Jump to content

Kad je jedan grad grad

Featured Replies

grad mora da ima parkove, mnogo parkova, taj osecaj da ispod tebe pulsira korenje, sto cini jedinstvo mesta i radnje.

i botanicku bastu, to je moj subjektivni kriterijum.

i antikvarnice, starinarnice

• Replies 62
  • Views 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa sta znam... ja bih rekao da ima gradova i gradova... ima malih, ima velikih, ima ruznih, ima lepih. al ne bih se usudio reci da skoplje, sarajevo, subotica, novi sad, kragujevac, nis, split... da n

• Kampokei
    Kampokei

Dubrovnik je ubedljivo najlepsi grad bivse Jugoslavije, ali ozbiljna provincija, jos od 19. veka. Prove me wrong. Sarajevo je zanimljivo po toj geografskoj blizini mahale prigradskog mentaliteta i c

• makaronee
    makaronee

vidiš, savremeni majstor je postovao neke regulacione linije / ravni fasade, karniz pre svega. usput je promišljeno napravio pauzu na spoju sa starijom komšinicom, gde je udenuta reklama. u plastici j

Posted Images

Ma to da ne mozes da se izgubis, zavisi od toga kako se snalazis.

Juce me u Pasterovoj pita zena kako da dodje do Autokomande. Objasnjavam joj, pa je pitam odakle je, ocekujuci da kaze da je iz unutrasnjosti. Odgovara da je sa NBG rolleyes

Retardirano sam napisao. Zapravo sam mislio izgubis u smislu da utones u masu, u neki vid anonimnosti.

Nisam neki knjizevnik ,sto je ocigledno jelte.

fpalm