Posted 21 hours ago21 hr imamo strucni stab?imamo osnovu tima?ocekujemo bolja pojacanja nego prethodne sezone EL 3 sezone, ciljevi su jasni: top 4abaklskup
18 hours ago18 hr Bice intresantno leto bez dileme. Strucni stab ostaje, ali posle brukanja u aba i narocito kls pitanje je ko ce ostati a ko otici. Domaca osnova je u dobroj meri zrela za penziju, pa ostaje da se vidi ko ce ostati a ko otici. Teo valjda svakako zavrsava karijeru, pominje se da ce biti sd, lazic bi takodje trebalo da zavrsi karijeru, a moguce je da ni nedovic nece ostati. Ni sa mitrovicem nije izvesno dal ce se nastavljati dalje. Svi oni imaju i godina i neke hronicne povrede, pa je pitanje koliko mogu da doprinesu.Miljenovic je zvanicno dosao i nadam se da ce se izboriti za neku minutazu. Videcemo i kakva je sudbina dobricu. Njega janis prosle godine nije zeleo, on je odigrao bas losu sezonu, ali verujem da ce on ostati i da ce mu ove godine biti pronadjena neka uloga. Davidovac svakako ostaje, kao i Kalina. Nadam se da ce i Petrusev ostati, tj da cemo uspeti da ga zadrzimo. Prognoze su da bi bolomboj mogao biti spreman za pocetak sezone, pa bi nam to bilo ogromno pojacanje.Od pojacanja deluje da smo blizu kartera, nvore, izundua i ojeleja, a trenutno i vasa deluje ostvarivo. Previse je pitalica u ovom trenutku da bi znali tacno sta nam fali a sta ne, pa se nadam da cemo uskoro imati cistiju sliku i sto se tice odlazaka i sto se tice dolazaka...
17 hours ago17 hr Posto nam je Partizan opasnu rukavicu u lice bacio Dzabari Parkerom nista manje od Micica i jos jednog kapitalca od par miliona na centarskim pozicijama ne ocekujem. Show must go on.
17 hours ago17 hr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/ideja-na-papiru-ili-najava-remonta-zvezda-okrece-novi-list-i-znacajno-menja-tim/515671dok je Nedovićev status enigma. Pre određenog vremena u srpskoj javnosti se pisalo o dogovoru na još dve godine za manje novca, no sada provejava priča da ništa nije potpisano i da bi iskusni bek mogao da bude bliži odlasku, nego ostankuajde bas da vidimo. pitanje nedovica je lakmus™ da li smo ozbiljan klub ili kumovska prcija. naravno, nije on jedini slucaj iskrcavanja para za ortake i kumove, ali nekako najvise bode oci.
16 hours ago16 hr 47 minutes ago, Milošica said:Možda se ne može naći klub Kenanu.To neka mu sređuje menadžer, inače tokom sezone nije se znalo ko je gori, Kenan ili Nedović, ali se od Kenena dosta više očekivalo.... Edited 16 hours ago16 hr by assignment
16 hours ago16 hr naci ce se kenanu neki japan, samo cemo morati pola ugovora da mu isplatimo, isto kao i jagu, isto kao i gedraitisu i ko zna jos kome. jer mnogo sposobni ljudi vode klub, ali bar imaju para za bacanje.
16 hours ago16 hr Japan lagano isplaćuje Kenanu, za Veneciju(Jago) ne znam kakvi su finansijski. Isto tako, neki Žalgiris ili Baskonija isplaćuju ceo ugovor za Gidru. Bar ja mislim. Edited 16 hours ago16 hr by Milošica
15 hours ago15 hr 13 minutes ago, Milošica said:Japan lagano isplaćuje Kenanu, za Veneciju(Jago) ne znam kakvi su finansijski. Isto tako, neki Žalgiris ili Baskonija isplaćuju ceo ugovor za Gidru. Bar ja mislim.sto bi japanci platitli sve, ako mogu da ga uzmu za pola, a pola mi da platimo. bilo je cak primera, secam se mekela, koji je po odlasku iz zvezde u makabi napravio neku fintu da tamo igra za dz, a ceo ugovor mu je platila zvezda.
15 hours ago15 hr Zato što im treba i imaju mnogo novca, a postoji mogućnost da ih odbijete i čekate nekoga drugog da prihvati veći deo ugovora/ceo ugovor. Plus želja za dobrom saradnjom sa menadžerima.Makabi nema taj problem jer su najjači ljudi na planeti.
15 hours ago15 hr Ako sam dobro razumeo Drčelu, odjavio je Tea za neku bitniju zvaničnu funkciju u klubu? I šta to zapravo znači za roster?
13 hours ago13 hr Trivia, igrač x: 12.2 poena (78% za 1, 53.6% za 2, 38% za 3), 4.1 skok; 1.2 ass; 0.7 ul; 1.3 to; indeks 11igrač y: 12 poena (87% za 1, 54% za 2, 46% za 3); 4.2 skoka, 0.5 ass; 0.7 ul; 1.2 to; indeks 12.6Statistika je za karijeru u EL, oba igrača imaju po 2 sezone. Ko su oni?