Monday at 14:212 days Čaralo baralo i ode onaj zicer De minora u aut, potom dobar servis i porodi set.Zasluzio je jednu prekrsajnu prijavu za narusavanje javnog zdravlja srpskih navijaca De Minor moze jos koliko hoce ali Novak ovim tempom nece jos dugo.Loptice su lose, brzo se rascupave i ne mos viner zabiti. Favorizuju igru sa osnovne linije.
Monday at 14:292 days Toliko loše igra da ne isključujem mogućnost da neko iz tima dobije otkaz pre kraja meča, takve poglede upućuje ka loži
Monday at 14:312 days Imam osecaj da je crkao. Minotaur trckara i lupa lopticu svom snagom kao da je tek poceo mec.
Monday at 14:332 days Promeni se to, nisu roboti, ima sjajan rezultatu odnosu na prikazano, ali očajan mu je govor tela.
Monday at 14:362 days sad ukljucih. cini mi se da noge ne rade kako treba, pritom ni ovaj vetar ne pomaze ... a posto je preko puta najbrzi igrac na turu, onda je mrcvarenje zagarantovano
Monday at 14:382 days 1 hour ago, Milošica said:To je Federerov Mesec u Škorpiji.@Marcus WulffingsJel da?Apsolutno. Iako vodim podrijetlo iz obližnje pokrajine s druge strane znamenite reke, ne mogu sakriti odvratnost prema navedenoj osobi i njenom kiselom pogledu.
Monday at 14:452 days 1 minute ago, Tsai said:Da nije smoren zbog ovoga? Juce objavljeno na tviteruCaci nalog, nemoj jbt.
Monday at 14:472 days pa znam al ko zna kakve pritiske trpe zbog pumpanja na vimbldonu, moze da se odrazi mentalno na igru, ne bih iskljucio
Monday at 14:592 days 10 minutes ago, Tsai said:pa znam al ko zna kakve pritiske trpe zbog pumpanja na vimbldonu, moze da se odrazi mentalno na igru, ne bih iskljucioTrpe sigurno ali ako neko ima psihu da se odupre, on ima.Hajde više!!!
Monday at 15:012 days 2 minutes ago, Starman said:Trpe sigurno ali ako neko ima psihu da se odupre, on ima.Hajde više!!!Otpirlike, to je bilo ono sto mu je trebalo, sada kada ga svi van Srbije vole. Edited Monday at 15:022 days by Fins fleet