Jump to content

On The Road to Undying Lands - Wimblendor 2025

Featured Replies

1 hour ago, bags said:

Videcemo...

Selton je lepo opisao kako je gadno igrati protiv Sinera i kako su mu reakcije na sve situacije uzasno brze. Na sve to psihicki je neverovatno rano sazreo i ima jako malo kriza u igri. Ali iako se cini nepobediv ne treba zaboraviti 0:2 protiv Grigora i svez poraz na RG koji mu je sigurno u glavi. A tu je i ludi Novak koji je motivisan do neba a to je istorijski dokazano veoma zajebana stvar.

Sto se tice Alkaraza nisam siguran da ce tako lako u finale. Fric je u odlicnoj formi, samopouzdanje je konacno tu, poceo je da vodi i profesionalni sportski zivot prethodnih par meseci i ima cime da izadje na megdan pomalo umornom Spancu.

Znaci oba meca 3:0 i repriza pariskog finala.

• Replies 436
  • Views 17.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

6 minutes ago, Lo Zingaro said:

Znaci oba meca 3:0 i repriza pariskog finala.

Na prvi pogled da.

Međutim, Alkaraz nije mašina, on je još uvek detinjast tako da tipujem barem jedan set za Frica.

Siner je sjajan kad protiv njega igra Šelton na način koji mu odgovara. Nole je namazan i ima svojih šansi, može da ga uvuče u blato - razbija ritam poena, uspori igru, pravi pauze između poena. Ukoliko Nole Pumpadžija bude dobro servirao, lako se može desiti da se Siner uzenta i eto drame.

5 minutes ago, Muzzy said:

Na prvi pogled da.

Međutim, Alkaraz nije mašina, on je još uvek detinjast tako da tipujem barem jedan set za Frica.

Siner je sjajan kad protiv njega igra Šelton na način koji mu odgovara. Nole je namazan i ima svojih šansi, može da ga uvuče u blato - razbija ritam poena, uspori igru, pravi pauze između poena. Ukoliko Nole Pumpadžija bude dobro servirao, lako se može desiti da se Siner uzenta i eto drame.

Da, zezam malo Bagsa. Realno je u oba meca 3:1 s tim da je Fric vec otpisan a Noletu dajem sansu koju si vec opisao.

4 hours ago, Arkadija said:

Troicki je igrao sa cvikerima.

I ona nabildovana australijanka ih nije skidala, Samanta Stosur

Brat Janko isto.

Samo da Novak povede. Mislim da nijednom nije vodio u setovima u svim ovim porazima, mora da natera Sinera da sumnja u sebe i da ga stavi pod kakav takav psihološki pritisak. Ako povede Siner bojim se da će ga izrutinirati opet jer je jebeni robot koji ne oscilira u igri.

27 minutes ago, Milošica said:

Brat Smrad Janko isto.

Evo ispravio sam ti ovo. Stvari ipak treba nazivati pravim imenom.

Baksuz laugh

Fed.png

Joj ja malopre sretoh jednog baksuza Terencija, Fed fana, a nisam ga videla odavno. Svaki put kad mi je rekao da Novak dobija mec, il se povredio il ga bas jadno izgubio. Danas je rekao da dobija Siner ph34r Bumo videli. Za pocetak navijam da Šiška i Fric igraju min 3 sata dok sunce ne krene na pocinak.

Nego nisam videla pre da je NIKE Šiški oštrikao beli dzemperak cak lepsi od Fedovog lolol

Ala ga džinksuje Feđa, profi ahahahahahahhhahahaha

Karlitos uzima titulu najlaganije

Prvi put da navijam da ne zadje sunce, mislim da je ovaj Siner svileniji cak i od Djokovica po suncu.

Federer daje sve od sebe da izbaksuzira, valjda je Noletov inat jaci.

Kako je krenulo Fric može slobodno da promeni prezime u Firc fantom

A sto je Fricko aka Klark Gejbl za sirotinju rekao da bi trava mogla da mu ide u korist u ovom meču pa pahaahahaahhaahahahha

Lep i glup, bingo kombo

Mene dotični više podseća na ovog gospodina...za sirotinju ofc fantom

Screenshot_20250711_153830_Chrome.jpg