Yesterday at 16:181 day kako dobro igra anisimova. volim teniser(k)e koji igraju napadački i agresivno.
23 hours ago23 hr 11 minutes ago, Sandens said:kako dobro igra anisimova. volim teniser(k)e koji igraju napadački i agresivno.Kao Amar'e
21 hours ago21 hr 1 hour ago, Tsai said:alkaraz ce uzeti vimbldon, tu dileme nemaI plesaće ne balu pobednika s Jelenom
19 hours ago19 hr Novak sutra drugi mec na centralnom. Prvo Mira i Belinda od pola 3, pa Novak i moj zabar Coboli tamo negde oko 4.Teren broj 1 rezervisan za drogirane.Od 2 Iga, za njom Siner. Kazu da MR nije pokazala nikakvi povredu i da je trenirao danas iza zatvorenih vrata.
6 hours ago6 hr Posle onog, da se blago izrazim "spleta okolnosti" od preksinoć, osvaja ovo Drogirana Šargarepa.
6 hours ago6 hr 17 hours ago, Milošica said:Kao Amar'einače, omiljeni teniser ikada mi je patrick rafter, grune servis i odmah volej s mreže u ugao terena.prilažem snimak ovog klasika protiv agassija, da se prisetimo starih majstora ove igre:
1 hour ago1 hr u servis- volej igri edberg je bio nenadjebivdva koraka do mreže Edited 1 hour ago1 hr by mire
31 minutes ago31 min Just now, April said:Adem Ljajić prešao na tenisI dobro mu ideAaaa, pa da, a već danima razmišljam na koga mi liči Coboli.
27 minutes ago27 min Rekao bih da se ovo razvija kako treba, uprkos par čupalica sa obe strane. Edited 26 minutes ago26 min by kralj
20 minutes ago20 min Tanak Novak,nema sa ovom igrom ni finala,a kamoli titule Edited 19 minutes ago19 min by Bogotac