Wednesday at 11:241 day 2 minutes ago, assignment said:Ne mora nista da znaci, ali ako ipak znaci onda daj da ne bude barem Pana...Vasilije Micic will participate in the Aegeanball Festival, an event organised by Georgios Printezis
Wednesday at 11:371 day Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba, pa onda slikanje uz sal. To je fudbalska praksa, dok kosarkase docekujes sa salom na aerodromu na pocetku priprema..
Wednesday at 11:431 day 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba, pa onda slikanje uz sal. To je fudbalska praksa, dok kosarkase docekujes sa salom na aerodromu na pocetku priprema..Ima i toga kad su jača imena u pitanju, kako kad.
Wednesday at 11:481 day 4 hours ago, kralj said:me zabole za ove SNS mutante, koji su mutirali u najbogatije evropske klubove.+1
Wednesday at 12:091 day 31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kao da kosarkasi idu licno da potpisu ugovor u prostorijama kluba..
Wednesday at 12:181 day 6 minutes ago, Valk said:Iako ima izuzetaka, ovo opet nije to, posto je logicno da ce potpisati produzenje ugovora u svom klubu. Nece mejlom da salje sigurno..
Wednesday at 12:541 day On 24.6.2025. at 11:04, Palmira said:Моцарт пише да, како сада стоје ствари, Тео неће добити функцију у Звезди јер је дошло до размимоилажења у мишљењу.Мош мислити размимоилажење: Миша vs Дрчела и Дозет.Ne treba da se plašite, meni je Uini još u subotu objasnio da to nije istina
Wednesday at 13:011 day @April , pojasnio sam ti na sta tacno mislim. to sto teokratija nece biti u zvezdi, ne znaci da drcho moze da ga odjavi, vec da teu ne odgovara iz ovih ili onih razloga to sto su oni zamislili.drchela je obican sns vojnik, moze da odjavljuje samo po direktivi sa vise instance ali i onda je samo donosilac vesti
Wednesday at 13:381 day https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/intervju-cima-moneke-pravimo-zabavan-borben-nigerijski-tim-sa-zvezdom-hocu-evrotitulu/516094Znam za momke koji su potpisani pre mene, ali je moj potpis prvi objavljen što šalje jasnu poruku. Uzbuđen sam i jedva čekam da dođem, da sve krene i da uradimo zajedno nešto posebnobagzi, bog marketinga, nece prvo da objavi da je produzen nedovic da se ciganija ne uznemiri nego baca bombe na pocetku.
Wednesday at 13:411 day neda, nigerijski princ.jos chuma okeke (bolek od loleka chime monekea), pa da igramo nigerija-kamerun.