Monday at 17:321 day 1 minute ago, MiddleClass said:A ko dolazi na pozicija beka trpača?Ne znam, pregovaraju nekog pleja al kriju ko zmija noge.Kod Brauna im kao zasmetalo što voli klupicu kao MWill ... jedu im se g....
Monday at 17:521 day 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:izgleda da ostoja ima dobre insajdere na malom kalemegdanuTrue
Monday at 20:411 day 1 hour ago, smooth.Op said:Da se izvinete Milošici pa provetravajte topić do mile volje.doktoru? jedini dr milosicin problem je sto ne postuje sagovornika, sve ostalo je okej ali ovo je deal breaker
Yesterday at 04:581 day 8 hours ago, uini said:doktoru? jedini dr milosicin problem je sto ne postuje sagovornika, sve ostalo je okej ali ovo je deal breakerJel banovan za deljenje dijagnoze?Nema ga na topiku.
Yesterday at 05:061 day ma nije to dijagnoza, niti treba da bude banovan, mozemo da se dogovorimo ovako usput
Yesterday at 05:541 day 7 hours ago, Valk said:Zašto, kako?ujedno i @kurjak , jedino sto mogu da zamislim je da akvizicija monekea zahteva prangijato na backup PFupo meni je to ujedno i tacno ali i kratkovido, posto je braun i defanzivno i ofanzivno glue guy bez pozicije ako gledamo samo visokemnogo je vazno imati takvog lika.opet, svi visoki koje smo doveli i koje teorijski imamo su tanki sa tricom.videcemo, treba negde biti i pomalo verziran u sklapanju rostera a ne samo fantazi efort. Edited yesterday at 05:551 day by uini
23 hours ago23 hr 11 hours ago, uini said:doktoru? jedini dr milosicin problem je sto ne postuje sagovornika, sve ostalo je okej ali ovo je deal breakerkomunikacija je mahom dvosmerna ulica
23 hours ago23 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:komunikacija je mahom dvosmerna ulicada ne tupimo na mestu koje nije za ovakve diskusije, trigerovao se oko moje eksplikacije uloge i sustine telesporta, pa je resio da komentarise kakav je moj modus pitanja i da me pezorativno zove deckom [nadam se ne njegovim, nisam spreman na takav leap]to nije komunikacija, vec nevaspitano bacanje nekakvih karakteristika, jer sam ocigledno po njemu uvredio jedno trecerazredno glasilo.moze sve to da kaze kolturnije & meni licno, pa ce to onda zaista biti komunikacija.uostalom, harper je bynovan, on nije, tako da je ocigledno sve okej. lepse je sa sepulturom.edit mrzi me da opravljam typos, citljivo je ( : Edited 23 hours ago23 hr by uini
22 hours ago22 hr 1 hour ago, MiddleClass said:Idu li Dobric i Rokas? Tu smo krcatiNece Kobra nidje..