Jump to content

On The Road to Undying Lands - Wimblendor 2025

Featured Replies

Ahahahaha na areni nije hteo da prevede ovo oko pumpanja

• Replies 341
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bogami napumpao Nole solidno u post-match intervjuu. Treba da odgovori na ova pitanja sa "you sure know what's happening in my homeland"

Steta za Keca sto u tri treca kola W ispada od Djoleta i 2x od Sinera. Fali malo srece u zrebu pa da ode dalje sledecih sezona. 100!

43 minutes ago, Arkadija said:

Novak odjednom propo, Dve duple servis greške za redom i to u gemu gde servira za meč.

Novače, koncentracija.

E jbg Arkadija mora i Nole nekad da napravi 2 duple servis greške 😜

U kakvoj je formi Bugarin? Ima li šanse da namuči drogoša?

Dimi je predao meceve na prethodna 4 slema, tako da je ovo za njega ok rezultat. mada se nikad ne zna sa ovim starim kajlama tipa Cilic kao sto vidimo

po meni tesko ce i do seta. mozda ga otera u jedan tb. loptice su ove godine vece nego ikad i pogoduju bejzlajnerima

18 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bogami napumpao Nole solidno u post-match intervjuu. Treba da odgovori na ova pitanja sa "you sure know what's happening in my homeland"

Mislim da ide maksimalno daleko koliko sme da se politički izražava na Vimbldonu.

E što bih volela da osvoji ovo!

FB_IMG_1751814297373.thumb.jpg.53745b303

Edited by Cash

2 hours ago, Starman said:

Mislim da ide maksimalno daleko koliko sme da se politički izražava na Vimbldonu.

E što bih volela da osvoji ovo!

Dajte za nas koji smo propustili sta je to rekao.

Vodio je Rubljov protiv Alkaraza sa 4:1. pa je bilo 4:4, onda su došli do TB-a, i konačno uspeo da slomi Karlitosa, koji sve stiže, neverovatno, sve.

ajde tarkovski jos dva seta, ljubim te

Nema šanse protiv šiškice

Dzeger igra dobro prvih par gemova, a onda se u jednom izglupira za sve pare. Ode set...

Ali kakvu facu složi posle toga, kao da ce izvaditi bic iz torbe i izlupati se po ledjima, umesto toga reketom po patikama.

Ali podatak da na GS nije dobio NIKAD ni jednog top 10 igraca mi je neverovatan.

neverovatan je luzer rubljov. nikad igrac