22 hours ago22 hr Strašan posao je uradila uprava Zvezde! Kako Sportal nezvanično saznaje iz izvora bliskog klubu, Filip Petrušev ostaje u KK Crvena zvezda Meridianbet!https://sportal.blic.rs/prica/bomba-petrusev-ostaje-u-zvezdi-2025062408415848961 Edited 22 hours ago22 hr by Milosh76
22 hours ago22 hr Моцарт пише да, како сада стоје ствари, Тео неће добити функцију у Звезди јер је дошло до размимоилажења у мишљењу. Мош мислити размимоилажење: Миша vs Дрчела и Дозет.
22 hours ago22 hr I ne treba da ostaje ako neće imati moć u odlučivanju, previše toga je prebacio preko svoje grbače u karijeri da bi ga koristili kao manekena u izlogu
22 hours ago22 hr Miša je za glavnog sportskog operativca dosta, onako, neozbiljan. S druge strane je veliko ime i druga bi priča bila da li pregovara on ili neko drugi. Navodno ni onaj CSKA sad nije izvestan, čovek je u nekom destruktivnom modu, ne znam šta ga muči, ali nikako da se smiri.
22 hours ago22 hr Zbog čega misliš da je neozbiljan, zbog ponašanja na terenu poslednjih meseci? Čovek je igrao u 3/4 najjače evropske lige, bio u NBA, ima kontakte, saradnje sa trenerima, to je sve preduslov za dobrog sportskog direktora. Dozet je dobacio do Banja Luke.Ovo deluje kao da su mu namenili neku ulogu Marka Simonovića, tim menadžer ili to nešto što se muva oko prvog tima, ali nejasno šta tačno radi. Sasvim je u redu da ga to ne zanima.
22 hours ago22 hr 2 minutes ago, goofs said:Zbog čega misliš da je neozbiljan, zbog ponašanja na terenu poslednjih meseci? Čovek je igrao u 3/4 najjače evropske lige, bio u NBA, ima kontakte, saradnje sa trenerima, to je sve preduslov za dobrog sportskog direktora. Dozet je dobacio do Banja Luke.Ovo deluje kao da su mu namenili neku ulogu Marka Simonovića, tim menadžer ili to nešto što se muva oko prvog tima, ali nejasno šta tačno radi. Sasvim je u redu da ga to ne zanima.Ima dosta i do karaktera.Imaš primer Kiće i Praje.Obojica top klasa igrača. Praja sa bogatijom internacionalnom karijerom.Kića vrhunski sportski menadžer, svuda glavni. Sa ozbiljnom političkom konekcijom.Praja svuda skrajnut. Na ceremonijalnim funkcijama u Partizanu, Zvezdi, Atlasu.
21 hours ago21 hr 7 minutes ago, goofs said:Zbog čega misliš da je neozbiljan, zbog ponašanja na terenu poslednjih meseci?mislim zato sto ga prati glas da voli da cirka a usput nikada nije imao problem da kaze ili uradi nesto sto se ne dopada establismentu, kakav god taj establisment bio, pa eto.i ja mislim da mu je bolje da ne izigrava ikebanu u ovim sns kontekstima, nek nadje neku zanimaciju za svoju dusu, nesto sto ga preokupira i raduje i toeto.
21 hours ago21 hr Pa neću da pišem šta sam još takođe čuo, mislim možda nije istina pa je glupo, a možda je istina pa je opet glupo. Ali vrhunski menadžer bi morao da bude mnogo ozbiljniji. On inače ima sve predispozicije, ima košarku u malom prstu, ali parket je parket, radni sto je radni sto. Njemu bi zapravo i bilo bolje da provede godinu dana u nekom sistemu i nauči kako stvari funkcionišu, pa da tek onda preuzme važnu funkciju.Sve ovo naravno ima drugi kontekst ako su mu nadređeni/podređeni Dozet i Bagzi.
21 hours ago21 hr 16 minutes ago, Malvo said:Pa neću da pišem šta sam još takođe čuo, mislim možda nije istina pa je glupo, a možda je istina pa je opet glupoDobro si se ogradio, napisi slobodno 😁
21 hours ago21 hr Price o karakteru na stranu, kad se kaze Teo ima kontakte u kosarkaskom svetu, koje on to kontakte ima zbog kojih ima prednost u odnosu na bilo kog drugog bivseg igraca?
21 hours ago21 hr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Nece Kobra nidje..Bio je startna petorka bronzanih na oi, zatim skroz skrajnut u Zvezdi, pa će biti startna petorka prvaka Evrope u Rigi, da bi se vratio u Zvezdu da bude 12.igrač. Uzima pare i čeka reprezentaciju da nešto odigra. Ok, ako njemu tako odgovara.
20 hours ago20 hr Cenim da ostaju i on i Deda i Mitar. Dobrić i Deda jer imaju ugovore kakve neće dobiti nigde, a Mitar nam treba kao treća petica ako je tačno da se Bolomboj vraća tek oko nove godine. Ne znam šta planiraju sa litvancem koji takođe ima ugovor. Bolje ni nam bilo da dovedu još jednog beka umesto njega. Sa njim je to:cmm, PG, milienovićkarter, kenan(nedović), dobrićnwora, Kalinić, gidramoneke, Odželej, DavidovacPetrušev, Bolomboj, izundu, mitrović Edited 20 hours ago20 hr by Heaviside
20 hours ago20 hr Na 3/4 Nvora, Kalinić, Gidra, Odželej, Moneke...bekovi CMM, Nedović, Miljenović :) bila bi to standardna kkcz pretrpana na dve pozicije, a rupe na ostalim pozicijama. Nadam se da bekovska postava neće biti takva inače džaba sve.