarimo, opet se ne gleda samo kvalitet nego i cena, a njegova je ogromna ako uračunamo obeštećenje. to je baš sami vrh evrolige, više nego što Lesor košta ili kao Larkin što je ipak klasa iznad njega i pored svega ni to nije dovoljno da se obaveže.

šta znam, ja bih ga stisnuo da mora da se odluči brzo i ćao. zvezda nema tu šta mnogo da izgubi jer ostaje veliki budžet za koji mogu da dovedu igračinu plus je tu već Bolomboj dok Petrušev lako može da ostane zakucan za klupu kod Barcokasa sa kojim se ne gotivi, da zaglavi neki Hapoel ili da pristane na značajno smanjenje plate i tako prebije obeštećenje kod prelaska u neki dobar klub. mislim da su tanke šanse da bi još neki evroligaški izdvojio 3 miliona za njega.

Nije mi strašno da se sačeka malo igrač koji ima šansu za NBA ali ceo kontekst oko Petruševa uključujući cenu, ugovor sa Olijem i njegov odnos prema obavezama i ponašanje je specifičan.

Edited by Heaviside

9 hours ago, *edited by mod said:

Ne bi me čudilo da mu je sad i G liga ispred EL. Sreća pa je suviše mator za koledž.

Pa valjda fakultet može da upiše kad poželi Jova

Ne znam sto se potencira taj nba? Pa imao bi on i kod nas nba klauzulu. Ja koliko sam cuo on je koliko sutradan pricao sa drcelom i da je sve dogovoreno. Dal je sve to bas tako nisam siguran, al videcemo.

Drugo, bolomboju se svi nadamo al sta cemo ako se ne vrati do januara? Cak i da dodje neki centar (pominjao sa hol) opet nije bas najsjajnije jer ni hol ni izundu pa ni bolo ne mogu da igraju to sto igra filip i ne mogu tako lako da zavrsavaju kad im spustas loptu u reket.

Hejt prema filipu je veliki, donekle i razumljiv, ali on je i dalje mlad igrac sa ogromnim plafonom, koji je dobar deo onoga sto moze vec pokazao, tj. Nije samo na "mogao bi".

Sto se para tice one jesu ogromne, al iskreno u situaciji gde sevamo ovolike pare na sve strane najmanje mi je zao da te pare odu domacem igracu koji nije tu da popuni broj nego da pravi razliku ..da ki je on lider? Izvesno nije, nema taj karakter, ali svakako jeste igrac koji pravi razliku i koji jeste potreban ovoj ekipi.