Jump to content

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, FPLS said:

Nadam se da si u pravu, ja samo ne uspevam da pronadjem logiku dovodjenja i Nwore i Ojeleyea ako je Rokas jedino krilo koje nas napusta.

Tj. logika mi je bila da neko od krila, npr. Ojeleyea, vide kao cetvorku, ali ta teorija pada u vodu potpisom Monekea, jer onda na 4 ostaju mrvice.

Kako planiraju da podele 80 minuta na Kalinu, Nworu, Ojeleyea, Monekea, Dobrica i Davidovca ziv nisam da vidim.

Pritom i Barnu planiraju u rosteru, a i on je valjda nekakav 3/2 igracic.

Deda i Kobra ce se skidati za EL sporadicno, u slucaju povreda. Tako da imas Nworu (cista 3), Monekea (cista 4) i Kalinu i Ojeleya kao 3/4 igrace. Cilj je da imas rotaciju da nijedan od njih ne mora da guli 30 i vise minuta.

• Replies 177
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

• I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu

Posted Images

Mislim da dobrica ocekuje slicna uloga kao i ove sezone. DeDa se ce imati neku svoju ulogu i utakmice. Nwora bi mogao i na 2 neko vreme da odigra, imali smo i ove sezone tih janisovih specijala sa visokim petorkama, a s druge strane u nekim small ball varijantam moze chima na 5. Ove godine je sezona jos duza, puno je utakmica, bice tu mesta za sve...

U krajnjoj liniji, bice borba za mesto, kao sto je u vecini ekipa.

Sto se barne tice, nisam bas sasvim siguran da ce biti u rosteru. Ako i bude, tesko ce nesto mimo aba da igra...

Edited by Mogli

Ne sviđa mi se ovo pravljenje tima u zvezdi oko ovih stranaca kao navijaču partizana. Više bih voleo opet neku domaću osnovu, da ostanu nedović, davidovac, mitrović, kalinić i da vam dođe i micić, i taj je precenjen.

pa i ostace ta domaca osnova, ali micic nece doci

Mislis domaca osnova za pridrzavanje klupe i mahanje peskirom?

9 minutes ago, theanswer said:

Ne sviđa mi se ovo pravljenje tima u zvezdi oko ovih stranaca kao navijaču partizana. Više bih voleo opet neku domaću osnovu, da ostanu nedović, davidovac, mitrović, kalinić i da vam dođe i micić, i taj je precenjen.

Kaze navijac tima pun stranaca, od kada je najveci ikada preuzeo. To bi bilo kao da sam dosao na vas topic i pricao vak kako bi vise voleo da u Partizanu ostanu Andjusic, Smajli i Koprivica....

moneke zvanicno

9 minutes ago, assignment said:

Kaze navijac tima pun stranaca, od kada je najveci ikada preuzeo. To bi bilo kao da sam dosao na vas topic i pricao vak kako bi vise voleo da u Partizanu ostanu Andjusic, Smajli i Koprivica....

Nisi skapirao jbg

506454303_1166258915543412_1141483861687

Parker 22 santima, Moneke 23

Partizan dovede Larkina, mi Vasu

Oni Kalatesa, mi Slukasa

Ne dovedu Mirotu, mi ne dovedemo Guduru

Ko bre sirotilja

1 hour ago, kurjak said:

odmah ga otkaciti.

• Popular Post

Moneke je stalno nešto u hajpu, razdragan, veseo, naložen... ići će na kurac Kalini već vidim.

3 minutes ago, Ratamahatta said:

506454303_1166258915543412_1141483861687

Parker 22 santima, Moneke 23

Partizan dovede Larkina, mi Vasu

Oni Kalatesa, mi Slukasa

Ne dovedu Mirotu, mi ne dovedemo Guduru

Ko bre sirotilja

Ta Baskonija je teška prevara. Svaki kurton tamo nabije statistiku i naravno mi se na to upecamo.