Saturday at 19:064 days Bogami napumpao Nole solidno u post-match intervjuu. Treba da odgovori na ova pitanja sa "you sure know what's happening in my homeland"
Saturday at 19:144 days Steta za Keca sto u tri treca kola W ispada od Djoleta i 2x od Sinera. Fali malo srece u zrebu pa da ode dalje sledecih sezona. 100!
Saturday at 19:374 days 43 minutes ago, Arkadija said:Novak odjednom propo, Dve duple servis greške za redom i to u gemu gde servira za meč.Novače, koncentracija.E jbg Arkadija mora i Nole nekad da napravi 2 duple servis greške 😜
Sunday at 10:353 days Dimi je predao meceve na prethodna 4 slema, tako da je ovo za njega ok rezultat. mada se nikad ne zna sa ovim starim kajlama tipa Cilic kao sto vidimopo meni tesko ce i do seta. mozda ga otera u jedan tb. loptice su ove godine vece nego ikad i pogoduju bejzlajnerima
Sunday at 13:153 days 18 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Bogami napumpao Nole solidno u post-match intervjuu. Treba da odgovori na ova pitanja sa "you sure know what's happening in my homeland"Mislim da ide maksimalno daleko koliko sme da se politički izražava na Vimbldonu. E što bih volela da osvoji ovo!
Sunday at 15:333 days 2 hours ago, Starman said:Mislim da ide maksimalno daleko koliko sme da se politički izražava na Vimbldonu.E što bih volela da osvoji ovo!Dajte za nas koji smo propustili sta je to rekao.
Sunday at 18:023 days Vodio je Rubljov protiv Alkaraza sa 4:1. pa je bilo 4:4, onda su došli do TB-a, i konačno uspeo da slomi Karlitosa, koji sve stiže, neverovatno, sve.
Sunday at 19:403 days Dzeger igra dobro prvih par gemova, a onda se u jednom izglupira za sve pare. Ode set...Ali kakvu facu složi posle toga, kao da ce izvaditi bic iz torbe i izlupati se po ledjima, umesto toga reketom po patikama.Ali podatak da na GS nije dobio NIKAD ni jednog top 10 igraca mi je neverovatan.