July 3Jul 3 Just now, Ros said:prvo je pumpao, pa onda gurao kontejnerStavio onaj frižider sa pićem da Evans ne prođe.
July 3Jul 3 Author 2 minutes ago, Milošica said:Stavio onaj frižider sa pićem da Evans ne prođe. takodje je na kontejner/frizider stavio sušilicu za veš
July 3Jul 3 Cilkan zvani Mrnjo eliminisao Drejpera Ja gledala zadnji set, igra Marin bolje nego ikad.
July 3Jul 3 12 minutes ago, Serena said:Cilkan zvani Mrnjo eliminisao Drejpera Ja gledala zadnji set, igra Marin bolje nego ikad.Ja sam se zapanjila kada sam videla da on uopšte igra. Odgledala sam nekoliko gemova, baš je podsetio na sebe od pre deseak godina. I dalje ima najdužu pripremu za servis, ako ono nije 30 sekundi, nije ništa.
July 3Jul 3 Author 16 minutes ago, Tsai said:jedino mensik ostao kao mina novaku do polufinala, ostalo plitak potoka sineru razminiran žreb
July 3Jul 3 1 minute ago, Arkadija said:Ja sam se zapanjila kada sam videla da on uopšte igra. Odgledala sam nekoliko gemova, baš je podsetio na sebe od pre deseak godina. I dalje ima najdužu pripremu za servis, ako ono nije 30 sekundi, nije ništa.Ja mislila da se penzionisao. Imao je divnu ekipu u boksu, prelepu suprugu Kristinu koja nije manekenka ni influenserka vec psiholog i dva sina. Bila na kraju i neka mala curica ne znam cija je.Marin je ranije na mecevima delovao jako nervozno, cesto se desavalo da se nakon par lose izvedenih poteza raspade totalno. Secam se Ivanisevica,dok ga je trenirao, kako je prevrtao ocima kad ovaj krene da se samounistava. Danas sam videla drugog Marina, stabilan opusten i siguran u sebe.A priprema za servis i jos neko ima primedbe na Novakovo predugo tapkanje. Ovaj ne samo da tapka nego ima i neke mini trzaje kao da ga grcevi hvataju. On i Joana Konta kao da su kod istog trenera ucili servis
July 3Jul 3 Ja sam imao dobar osecaj Cilic izbaciti Drejpera. Britanci igraju na W stegnuto do zla boga a Cila ima igru za travu.
Friday at 05:575 days Zadnjih 4-5 godina slabije pratim tenis van slemova, i pitao sam se otkud Drejper toliko visoko na listi. Sinoćnji meč ne da nije ponudio odgovor, nego je samo otvorio nova pitanja.
Friday at 07:275 days 1 hour ago, Jean-Luc Picard said:Zadnjih 4-5 godina slabije pratim tenis van slemova, i pitao sam se otkud Drejper toliko visoko na listi. Sinoćnji meč ne da nije ponudio odgovor, nego je samo otvorio nova pitanja.Imao je tokom proleća nekoliko izuzetno uspešnih turnira, čak je osvojio jedan masters, onaj u pustinji Amerike. To je dovoljno poena da ga lansira usamvrh.Međutim, sada se pokazuje i dokazuje, da samo mali broj odabranih, može da zadrži taj nivo igre na duži period.
Friday at 11:015 days Cudan turnir. Znam da na travi ima dosta iznenadjenja uvek, no juce kod muskaraca prodjose dva igraca rangirana 150+ mesta losije od protivnika (Cilic ima ogromno iskustvo, te i nije sokantna stvar sto je dobio). Za WTA deo se nikada ne cudim (tim pre sto se igra na 2 dobijena seta).
Saturday at 07:004 days Program na centalnom u 14.30 otvara drogoš, nakon njega hipnotisana i treci mec nas pumpadzija.